LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Acum am citit pe forumuri despre cele 2 medicamente....is derutata de tot.

Oricum citisem pe prospect si nu ne icnadram inc ategoria de varsta dar avand in vedere ca ne-a dat doza mica, mica sa zic ca a adaptat varsta la gramajul recomandat.
in schimb citind despre Bioparoxula sta imi pun mainiele in cap. O colega l-a folosit pt ea , om mare....si mi-a spus omeneste sa nu il dau copilului caci e groaznic, are si gust rau tare, de nu il poti tine in gura...si in plus simti ca iti paralizeaza gatul.
Cum v-am spus am cititi si pe forumuri diverse despre acest medicament si parerile sunt pro...in sensulc a are efect 100% si contra ca e naspa tare si cu specificatia sa fie adminsitrat doar de la 30 luni in sus.
Disper nu alta.
Cred ca ii dau o data, un puf si vad ce si cum...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hello!

fetelor nasc pe 31 martie..ca am col sters ,dar inca inchis..asa ca joi ghioceii vor mai avea o surioara!

am sa trimit sms..si sper sa ajunga info si la voi sa va bucurati pt noi:D

tudor e super incantat asa de patutul ei si de tot..sa vedem ce reactie o sa aiba cand vom venii cu ea acasa..primesc de la voi daca imi dati info de cum ar fi cel mai bine sa procedez legat de orice ce leaga un copil mai mare si un nou nascut!

si va rog sa ma ajutati cu info daca aveti bune si actuale:D vreau sa-mi iau sling cu inele de vara..ce ma sfatuiti? ce material? de la ce firma? la ce sa ma uit cu atentie? am cautat pe net..si toti zic ca ale lor sunt cele mai bune..dar..poate voi aveti mai multa experienta in acest domeniu:)

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 2 zile de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Pisik: felicitari pentru absolvirea cursului, sa-ti fie de mare folos

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Leeloo, nastere usoara si refacere rapida.

Multa bafta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Leeloo: ne rugam, sa ai o nastere usoara si sa fiti amandoua sanatoase

Cu slingul din pacate nu te pot ajuta, ca nu am folosit.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

La multi ani Darius Andrei

La multi ani Bianca Stephanie

Simonapro serviciu usor maine.

Leloo nastere usoara si sa fiti sanatoase !

Floric iti inteleg nelinistea, nu stiu cum as proceda daca as fi in locul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

leeloo - tinem pumnii sa fie totul bine

simonapro - insanatosire grabnica si tie si sa uiti cat mai repede de accident (mie mi-au trebuit 3 luni sa nu mai aud/simt zgomotul din momentul impactului)

si acum cu stomato:
ne-am prezentat disciplinati ca incepuse sa i se ingalbeneasca dintisorii (mai ales cei de jos) si am zis ca-i vre-o problema cu tartrul si ma si gandisem la un periaj profesional, detrartraj.... de-astea. Cand colo - aspectu-i nesemnificativ, coloratia este de la sucul de portocale. Problema este ca de la atata suzetit a inceput sa i se distanteze maxilarul(nu stiu cum sa ma exprim exact) si sa nu mai calce/muste corect. Acum e insesizabil dar pe cale sa se produca, asa ca trebuie starpit raul din fasa. Plus ca are tendinta de a sta cu limbuta intre dinti si asta e cauzatoare de deformatii, plus ca ii mai si curgea saliva pe barbie si inafara de faptul ca ne udam pe hainute, mai faceam si bubite/iritatii prin zona.
Si ne-a spus sa avem mare grija sa nu inceapa sa-si bage degetele in gurita ca-i muuult mai grav si mai greu de corectat si nu va spun ca in criza de isterie de sambata la pranz, era cu toate degetelele bagate in gura.
Si tot de la suzi, se intretinea un mediu propice "mizeriilor" prin gurita. eu care o spalasem cat de cat sistematic inainte de a pleca de-acasa, cand am ajuns acolo, deci in vre-o 45 minute, deja incepuse sa se formeze o "pojghita" de depuneri pe dintisori.

pisikule - muuulti

floricule - chiar ma gandeam asta noapte ca nu te-am auzit zicand nimic de ceva gen aerius/zyrtec...
cu bioparoxul am si eu mari dubii in a-l folosi acum, la varsta asta
banuiesc ca fasai rareselul cu tantum, nuuu?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gianina si un desuzetit cit mai necrizat.

Leoloo nastere usoara.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Leloo, nastere usoara, mai ai un pic

gianina, ia copilului un mutunachi de plus, ori din bumbac, ca sa ii tina loc de suzi... nu o poti intarca asa, de azi-pe miine, pe biata micsu!!!

io sint frinta, ma bag la nani

Mergi la inceput