Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
anda15 spune:
Eu am folosit creme de la Elancyl si Bubchen ca erau tare laudate. Acum ma dau cu ele asa de calmare ca vergeturile au aparut cu mancarimi de burtica, am zile cand ma mananca rau de tot burtica si ca sa nu ma scarpin ma dau cu crema.
Nici eu nu am avut treaba cu vergeturile pana acum, dar ma gandesc ca poate au aparut din cauza celor 10 kg+ care s-au pus cam exclusiv pe burtica, ca in rest nu am depuneri, arat ca si inainte de sarcina, cel putin asta imi spun cunoscutii care ma vad.
32+ cu 
anna_i spune:
dap, o sa fac o cerere:
"o buda la gravida de serviciu, va rog" ![]()
am folosit si eu crema mustela, e bunicica, am citit ca te poti da si dupa nastere, inclusiv pe piept, chiar daca suge bebe. Eu una nu as face asta - mi-am dat pe buze (ca era mai putin nociva decat un 'strugurel' din ala obisnuit, si e acraaaaa, ca naiba, mi s-au pus toti carceii din lume la gat)
30+
silvy1981 spune:
petru prevenirea vergeturilor si tratarea lor puteti folos uleiul de migdale pe care-l puteti achizitiona de la plafar si magazine bio garantez pt efectul lui 

28cu bebe lily
andreealydia spune:
mai, anna, eu n-am gustat-o! te cred pe cuvant ca e naspa! eu am folosit-o si dupa ce am nascut, dar nu pe areola sau mamelon si oricum ma spalam inainte de a alapta, iar fomista de fiica-mea n-a dat nici un semn ca nu i-ar fi placut, dimpotriva!
andreealydia spune:
silvy, chiar ca e coincidenta! la multi ani si voua! sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!
dia_hubby spune:
nici mie nu mi-au aparut vergeturi, dar mai e timp. eu m-am mai dat cu ulei de masline, mai ales cand incepuse sa imi creasca burtica, ca aveam senzatia ca mi se crapa buricul. dar prietena mea s-a dat cu creme bune si scumpe toata sarcina si tot a facut vergeturi. asa ca cred ca tine de tipul pielii, nu prea ai ce face.
anna, esti simpatica rau, m-ai facut sa rad. te rugam sa nu mai papi crema.![]()
32+
ALESSIA MARIA
anna_i spune:
Doar am gustat, fetelor, acu' nu-mi permit sa mananc mustela ca pe unt, ca e scumpa a naibiiiii ![]()
30+
Manuela77 spune:
Multumim de urari!
Si eu beau foarte multa apa, zi si noapte sunt cu sticla dupa mine. Noroc ca sarcina asta nu lucrez si am toaleta la dispozitie.
Data trecuta am facut naveta cu bicileta 20 min, trenul 15 min si apoi pe jos inca vreo 20 minute si desi goleam vezica inainte de a iesi pe usa era o adevarata aventura sa ajung la serviciu
. Pe acolo eram vreo 8 gravide la o singura toaleta pe etaj asa ca va dati seama
.
Andreealydia si eu eram numai cu sticla de apa dupa mine cand alaptam. Mi se facea cate o sete..si apoi foameeee. Eu in loc sa slabesc m-am ingrasat cu alaptatul. Am inceput sa dau jos abia dupa ce l-am intarcat.
amidala spune:
Dar ce activitate la noi pe forum!
Eu din fericire inca n-am vergeturi, dar m-am umplut de celulita. E peste tot...dupa ce nasc va tb sa fac ceva in privinta asta. Trebuie sa gasim niste regimuri pt mamici care alapteza.
Aniversare frumoasa fetelor maine! Multi ani inainte si sa va bucurati de bebelushi.
Eu am zile cand beau f multa apa, dar noaptea nu ma scol sa ma duc la baie. Visez ca vreau sa ma duc si ma tot tin...cine stie ce-am sa patesc intr-o noapte:)))))))
32+
Grig-Iustin
bebe Grig