Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
silvy1981 spune:
multumesc raresionut pt sprijin trombofilia este o boala a sangelui ,mai precis o problema de coagulare ,pupic
fetelor iar ma deprim la kg ati luat voi eu sunt uriasa inseamna ,dar nu ma mai intereseaza bebe sa fie sanatos ,eu am luat 16 kg

incercam doar sa ma incurajez![]()
va pup si aveti grija de voi si de burtici

28cu bebe lily
anna_i spune:
silvy, fetelor, lasati kilogramele in pace si vedeti-va de ale voastre. O sa va solicite bebe atata de mult dupa, incat o sa le dati jos. Daca nu - in functie de vointa- exista regim, gimnastica, etc. Acum important e ca bebicii nostri sa fie sanatosi.
Restul - se rezolva.
30+
anda15 spune:
Salutare, burtici
Am cam absentat de pe aici, dar a fost motivat
, ca mi-am tot rezolvat treburile pe la servici ca sa pot sta linistita inainte de nastere.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco, sa dea Dumnezeu sa ne vedem toate cu bine bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi
Daca e loc de plans, pai am o lista intreaga
:ma misc foarteeee greu ca burtoiu e imens,nu prea dorm noaptea, ma culc la 1 si ma trezesc la 4 sa merg la baie, ma arde pe stomac si am greturi seara, si cel mai groaznic e ca am carcei la gambe care ma apuca noaptea cand dorm si ma trezesc tipand de durere. Dar nu ne plangem prea tare ca mai e un pic si ne vedem iubirea mica si parca nimic nu mai conteaza la gandul asta![]()
Eu fac in continuare injectiile cu anticoagulant, dr. Uscatescu e multumita de evolutie(pe baza ecografiilor care i le transmit). Maine merg la eco si apoi la 35 saptamani mai facem o eco in functie de care hotaram cand sa intrerupem injectiile si probabil si data cezarienei.
In privinta kg, am 10+ si parca pun intr-o veselie in ultimele saptamani, dar nici nu ma mir la ce apetit prezint
Va pup!
32+ cu 
daii spune:
Burticute grasute, va pup cu drag!
Azi facem 30 sapt iar maine implinim 5 ani de casatorie
! Ce sa fac, m-a pacalit sotiorul
Am lipsit putin pt ca luni iar am avut contractii toata ziua si durerea o simteam in partea dreapta jos, asa incat marti dimineata eram la spital. Dr. m-a controlat si mi-a zis ca mi s-a scurtat iarasi putin colul, si ca am vezica urinara inflamata din cauza infectiei (acum e sub limita de detectie)de aceea simt durere in timpul contractiilor. Altfel, as experimenta si eu contractiile nedureroase. Mi-a spus ca in cazul meu, No-spa si statul in pat cu bazinul ridicat sunt singurele solutii.
Azi suntem mai bine, fara dureri si ne-am ridicat din pat sa va salutam
!
Imi pare rau ca nu raspund fiecarei burtici, dar va pup pe toate, mi-e drag de voi si abia astept sa va citesc noutatile!
Diseara mergem sa luam costumase pentru dl. bebelus, care apropo, se va numi Paul-Alexandru, iar luni de dimineata mergem la eco!!!!
Va pup cu mult drag

30+
andreealydia spune:
amidala, felicitari pentru bebe Grig - Iustin, grasun! sa-ti fie de bine cu noul look!
ar trebui si eu sa ma vopsesc, ca am deja 3 luni, dar cum nu ies din casa, imi cam piere cheful.
manuela, spor la pregatit tortul pentru printisorul Radu!
referitor la kg, fiecare organism reactioneaza diferit in sarcina... atata vreme cat avem grija ce si cat mancam, nu prea putem face altceva! important e sa constientizam ca nu vom iesi din maternitate aratand ca inainte de sarcina.
eu, in sarcina trecuta, am avut cel mai mult, la 8 luni, 15 kg in plus. pana am nascut am slabit 1,5 kg, asa ca am plecat la spital cu 13,5 kg mai mult. la externare aveam mai putin cu 6 kg, doua luni mai tarziu inca 6, dar cum alaptam si mi-era foame continuu, apoi a venit vremea rece si, ca-n fiecare iarna, am pus 2 kg, asa ca am pastrat 4 kg in plus un an, pana am inceput serviciul. le-am dat jos in primele 2 saptamani de munca.
pana acum am 8 kg in plus si voi vedea cat mai pun.
mai tare ma ingrijoreaza faptul ca nu fac miscare. stiu ca e esentiala pentru ca nasterea sa decurga ok. ma dispera sedentarismul asta!!! sper ca urmatoarele controale sa-mi aduca vesti mai bune in sensul asta...
pupici!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si
26+ 
andreealydia spune:
daii, noi maine implinim 5 ani de cand ne cunoastem, iar peste 21 de zile 4 ani de la nunta. multi ani fericiti impreuna, sa fiti sanatosi si sa va pretuiti unul pe altul!
ce lungime are colul tau? cum te impaci cu statul in pat cu bazinul ridicat? stai de spate, pe o parte? mie nu-mi place deloc pozitia si nu apelez la ea decat cand simt presiune pelviana.
daii spune:
Multumesc, Andreealydia! Si noi ne-am cunoscut pe 1 aprilie, si dupa 1 an, ne-am casatorit
La ultimul eco, aveam col de 41 mm. Luni voi vedea la eco exact daca si cu cat s-a scurtat. Eu stau in pat de la 18 sapt, cu bazinul ridicat, asa ca mi se pare normala pozitia acum. Sotul meu mi-a umflat o salteluta de plaja pe care a bagat-o sub salteaua de pat, si mi-e bine asa, chiar daca simt ca am tot stomacul in gat. Dorm aproape numai pe spate, pt ca nu prea ma lasa bebe sa dorm intr-o parte.
Pupu burticutele
30+
dia_hubby spune:
asa da burticute! hai sa ne plangem si sa povestim, ca noi ne intelegem cel mai bine.
daii si andreealydia, la multi ani fericiti si sanatosi!!!
manuela
pentru radu. sa creasca mare si sanatos!!!!
marina, imi place sa aud ca te plangi
gasesti tu pana la urma loc si ptr hainutele lui bebe.
vb de kg, eu am pus 12, dar ce mai conteaza. tati cand ma vede dezbracata tot imi zice ca sunt frumoasa si sexy

. scap eu de ele dupa, ca nu-mi place cum arata cantarul acum
![]()
eu stau in continuare in patut, ma cam plictisesc, dar macar contractiile s-au rarit si burtica nu mai e asa tare. cand ma ridic ma misc ca un urs, iar daca trebuie sa ma aplec sa te tii...imi ia o jumate de ora
a inceput sa ma doara spatele de cat stau in pat, mai ales ca nu pot sta pe parti, dar cum il prind pe tati cum il pun la masaj si mai trece.
azi a plecat tati la cumparaturi, asa ca va scriu mai tarziu ce a cumparat.

fetele
31+
ALESSIA MARIA
rhynna spune:
Buna fetelor.Sunt o proaspata mamica de februarie.Pentru ca in cazul meu s-a hotarat sa nu mai asteptam nasterea naturala si sa mergem pe cezariana pentru ca ajunsesem in 41 s si eu nu mai nasteam am ramas cu chitul de epidurala.Asa ca il am nou nout sigilat si il vand la pretul de 70 ron(in farmacie e 90-95 ron).Cine e interesata astept un PM pentru stabilirea detaliilor.![]()
Mami fericita de
Sophie Elena