LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

La multi ani Vladimir Theodor!!!

La multi ani Alexandros Luca!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bianca, eu insist...Chiar Ceclor ai luat? Nici o alta denumire comerciala? Pt ca unul dintre motivele farmacistei de a sustine ceclodyne (med cu subs activa cefaclor) in loc de ceclor a fost chiar acesta ca ...ce mi/.a dat ea este mai bun la gust pe cand ceclorul este respins de copii, e rau la gust. Dumnezeu sa ii inteleaga.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Da...Ceclor-Ceclor fara alte sufixe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Si pentru ca ieri am avut o stare ciudata am uitat sa ii spun La Multi Ani ranjitei ARIANA. Iertare! Dar cum niciodata nu e prea tarziu pentru urarai de bine...

Ii urez si lui Vitamina, sanatate si energie. Se vede ca au fost colegi de spital si sectie de neonatologie. Doi berbeci!

Voua va dau tort maine (imi face mama ca sa iasa bine), astazi va poftesc la beute si va multumesc in avans pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata, tufete!In primul rand La Multi Ani celor doi baieti frumosi de astazi, Vladimir si Alexandros! In al doilea rand, Floric, exudatul se face inainte de a da orice fel de tratament copilului, tocmai pentru a avea relevanta analiza, dar mai ales pentru a se stabili corect tratamentul. Sunt slabe sansele ca Rares sa aiba o infectie bacteriana si nu una virala (parerea mea neavizata), asadar eu una nu vad rostul analizei. Dar, te sfatuiesc sa o faci dupa, sa nu se fi ales cu candida de la antibiotic.Acum ma duc sa admir poze Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Si pentru ca ieri am avut o stare ciudata am uitat sa ii spun La Multi Ani ranjitei ARIANA. Iertare! Dar cum niciodata nu e prea tarziu pentru urarai de bine...

Ii urez si lui Vitamina, sanatate si energie. Se vede ca au fost colegi de spital si sectie de neonatologie. Doi berbeci!

Voua va dau tort maine (imi face mama ca sa iasa bine), astazi va poftesc la beute si va multumesc in avans pentru urari.

va pup pe toate pt urari, LA MULTI ANI si MARIEI, mamica Maya25!!!

va pup fetelro si mercik de urari la fel va doresc la shtrumfii vostri.., Leeloo bafta multa, si nu te mai stresa cu lactatia, sigur o sa ai e de la mama natura...iti tinem pumnii!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=158503174203397&set=a.158503140870067.42473.100001311452589&theater
pey sper sa mearga ce puii mei?!?

tortul sper dar sper sa-l vedeti in poze cel dela 2 anisori, de luna trecuta. cum a papat ea cu ajutorul manutei pusicii(papusicii)!

www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Chatonel, vrei sa zici ca ne-ai pus o singura poza, si aia bine aleasa, numai buna sa ne topim, si atat? Am admirat si Ariana creata, zambareata si ochioasa, cam putine poze si la voi, eu ma instalasem bine in fotoliu cu gandul ca este treaba, da'de unde!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Bebe strumph, nu merge Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ariana, Vladimir si Alexandros!
scuze
acum am vazut ca mai e o Ariana....mii de scuze, inca o data

www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ana, si eu banuiesc ca e ceva viral (tot neavizata). Dar daca mi-a dat sa ii dau antibiotic ii dau si gata. V-am spus ca sunt disperata. Nu mai stau sa analizez ce si cum.

Numai ca toata nopatea NU i-a scazut febra si azidimi la fel. I-am dat azi noapte Panadol, dimi inainte sa plec la serv i-am pus un supozitor cu paracetamol. Si tot are febra.

Citisem pe un forum ca dupa prima doza de Ceclor (fara alte sufixe) febra scade. Dupa Ceclodyne....fas.
Am sunat acasa si doarme. Probabil de la boala.

Cel putin aici o apreciez pe sefa mea care mi-a dat voie sa pelc acasa. Mai stau ca am pe cineva programat astazi, daca vine pana in 11 bine, daca nu, plec acasa. Macar sa il tin in bratze....caci doar asa se linisteste. Si sa ii cant "Nani, nani piul mamii...si puiul tatii, si puiul TO (catelului), si puiul Pluto...si multe altele din casa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Floric, nu ma intelege gresit, eu nu ti-am sugerat in niciun fel sa nu ii dai antibiotic. Vorbeam despre antibiotic si exudat.Mi se pare ciudat ca nu i-a scazut febra dupa panadol. Ce temperatura are? Eva avea aseara 38.6 si dupa o doza de panadol i-a scazut rapid sub 37. Am si dezbracat-o in scutec si i-am pus sosetele cu otet. Iarasi m-am trezit din ora-n ora sa ii verific temperatura.Alterneaza Panadol cu Nurofen sau fa cum spunea Bianca, ambele odata, doza mai mica. Si daca nu ii scade, da-i mai des (dar ai grija la doza maxima recomandata pt greutatea lui). Vezi ca este un subiect despre antitermice aici pe DC, la Clinca DC. Au raspuns doua dr la intrebarile forumistelor.Sanatate!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput