LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Tufete, io va spun sincer ca de multe ori stau si ma intreb ce-am facut sa merit asa un copil, e atat de...perfect
ca-mi dau lacrimile si singurul lucru pe care mi-l doresc pe lumea asta e sa fie mereu sanatoasa si fericita
(chiar daca n-o sa mai fie asa cuminte, ca io tot astept momentul ala, adica mi se pare prea de tot sa fie mereu asa intelegatoare:))). In fine, hai ca am cazut in butoiul cu melancolie!
Azi m-am tot gandit ce s-a maturizat in cateva luni, data trecuta la spectacol a tzopait in fata scenei si se uita mai mult spre public decat spre scena, deh, se scalda in admiratia fanilor:))). Ei, acum 45 de minute nu s-a miscat din bratele mele si n-a desprins privirea de pe scena si cum dansau aia gesticula si ea exact la fel...a fost mai absorbita si mai rabdatoare decat copilasii mai mari. In ultimul sfert de ora (a durat 1 ora) s-a dat jos doar si a inceput cu dansurile, inclusiv de-alea invartite, in fatza scenei. Si bine-nteles ca a vrut iar sa urce pe scena, dandu-le idei altor copii mai mari care au si facut-o la final:)))
Acum sper sa reusesc s-o culc de pranz, ca vad ca e in verva, s-a trezit la 11 dupa ceasul nou!!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, io va spun sincer ca de multe ori stau si ma intreb ce-am facut sa merit asa un copil, e atat de...perfect (chiar daca n-o sa mai fie asa cuminte, ca io tot astept momentul ala, adica mi se pare prea de tot sa fie mereu asa intelegatoare:))). In fine, hai ca am cazut in butoiul cu melancolie!Azi m-am tot gandit ce s-a maturizat in cateva luni, data trecuta la spectacol a tzopait in fata scenei si se uita mai mult spre public decat spre scena, deh, se scalda in admiratia fanilor:))). Ei, acum 45 de minute nu s-a miscat din bratele mele si n-a desprins privirea de pe scena si cum dansau aia gesticula si ea exact la fel...a fost mai absorbita si mai rabdatoare decat copilasii mai mari. In ultimul sfert de ora (a durat 1 ora) s-a dat jos doar si a inceput cu dansurile, inclusiv de-alea invartite, in fatza scenei. Si bine-nteles ca a vrut iar sa urce pe scena, dandu-le idei altor copii mai mari care au si facut-o la final:))) Acum sper sa reusesc s-o culc de pranz, ca vad ca e in verva, s-a trezit la 11 dupa ceasul nou!! |
Te inteleg perfect.
Si noi am fost astazi la spectacol cu copii, la Palatul Copiilor. A venit si Garfield (adic aun om mare imbracat in pisica- il astept pe Robert canu stiu unde a descarcat pozele ca sa vi-l arat) iar Vladimi a fost mega incantat: a dat noroc cu el, s-a tinut dupa el tot timpul etc.
La spectacol a stat cuminte l amine in brate si s-a uitat la dansuri si cantecele iar eu imi stergeam mucii cu maneca pentru ca, stiti voi, cand vad copii pe scena ma apuca boceala.
de abia acum juma de ora a adormit dar nu ma plang.
Aici https://picasaweb.google.com/100786941598598734721/2526Martie2011ZiuaLuiVladimir?authkey=Gv1sRgCKGkgpWP4c7QlQE#
gasiti o parte din pozele ce s-au petrecut de ziua lui. Mentionez ca nu am avut party special organizat pentru el ci vizite ale lui Serban (prieten) si Radu (verisor).
Torul a fost cel cu pricina, la moda in zilele noastre, aici pe forum. Mi-a spus mama ca tanti aia a scris si niste prostii pe blogul cu reteta ei. Noroc ca mama se pricepe la prajituri si s-a prins care e treaba (o chestiune la blaturi) .Partea buna la tortul asta e ca pot manca si copiii.
In rest sanatosi, voiosi, voinici!
ramona7575 spune:
Ilinco, chiar esti norocoasa cu asa cumintenie si intelepciune din partea Sofiei, eu nu ma risc sa merg la teatru, as da banii de pomana, poate pt.10 minute pline de nervi
Bianca, super tare Vladimir, e original baiatul asta iar tortul arata bine iar la cum se ling aia mici pe maini cred ca este si buna; te rog paseaza aci reteta dar aia fara nereguli 

Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Ilinco, chiar esti norocoasa cu asa cumintenie si intelepciune din partea Sofiei, eu nu ma risc sa merg la teatru, as da banii de pomana, poate pt.10 minute pline de nervi Bianca, super tare Vladimir, e original baiatul asta iar tortul arata bine iar la cum se ling aia mici pe maini cred ca este si buna; te rog paseaza aci reteta dar aia fara nereguli ![]() ![]() |
Habar n-am de reteta buna.
Stiu doar ca ies de fapt 2 blaturi:ala negr cu cacao si ala rosu. La crema nu a fost nereguli. Trebuie sa citesti procesul tehnologic de 100000de ori si te prinzi. Sau cauti alta reteta de tort Red Velvet din care intelegi ce zice...
ramona7575 spune:
Inapreda, dupa ce am vazut pozele postate de tine m-am tot intrebat daca e acelas Ian pe care l-am vazut la Sovata 
, s-a shimbat foarte mult, parca are alta aliura mai de copil mare (in pozele unde e fara suzi
) iar masina e belea de faina 
,pana la urma imi iau si eu din aia si nu mai cumpar nik, m-am saturat de cautat si pana la urma tot la Hyundai din 2008 o sa raman, nu as vrea sa mai pun bani pt.o tabla care rugineste in fata blocului, mai bine cu diferenta plec la anul la sotul in America pentru 2-3 sapt.
. Tot ma uit pe net sa-mi pice o "pleasca"![]()
chatonel spune:
Bianca, Vladimir e rupt din tine!!! 

Si ce frumos papa copilasii tortul, la masuta, singurei 
bebe_shtrumf spune:
acum e rost de poze:
http://www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1
mai adaug maine la sv ca pe laptop-ul sotului nu sunt de la 2 ani!
bianca super tort , party si copii reusiti...insa masuta de unde e ?ca-mi place rau.

www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
Adee spune:
La multi ani, ginerica - Darius Andrei
sa fii sanatos, norocos si ai parte de tot ce e mai bun in viata! Te pupam 
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Neataaaa !! poftiti la cafea !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MIHAELACQ ![]() O tona de ![]() ![]() pt tine, sa ramai la fel de tanara si frumoasa !! RAZVAN ![]() Sa fii sanatossi sa ajungi un mare dansator Aditapop te asteptam pe aici ca ai cam tras chiulul in ultima vreme ![]() |
La multi ani si din partea noastra! (ca am ratat petrecerile zilele astea!)

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Stie cineva ceva de Olguta noastra? Ca n-a mai intrat de multa vreme si mi-e dor de ea! |
Da! Nici pm-urile nu si le citeste! Daca nu intra nici in seara asta, maine o sun, ca nu se mai poate asa!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute