Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Multumim pentru urari
Cu ce sa va servesc? Cafea e cam tarziu sa dau, eu mi-am facut ca simt nevoia... In rest... o apa minerala, un sirop de brad, de soc? Sau o portie de peste mai pe la amiaza, sa fac si mamaliga si mujdei
Elise e cu febra, aseara a facut 39.3 Si tocmai incepuse cursurile de inot
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui racusor2010
arata foarte tare pensiunea ![]() ![]() |
ma bate gandul ca la vara cand o sa mergem la socrii la Arges sa ii propun la Marius sa mergem 3-4 zile al mare
![](icon_smile_blush.gif)
nu am mai fost pe litoral din 2004, deci de 7 ani
cum e cu lapticul?
Edit: 0-14 ani, loc in camera si mic-dejun gratuit
Matei - luna a 9-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Senty, imi pare rau sa aud asemenea vesti! Condoleante pt socrul tau! Chiar ma gandeam ca si tu esti din Iasi si nu stiam de ce nu ai mers la intalnire. Sa se faca bine si Andrei!
Medeea e o dulce in leagan, se vede ca ii place!
Copilul doarme de 2 ore juma, aproape 3. A venit sotul acasa, ingrijorat, ca oare nu e bolnav copilul??? nu a mai facut asa somn de mult... abia astept sa se trezeasca.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
senty, codoleante, draga mea...
oana, uf, si Matei e plangoce??? saracutii...si eu zic ca sunt dintii, durerea e acuta si crunta...
racusor, mami...cum te-ai acomodat la munca?
crissy, uf saracuta Elise...imi pare rau...sanatate...numai sa nu ia si Bea iar...
crispro, da ce bine doarme Vlad...si filip e afara de cateva ore, abia de juma de ora doarme...ca pana acum s-a uitat la eric cum se da cu masinuta... si eu trebuie sa scot toboganul si trambulina si sa le montez la locul lor de joaca...abia astept sa vina vara sa-i las pe amandoi acolo, la joaca,pe iarba...
ieri mi-au fost asa de dragi, ca-mi venea sa-i mananc... stateau amandoi in fund, pe pat, Eric in fata lui Filip, iar Filip il tragea pe Eric de ureche, apoi Eric ii zambea si isi intorcea capul spre el, iar Filip radea din toata inima ca se scutura de ras, nu alta...
pacat ca n-am avut camera...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Crissy, da Elise de a facut febra? tot raceala???????/
Tina, deci asa cu adormitul lui Raducu la intalnire. m-am mai linistit. Credeam ca ati fost voi mamicile, ci copilasii in carucioare, au stat copilasii cuminti, s-au jucat linistiti in carucior, dupa care au adormit singurei... bine, daca era vorba de Bianca lui Michelle, nu eram surprinsa, ca ea e tare cuminte. Si deja ma intrebam daca numai al meu copil e sucit.
Mereu cand iti scriu tie, Tina, ceva imi amintesc cand ai nascut si vroiai sa il cheme Tudor si iti zicea matusa ta, moasa, "hai, Tudorel, hai, inca un pic si iesi afara", si te-ai enervat si i-ai pus numele Radu.
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
aelita, ce drag mi-e cum povestesti despre viata cu 3 copii... Vorba cuiva, se cresc unul pe altul.
eladea, of ce sperietura...
btz, pt cine faci pestele? Eu am prajit crap ieri. Pestele imbalsamat in diverse condimente (cimbru, oregano, boia) tavalit prin pesmet si apoi prajit. Mai faceam in folie de aluminiu, cu legume (ceapa, morcov, ardei, lamaie). Sau la abur, tot cu legume.
Viata cu 2 copii e f frumoasa. Diferenta de ani e perfecta in cazul nostru. Elise se descurca singura la multe (imbracat, mancat, spalt ochi, maini, dinti, joaca), asa ca nu ne ramane decat sa avem grija impreuna de Bea
michelle, te-am intrebat si pe mess :D, de ce vrei sa-i faci branza din LP? Din cauza atopiei? Eu ii fac branza din iaurt de casa.
Vad ca aceeasi intrebare ti-a pus-o si Cris. Nu mai retin ce zicea pediatra lui racusor...
senty_mary, condoleante! Of, si sanatate lui Andrei!
Pupici tuturor bolnaviorilor, sa treaca repede! Nu enumar ca sa nu uit pe careva. Aaa, si mamicilor la fel
crissy77 spune:
eladea, crispro, eu cred ca de la piscina i se trage. Ca mi-a venit cu parul ud acasa, tat'su nu a putut sa o usuce (vestiarele sunt impartite in 2: barbati si femei, iar dusurile sunt ca cele din caminele studentesti
. Asa ca nu a putut sa o usuce pe cap nici la barbati si nici la femei
). Eu nu o pot duce ca nu am carnet iar ora de curs coincide cu ora de papa+nani a micutei. Asa ca probail o sa abandonam si reluam cand se mai incalzeste (numai ca atunci o sa fie mai aglomerat
).
Are amigdalele rosii si umflate si deocamdata doar febra. Diseara o duce Stef la dr., sigur ii baga si antibiotic. Vedem daca i-l dau sau nu, in functie de ce simtome mai apar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
crissy, eu vreau mujdei, nu ma omor cu pestele :))
oana, da mami reteta, poate gatesc si eu ceva in afara de dulciuri :D
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
luptatoarea frumoasa Beatrice Teodora
de CRISSY
Filip
de MYA
Sanatate si mult noroc in viata!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka cristina, deci a fost dureroasa sedinta azi... doar masaj? racusor, ma gandesc in cate-o zi la tine ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
si mie imi e tare dor sa stau la taclale cu voi, dar timpul e atat de scurt
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
de maine m-am decis sa ii dau la trezirea de la 5 jumate niste lp, ca mie mi se pare ca ii este foame, de asta se trezeste asa devreme. azi la 5.45 s-a trezit, pe la 6 jumate i-am dat niste lp, a papat 50 ml si apoi am dormit amandoi pana la 7 jumate, off ce bine a mai fost
![](alaptare.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)