Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna dimineata, burtici!
LA MULTI ANI, VICTORAS! SA FII SANATOS SI FERICIT, PITICULE!
sa aveti o saptamana frumoasa si fara contractii si alte dureri!
va pup!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Multumim de urari, intr-adevar azi e o zi minunata in viata familiei noastre. De dimineata i-am cantat cu totii la multi ani piticului, apoi a primit cadoul ( o casuta din aia mare de exterior, pe care o vom duce la curte ulterior). Sunt super excitata si fericita de fericirea piticului meu. Iar zburd ca o capra si nu ma doare nimic.

Ieri am fost cu totii la piscina, si s-a simtit. Azi noapte nu m-a mai durut asa de tare bazinul cand a trebuit sa ma intorc de pe o parte pe alta. Ar fi super daca m-as putea duce la piscina in luna asta ce mi-a mai ramas, doar ca nu-mi ajunge ziua.

Dia ia partea buna a lucrurilor, adica ca bebe e ok, si incearca sa tii depresiile cat mai departe de tine.

Inna tu ce dpn ai? ca parca ti l-a modificat bine medicul cand ai fost la control. Sau am luat-o eu razna?

Voi ce ati mai facut in wekend?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Buna fetelor! N-am mai scris de mult, dar v-am tot citit.
Eu sunt racita de o saptamana...ma doare gatul si-mi curge nasul. Evident nu pot lua decat un paracetamol din cand in cand si ceai de lamaie cu Strepsils.....si evident ca nu-mi trece. E cumplit sa fii racita intr-o luna mare de sarcina, ca si asa nu dorm din cauza lui bebe...acuma nu dorm si ca nu pot respira. In sfarsit....o nebunie!

Mergem miercuri la 4d, n-am mai fost la eco din februarie...sunt 6 saptamani. Abia astept sa vad cat de mare e....ca il simt din ce in ce mai puternic. Tot ii zic sotului..." Tu nu iei atitudine, nu vezi cum ma bate copilul asta?" :))

La multi ani lui Victor, Somleac!

Aaaa...vreau sa fac un fel de sondaj...cine vrea sa nasca natural? Sau cele care ati nascut natural ceilalti copilasi daca puteti sa ne scrieti niste impresii..ca eu sunt intr-o mare dilema. As vrea sa nasc natural.....dar MA TEEEEEM!

Va doresc multa sanatate si sa mai rezistam inca un pic.

Va pup

32+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.
Somleac La multi ani ! lui Victoras, sa creasca mare , sanatos si sa va bucure zi de zi, ma bucur ca te simti si tu bine si nu ai mai avut dureri de bazin. Eu sambata m-am intalnit cu Inna ca suntem amandoua din Galati, ne-am plibat vreo 2 ore prin parc, am stat si am povestit cate in luna si in stele si am ajuns amandoua extenuate acasa, ea o sa nasca dupa Pasti, asa ca mai greutz de acum cu iesirile, data viitoare ne vom intalnii in zona in care locuieste ca sa nu mai faca asa de mult efort.
Andreealydia tu cum mai esti, ti-ai mai revenit? Te pup
Va doresc un inceput de saptamana minunat , pupici

29+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Victor, sa cresti mare si sanatos, cu ceilalti fratiori si surioare pe langa tine PLUS perechea de parinti tare mandri de flacaul lor

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

La multi aniiiiii Victoras!
Somleac sa-ti traiasca copchiii si sa fie sanatosi! La fel si voi!

Amidala, eu am 3 nasteri naturale la activ fara epidurala, fara nimic.Prefer tot naturala. Doare,nu zic nu dar e...natural.Ai nascut si gata.Poti alerga.Incearca chestia asta la cezariana.
Si oricum...si cezariana doare..dupa..cand trece efectul anesteziei.Si abia te misti, la inceput.

Eu sunt pro naturala.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor.
azi am o zi buna, am reusit sa dorm azinoapte si am avut doar o contractie. stau in continuare in pat si stiu ca o sa fie totul bine. si ma bucur ca azi a venit patutul alessiei. yupiii de-abia astept sa vina tati acasa sa il desfacem si sa il montam.
somleac,iti multumesc de incurajari. adevarul e ca nu ma recunosc, eu eram optimista familiei si a prietenelor, intotdeauna vedeam partea buna a lucrurilor, oricare ar fi fost situatia. asa ca o sa imi revin, ca nu imi place de mine asa. citindu-ti mesajele, imi dau si mai multa putere
amidala,imi pare rau ca nu te simti bine, sanatate multa si sa ne tii la curent cu ce iti zice dr miercuri

31+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

fetelor, voi vedeti ce putin timp a ramas??? pfaiiiii, in curand incep sa fluture majoretele pe la noi!

--------------------------------------------
Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

NU grabiti majoreteeeeeleeeeeee!!!!! Mai aveti putina rabdare, fetelor.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna!
luiza, ma bucur ca v-ati simtit bine sambata! eu as vrea sa ma plang mai putin, dar... daca nu ma doare burta, spatele, ficatul, am contractii, ma doare capul si oricat m-as ascunde, nu prea-mi iese. sotul ma citeste imediat, il ingrijorez si pe el si nu-mi place deloc! sunt mereu tensionata si nu e bine... nu vreau decat sa fie totul bine si sa stea bebe in burtica cat mai mult timp.
amidala, eu tinut s-o nasc pe ema natural, as fi optat pt epidurala, dar la noi anestezistul nu sta dupa cele care nasc normal, asa ca nu m-am bazat oricum pe el. ma asteptam sa doara rau si asa a si fost, cel mai frustrant pentru mine e ca nu aveam momente de pauza, sa simt contractiile si sa ma mobilizez pentru urmatoarele, asa cum aflasem ca decurge un travaliu normal. la mine a fost totul comprimat, simteam o durere puternica continua, nici nu-mi dadeam seama cand am contractii. dar am nascut extrem de repede, in 1 h si 15 min. la o ora dupa, mergeam singura la baie, avand o oarecare jena de la epiziotomie.
daca nu apar probleme, categoric as vrea sa nasc la fel si acum! am oroare de operatii!
pupici!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 26+

Mergi la inceput