LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel sa-ti treaca oboseala si temerile vis a vis de kg, lasa ca te mentii acum asa supla ca taaare bine arati

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

merci si si cenusareasa vorbareata

Mergi la inceput

ilink, care tort il faci, ca aci gasii mai multe

http://www.petitchef.ro/tags/retete/tort-raw

vrem si noi la teatrul de papusi cu magarusi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eh, pai nu io-l fac. Io eventual fac un tort de clatite japoneze "Padurea neagra", pe ala-l vreau.
Ideea e ca in toamna am fost la ziua de nastere a unei fetite de 3 ani si maica-sa (foarte priceputa!) a facut tortul asta raw, "Padurea neagra", nu va zic ce buuun a fost si cum n-am pregetat sa accept si supliment. Si acum recent tipa mi-a zis ca negasindu-si serviciu se reprofileaza pe facut prajituri (de tot felul, ca "se are") si atunci i-am zis ca io musai vreau tort ca la ziua fiicei sale, ca nu mi-l pot scoate din cap!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multumim de aprecieri, Novusica

Si multumim si de cafea.

La noi e soare dar tre sa mergem la Cluj sa shoppinguim garderoba de primavara pentru "tinarul" Ian. Am chef si n-am Dar sper sa gasesc lucruri frumoase si atunci sigur imi vine cheful!

Distractie placuta.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si acum buna dimineata !!!

Poftiti la o cafea, setati-va ceasurile si bucurati-va ca e duminica !

La noi e vreme urata, a plouat si cred ca e si cam frig asa ca vom organiza o plimbare la Real cel mai probabil

V-am

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Carla da-mi voie sa-ti intorc complimentele ca tare fain v-ati distrat si voi!
Pupici.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Ilinca, sa va distrati si sper sa reusesti \"sa tii sub control" veleitatile artistice ale nora-mii.
Ce ma mai minunez de fiecare data cind vad ce seamana copiii astia ai nostri; or fi predestinati? Si Ian ii spune lui Jerry "SI SSI", apasat pe prima silaba

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Dodo -pui multumesc pentru aprecieri.

Ina te si shopping placut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eh, pai nu io-l fac. Io eventual fac un tort de clatite japoneze "Padurea neagra", pe ala-l vreau.
Ideea e ca in toamna am fost la ziua de nastere a unei fetite de 3 ani si maica-sa (foarte priceputa!) a facut tortul asta raw, "Padurea neagra", nu va zic ce buuun a fost si cum n-am pregetat sa accept si supliment. Si acum recent tipa mi-a zis ca negasindu-si serviciu se reprofileaza pe facut prajituri (de tot felul, ca "se are") si atunci i-am zis ca io musai vreau tort ca la ziua fiicei sale, ca nu mi-l pot scoate din cap!:)))

hm, hm... pai tu iei tort de ziua fie-tii ca sa il halesti tot tu, nu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
mor de masele...merci de cafea, treb sa fac una ca nu se poate ...la tgv(mai exact razvad) e soare..acum sa vedem.
nepotica mea e bine, nu sufera de glanda tiroida cum credeau nemernicii astia de aici, e la gr. alexandrescu in buc, are un abces si cika se stabilizeaza si da inapoi.cu tratament si compresii cu rivanol.
ari umbla cu bratul de carti(povestile alea mici de la ed.Mica Biblioteca) si chiloteii in vine..Doamne n-ar lasa un jos!
va pup, o zi frumoasa.

www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...am revenit ...am mancarea pe foc
azi dupa amiaza vine soacra-mea ,sa ne vada(a mai fost cand avea fata 8 luni)Isabella la telefon vorbeste cu ea in romano-bebeluseasca dar sunt f curioasa cum va reactiona cand o va vedea .
De ziua Isabellei trebuie sa fac un tort probabil voi cumpara blat si ceva glazura.
In rest vom fi doar noi 4 ,nasii(defapt nasa caci nasu e in misiune) vor veni pe 2 sau 3 apr.si va fi doar o intalnire mai mult de joaca pentru ciutani(acasa)-daca vin musafiri ii primim cu drag...dar la noi nu are cine veni
ca si cadou i-am luat deja o pianina muzicala sper sa-i placa caci tare se "zbaltuie" si a inceput sa cante...
Sincer mi-ar place sa aibe si ea o petrecere adevarata cu copilasi ,dar important e sa fie sanatoasa si sa ne bucuram de ceea ce avem(nemultumitului i se ia darul),iar la acest capitol stiu ca va avem si pe voi prietenele si prietenii nostri virtuali si nu numai...si ma bucur sincer la fiecare poza de la party-ri .
o duminica frumoasa tuturor.
all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput