LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

ana-maria cum se simte eva azi?

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28
ana-maria cum se simte eva azi?Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Se simte foarte bine astazi. Nu stiu ce a fost cu febra aia de aseara. A mancat deja un mar si un kiwi, coloreaza, e vesela. Asa ca momentan sunt linistita.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ana, Domane fereste, eu am apreciat raspunsul tau. Vorbeam despre antibiotic pe ceva viral caci citisem pe net ca nu se da, nu ma legam de ce spuneai tu.

Chiar nu stiu de ce nu i-a scazut...I-am pus si sosete cu otet. Nurofen ii face rau la burta. Il doare. Si decat sa planga si de burta...Am incercat sa ii dau aseara juma de Novocalmin...dar ca un facut nu s-a taiat, se sfarama de m-au apucat nervii...

Am citit si aspunsurile doctoritzelor.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

M-am luat cu grijile mele si uitai ce este mai important...

LA MULTI ANI

Alexandros Luca

Vladimir Theodor (barbatul vietii mele)

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Uitai sau nu mai stiu daca am specificat ca de la mine putere i-am facut aerosoli aseara cu acc si dimi i-am lasat mamei sa ii faca cu Ventolin (multumim Gianina)

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dar ce temperatura are? Novocalmin se da peste 39. In rest paracetamol. Ii poti da 2-3 picaturi de algocalmin, sunt la fel de eficiente ca si supozitorul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Luca
Vladimir

Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

of mai fetelor, mai
nu apuc bine sa ma bucur de super-pozisoara chatonelului si de cretisorii arianei ca ma intristai cu ghioceii bolnaviori
(bine, nici noi nu stam prea grozav, dar... nici chiar asa)

pupacesc si spun La multi ani! ghioceilor-de-ghiocei sarbatoriti astazi: Alexandros Luca,ghiocel de Aris26 si Vladimir Theodor,ghiocel de Bianca2503

si pentru ca maine nu pot intra, o pupacesc de pe acum si pe mihaelacg

si pentru ca ziua buna (sau nu) se cunoste de dimineata, iaca am avut si dovada - bianca mi-a taiat tortul de pe lista astazi - deci vai de sufletelul meu ce zi voi avea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

of mai fetelor, mai
nu apuc bine sa ma bucur de super-pozisoara chatonelului si de cretisorii arianei ca ma intristai cu ghioceii bolnaviori
(bine, nici noi nu stam prea grozav, dar... nici chiar asa)

pupacesc si spun La multi ani! ghioceilor-de-ghiocei sarbatoriti astazi: Alexandros Luca,ghiocel de Aris26 si Vladimir Theodor,ghiocel de Bianca2503

si pentru ca maine nu pot intra, o pupacesc de pe acum si pe mihaelacg

si pentru ca ziua buna (sau nu) se cunoste de dimineata, iaca am avut si dovada - bianca mi-a taiat tortul de pe lista astazi - deci vai de sufletelul meu ce zi voi avea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

e de belea, parca nu se mai termina mucii si tusea si febra, adika o tinui pe sirop de iedere si tantum verde o sapt, si iar tuseste, e drept ca mai papa nuca, insa nu asa de speriat, azi-noapte mi-a vomitat de la flegma din gat tot lapticul....
nu face febra...dar tuseste expectorant, si cativa mucisori, o mai tin pana luni, apoi via dr.
cika e mai rau la gradi..nu mai stiu ca si acasa parca e la fel, deja?
si nu are decat 2 anisori.
adika ba o vad mare ba mika...mama stresata ce sunt.
sanatate bolnaviorilor !

www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Olita mi-e jena sa o car dupa mine, cand vom renunta la scutec o sa-l invat sa ceara pipi "la copac"

sper sa nu fie nevoie sa cari copac dupa tine, in ritmul in care se taie tot.

Nu rade, ca problema cu copacii in Bucuresti e serioasa. De cand l-am adus pe Toto aici cauta saracul un copac si nika, cred ca trebuie sa il scot la o plimbare pe bulevard cand mai mergem la Targoviste, sa se simta si el caine... ca de 4 ani de cand e bucurestean numai la gard face!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput