Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

adreea si daii si noi maine facem 11 ani de cand suntem impreuna ,dumnezeule ce a trecut timpul si pe 10 iune cam cand va veni bebe implinim 5 ani de casnicie. da ce coincidenta va pup

28cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ceao,fetelor.N-am mai scris demult,dar v-am citit zilnic.Eu am o stare foarte nasoala,n-am chef nici macar sa zambesc ...sper ca luni,dupa eco sa-mi mai revin.

Somleac,cu intarziere ii urez lui Victor un LA MULTI ANI DIN SUFLET! sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Am vazut ca ati vorbit de nastere.Pfoai...la mine a fost floare la ureche:3 contractii in total si toata treaba,cu tot cu nascut a durat 7 minute...deci sunt pro nastere naturala In schimb pe mine m-a terminat epiziotomia aia,Doamne cat am mai tipat,ca se mira sotul de pe coridor ca oare ce am ,ca doar am nascut deja,la ce mai urlu...cusatura aia a fost crunta si ma tem de ea de o mie de ori mai mult decat de nastere.

Amidala felicitari pt bebelusul frumos de 2 kg.

Marina sa vi cu vesti bune de la eco.Si considera-te norocoasa ca ai asa o sora Asa ma uit si eu la hainele lui Iris cu care am scos-o din spital,ma mir tot timpul cand vad caciulita aceea minuscula care-mi intra pe pumn .Hainutele astea le tin separat si i le voi da cand va fi mare,ca sa vada cat de micuta a fost.

Manuela iti zic de pe acuma sa-ti creasca mare baietelul si sa fie sanatos

Daii LA MULTI ANI fericiti alaturi de sot si de Paul-Alexandru.

POZE IRIS
mami Iulia31+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Sa va povestesc ce am patit eu si care imi este dilema:
de cand am ramas insarcinata, imi e o sete crunta. Si, pentru ca vin la serviciu zilnic (si inca mai am de gand sa mai vin ceva vreme), si ca sa nu stau tot timpul cu bax-ul de apa minerala langa mine (ca nici nu-mi place gustul de la Biborteniul lejer) am rugat sa mi se monteze si mie, langa birou, o fantanitza din aia cu apa calda-apa rece de la "Cumpana" (sau alta firma, nu conteaza- apa multa sa curga).
Zis si facut, firma, draguta ca de obicei, mi-a raspuns la cerere si... in 2 zile aveam aparatul meu de apa nou nout (ma rog, nu e al meu dar e langa biroul meu, ca sa ma pot 'adapa' in voie).

Problema - sau dilema- este: mi-ar trebui acum si o buda langa mine, si asta cred ca nu se mai poate rezolva.
Plus, aceeasi 'problema' ma omoara si noaptea, ma scol de 4-5 ori/noapte sa ma duc la baie.

Si voi aveti aceeasi problemuta?

30+

Mergi la inceput

asta asa, ca sa ma plang si eu

beau un pahar cu apa in cinstea plansului nostru pe forum!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

anna, si eu beau multa apa, inainte nu prea beam. ca se mira si sotul ce repede se duc bidoanele de apa. si ma trezesc de vreo 4 ori pe noapte sa merg la baie, eu aia care nu mergeam deloc. noroc ca majoritatea timpului adorm destul de usor dupa ce vin de la baie

32+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

nici eu nu mergeam la baie noaptea, de aceea e un chin pt mine... unde mai pui ca intr-o seara am vrut sa intru direct prin usa, si cu capul inainte

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Daaaa, si eu beau cantitati industriale de apa, si inainte de sarcina beam, dar acum beau baxuri intregi, ma trezesc si noaptea de sete si beau apa.
La pipi merg des pana adorm(adica la 1-2 noaptea) si apoi imi da trezirea bebe la 4-5 si iar merg la baie si nu mai adorm pana la 8 dimineata cand imi fac somnu de frumusete pana pe la 10-11

Problema mea cea mai mare e ca de vreo 3-4 saptamani mi-au parut vergeturi urate in partea inferioara a burticii, mai intai pe dreapta, iar de o saptmana au aparut si pe stanga. M-am dat cu tot soiul de creme si uleiuri toata sarcina dar degeaba ca tot n-am scapat.
Voua v-au aparut vergeturi?

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

iulia, fruntea sus, mami, ca trec toate! dar de ce te-a durut epiziotomia? nu ti-a facut anestezie? eu nici n-am stiut ca m-a taiat, pana n-am simtit cum ma coase. atunci i-am zis moasei ca simt cum intra acul si mi-a mai facut o anestezie. iar dupa m-am recuperat foarte repede, mi-a recomandat dr niste plicuri cu o solutie de pus in apa de spalat, parca femigin si actovegin, unguent, ma dadea sotul de 2 ori pe zi si in doua saptamani statea in fund fara nici o jena.
anna, asta da problema! dar poti pretinde o buda, ca esti insarcinata si trebuie sa ti se faca orice pofta. eu am aflat de curand si ieri l-am auzit iar pe mencinicopschi zicand ca apa nu se bea, ci "se mesteca". plimbi fiecare inghititura prin gura ca sa se amestece cu saliva. abia asa devine cu adevarat hidratanta si nu se mai elimina repede-repejor. eu beau, in general, mult lichid, acum cel putin 4 l, noaptea ma trezesc tot de 3-4 ori pentru pipi, dupa care pun la loc cate un paharoi. imi vine sa rad acum, amintindu-mi ce ma ratoiam la sot in primele saptamani de sedere la pat, cand il rugam sa-mi aduca cate un pahar de apa. mereu imi aducea doar jumatate si aproape ca intram in panica. acum ma tachineaza el: "nu vrei un pahar cu apa? sa fie PLIN, asa-i?". si treaba asta nu trece dupa ce nasti. cel putin in primele luni de alaptare, eu eram disperata. in timp ce alaptam, mi se facea o sete nebuna, chiar daca beam exact inainte de a alapta. da' si foamea era pe masura!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 26+

Mergi la inceput

Eu nu le am cu vergeturile: nu mi-au aparut pana acum, nu m-am uns cu nimic, decat foarte-foarte rar, si aia mai mult pt psihic (aveam impresia ca imi crapa burta si asa pot stopa acest fenomen).

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

anda, eu folosesc mustela, nu in exces ca la prima sarcina, dar folosesc. sper sa nu am surprize din pricina asta, dar tot uit. in sarcina trecuta nu mi-a aparut nici una, desi pe coapse, fund si sani, sunt plina din adolescenta, desi niciodata n-am variat ca greutate mai mult de 4-5 kg.

Mergi la inceput