LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 21
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 sa va zic una: "a la ramona", stefan a inchis-o in bucatarie Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
mi-aduce aminte ca si eu curatam pana-n Craciun balconul de zapada si fi-mea m-a inchis pe balcon, noroc ca era soacra-mea venita, m-a auzit un vecin, apoi a urcat soacra-mea si mi-a deschis.
la mine e fara cheie se blokeaza instantaneu.
www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
adrisimo28 spune:
bebe_shtrumf au aparut pozele de la 2 ani

[/quote]
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 bebe_shtrumf au aparut pozele de la 2 ani ![]() ![]() |
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
[/quote]
Doamne cat m-am mai chinuit
este?
acum sunt la regim covrigi am mancat cafea, orez ceia de menta...deic sunt bine bine

-25.02.2009
Gianina34 spune:
buna dragelor,
m-am delectat de dimineata cu minunatiile de poze ale lui ian, vladimir, raul, ariana
care de care mai frumosi/ochiosi
noi nu suntem intr-o forma prea buna ca tocmai am facut operatiunea des-suzetirea (brusc si instantaneu ca am fost vineri la control la stomato si ne-a cam speriat dr) asa ca va imaginati ce zile horor am avut, cu plans isteric si toate celea
dar... suntem pe drumul cel bun (sper
)
in rest, ne chinuim incontinuare cu nasucul infundat (degeaba fasai cu sprayul cu apa de mare si aspir ca nu iese nimic
) de respirat, doar pe gura (si aici se mai adauga si stresul cu amigdalite/laringite....)
in rest, toate bune si frumoase
(e de fapt, rasu'-plansu')
monnvas - noi facem astfel de "crize" cand suntem prea obosite, adica la intoarcerea de la gradi
(de cum ajungem in casa, totul trebuie facut cu plans - descaltat, dezbracat, imbracat, spalat mainile, schimbat pampers, mancat...) asa ca in alea 2 ore de la 6 la 8 cand o culc, in sfarsit, sunt terminata si fizic si psihic (singurul noroc este ca ora de culcare e 8)
daaar.... ne facem noi mari
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 buna dragelor, m-am delectat de dimineata cu minunatiile de poze ale lui ian, vladimir, raul, ariana care de care mai frumosi/ochiosi ![]() noi nu suntem intr-o forma prea buna ca tocmai am facut operatiunea des-suzetirea (brusc si instantaneu ca am fost vineri la control la stomato si ne-a cam speriat dr) asa ca va imaginati ce zile horor am avut, cu plans isteric si toate celea ![]() dar... suntem pe drumul cel bun (sper )in rest, ne chinuim incontinuare cu nasucul infundat (degeaba fasai cu sprayul cu apa de mare si aspir ca nu iese nimic ) de respirat, doar pe gura (si aici se mai adauga si stresul cu amigdalite/laringite....)in rest, toate bune si frumoase monnvas - noi facem astfel de "crize" cand suntem prea obosite, adica la intoarcerea de la gradi (de cum ajungem in casa, totul trebuie facut cu plans - descaltat, dezbracat, imbracat, spalat mainile, schimbat pampers, mancat...) asa ca in alea 2 ore de la 6 la 8 cand o culc, in sfarsit, sunt terminata si fizic si psihic (singurul noroc este ca ora de culcare e 8)daaar.... ne facem noi mari ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni |
draga mea dc e puitn racita eu stiu ca nu e bine sa-i scoti nimik din program, deja e maraita, dc ii mai scoti si SUZI, nu devine mai maraita?
zic si eu..ca cika nu e bine sa le schimbam progr. cand sunt bolnaviori.
insa dc vezi ca merge, go ahead!
iti uram bafta!!!
hai cu fetele mari!
-25.02.2009
inapreda spune:
Vizionind pozele cu Vladimir, am inteles, o data in plus, de ce-l indragim toate 

Pisik, felicitari; la cum vorbesti, daca as fi din Bucuresti, as face si eu cursul cu tine! Bafta in continuare 
Multumim de aprecierile la adresa lui Ian. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Floric spune:
Am fost cu Rares la control. Mi-a dat in continuare tratament, acelasi diag traheobronsita acuta. Sumetrolim (10 ml la 12 ore) si ceva ce nu am mai dat pana acum si parca mi se pare cam mult...Aerius (la pranz) si Bioparox (1 puf de 3 ori pe zi).
Din ce am citit pe prospect astea se dau in caz de alergii. Acum nu stiu ce sa zic...el de data trecuta l-a banuit de inflamarea mucoasei pe fond alergic sau nu stiu cum sa ma exprim mai bine.
Sunt asa.. un pic pusa pe ganduri.
Am vb cu cumnata mea si mi-a recomandat un medic ORL, dar e ff ocupat si aglomerat. Sper sa poata sa il vada macar sapt viitoare.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
inapreda spune:
Monnvas si Ian e "crizat" uneori dar eu o incadrez la capitolul "normale"; si-n cazul nostru "crizele" au inceput "din senin", fara nici un preambul si nu reusesc sa identific cauza (aia primara care-l face sa plinga). Ma gindesc ca o fi vorba de frustrare pe motiv ca sint intr-o etapa in care se confrunta zilnic cu o gramada de chestii noi si nu stiu sa gestioneze ce li se intimpla (un fel de "EU VREAU sa pot da' de ce nu reusesc?")
Gianina ce ti-a zis medicul? Si noi inca avem suzi. Pupici si "cer senin" pe toate planurile.
Ariana e o ghidusa simpatica foc! 
Sanatate bolnaviorilor.
PS. Le vreau inapoi pe Anaan, Mihaelacg, Olga, Pisigri...
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
simonapro spune:
Buna, fetele!
La multi ani Darius Andrei 
La multi ani Bianca Stephanie 
Multumesc mult, pentru gandurile bune 
Azi sunt un pic mai bine, ieri am fost intepenita bine, la gat si umar, sper sa-mi treaca, ca de maine sunt la munca.
Am vazut poze care mai de care mai frumoase, cu copii tare draguti: Raul, Ariana, Vladimir, Ariana Maria,Ian 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Unde sin poze cu Maria????
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010