Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
bumblebee spune:
Crissy, iar a racit Elise? Insanatosure grabnica!
Senty, condoleante.
Am fost la pediatru, dar va pove mai incolo ce mi-a mai spus. Vine soacra sa papam peste pe pat de legume.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 de maine m-am decis sa ii dau la trezirea de la 5 jumate niste lp, ca mie mi se pare ca ii este foame, de asta se trezeste asa devreme. azi la 5.45 s-a trezit, pe la 6 jumate i-am dat niste lp, a papat 50 ml si apoi am dormit amandoi pana la 7 jumate, off ce bine a mai fost asta in conditiile in care la 8 jumate a mancat vreo 200 lp si la 2 jumate la mami , el noaptea se pare ca mananca de sparge, altfel nu doarme |
pai la noi cam asa a ramas programul: pe la 2 cand se trezeste mai molfaie ceva la mami, apoi la 6 180-210 lp si doarme pana pe la 8... daca nu, nu mai doarme! cred ca ii e foame! si daca ii dau mai tarziu, ne incurca la masa de fructe...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
il asteptam pe tati sa vina de la sala
am iesit si noi afara azi, in sfarsit, a dormit la soare vreo ora jumate..de maine iar vine ploaie, frig..brrrrrrr
am parlamentat cu bona. 4,5 mil, program de 4 ore. n-a vrut sa vina zile mai putine, cum as fi vrut eu.
asa ca renunt la fata care face curatenie si va face ea cate putin, cum va reusi. plus mancare.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
lauri_ca spune:
LA MULTI ANI DELFINASILOR BEA SI FILIP!
Senty , condoleante pt. socru...
Azi sunt f. obosita, Stefi s-a trezit la 4 sa manance (credeam ca a renuntat la masa de noapte), a stat treaza pana pe la 5, la 6 iar trezirea pana la 8 cand am mai dormit amandoua 45 min. Ne-am plimbat o ora + o ora am stat in curte, am facut cunostinta cu pisica si ne-am dat in leagan( a fost a lui Radu de cand era micut). A plans cand am intrat in casa, asa ca am iesit iar un pic si apoi in casa ca era ora mesei si trebuia sa faca nani. s-a trezit dupa 2 ore si acum mancam braza dulce cu cirese, vad ca ii place.
Bravo pt. curaj fetelor care il planuiesc pe bebe 2 sau 3. Eu greu m-am hotarat la al doilea( bine, pe Radu l-am facut la 23 de ani, asa ca am avut timp), iar al treilea nici nu intra in discutie. Daca nu ai nici un ajutor e greu si cu 1 dar cu 3. pentru asta tot respectul fata de fetele cu 3 copilasi si cele cu gemeni sunt niste eroine din punctul meu de vedere.
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 Neata girls...sunt zombi...va scriu si va servesc cafeaua, eu sunt cu o cana mare langa mine... azi noapte la 1.30 a inceput Filip sa caraie, sa planga, asa brusc, din senin...isi ridica picioarele, apoi si le trantea inapoi pe pat, incepea sa planga, apoi se oprea, iar incepea...l-am luat in brate, l-am plimbat, l-am pus iar in pat...pe cand sa ma asez si eu linistita iar incepea concertul...uffff...apoi l-am pus in carucior, l-am legat in centuri si da-i plimbare...m-am intins pe pat si-l impingeam cu piciorul...si cum il miscam eu asa, la un moment dat, am tras, cred, prea tare caruciorul si l-am rasturnat...pe spate...noroc ca a cazut pe covor...a plans, mai tare s-a speriat, si eu la fel... si uite asa s-a dus somnul meu... aelita, ti-am vazut scumpetea... am vazut si filmuletul in care canta...adorabila... ufff, as vrea sa ne hotaram si noi odata ref la concediu...acu in weekend e Targ de turism la Cluj, sa vedem ce oferte gasim...cine vine?oricum, ce-am gasit pana acum ajunge la si peste 2000 euro cu taxe pt noi 3 (ca Filip inca nu plateste..) Victo, tot mucosi...uf bietul Mihaita...sanatate, sa va treaca cat mai repede...deci e clara treaba cu cocnediu? revin! LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
luati pe cineva cu voi in concediu afara? o bona/mama?
noi nu avem pe cine lua sau daca am lua mai mult ne-am incurca asa ca ramanem aici pe plaiuri. mi se pare tare complicat cu 2 afara. vrem la mare si clar o sa mergem si la parintii mei dar mi-e asa teama sa fac rezervari sa nu raceasca inainte etc etc.
vedem....a si in toamna dupa ce il intarc pe N ( in septembrie sper) daca nu raman insarcinata pana atunci vrem sa plecam o saptamana noi2 pe undeva. acum sa vedem.
oana, ai dreptate cu motivele contra. fa si lista cu cele pro si vezi balanta :) glumesc evident. mie acum mi se pare mare diferenta de 4 ani intre N si A. era bine maxim 2 ani.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
rodyka spune:
ce liniste e in delfinariu! si noi am fost la plimbare la soare, m-am smecherit si i-am dat 100 ml suc inainte sa iesim, asa ca a si dormit, am colindat prin magazine, am facut si cumparaturi, dar parca nu mai e ca altadata... mi se pare ca nu mai is asa frumoase hainele pentru mine, deci mie iar nu mi-am luat nimic . nu-i nimic, maine mai fac o tura, azi dupa-masa nu mai pot ca Maria merge la o aniversare, Isa doarme, apoi vine tati, ma gandeam sa fac si o budinca de orez cu mere... si e gata ziua! aseara am avut musafiri, azi cred ca mergem noi, s-o invatam pe Isa cu lume multa.
mai trebuie s-o invat sa manance si in alte locuri decat in scaunul ei de masa, sa nu avem probleme in Ro. si is tot la faza de liste, tot fac cumparaturi dar nimic de pe lista, asa ca al meu isi pune mainile in cap si-mi spune ca ajung sa merg in vacanta doar cu bani de drum . no, nu-i bai! numai sa merg
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am intrat si eu putin sa va salut si sa va spun ce mai e cu noi. Theo are din nou viroza. Ieri a trebuit sa aduc din nou pediatrul acasa ptr ca pentru prima oara in viata lui a facut febra (chiar ieri cand a implinit noua luni). L-a consultat si a constatat ca peste viroza pe care o avea (si ptr care abia incheiasem tratamentul) a mai luat un microb.Asa ca acum suntem pe antibiotic vreo 5 zile. Sper sa treminam definitiv cu raceala de data asta; cel putin pentru o vreme.
Am vazut ca vorbeati de bona. M-am vazut si eu ieri cu o potentiala bona. Pentru 4 ore pe zi, 5 zile pe saptamana imi cere 5 mil+3 mil (transport) - caci vine cu microbuzul dintr-un sat din apropiere de otopeni. In mare mi-a placut de ea; are program flexibil si ar putea veni si sambata daca am nevoie de ea. Banii mi se par cam multi insa. Voi mai discuta cu sotul si vom lua o decizie in curand.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Roxana_Theo spune:
Azi i-am dat si eu ptr prima oara brocoli lui Theo; cu pui+pastarnac+morcov. Initial nu i-a placut insa cand i-am mai adaugat si niste smantana l-a mancat pe tot.
Brocoli si somon am facut si pentru noi ca tot spunea cineva intr-un post anterior ca azi se mananca peste.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
larissa_79 spune:
nu stiu daca stiti dar astazi este ziua mamei crestine. Asa ca eu va doresc dragelor "La multi ani!" Sa dea Bunul Dumnezeu sa fim mamici bune pentru pruncii nostri!
https://lh4.googleusercontent.com/-oh3Wq3yybJo/TYyQDl3ByFI/AAAAAAAAFlM/0aq6oQVA3S8/s1600/felicitare+ziua+mamei+crestine+2011.jpg
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#