LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 19
Adee spune:
Cu intarziere urez si eu la multi ani, pt:
Razvan 
Mihaela 
Simonapro bine ca nu a fost mai grav accidentul. Un
sa treaca repede sperietura.
Multumim tuturor fetelor pt urari si pt apreceri
si de data asta va las mai multe poze, cu cheful de ieri
https://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/2Ani#
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
La multi ani si din partea noastra! (ca am ratat petrecerile zilele astea!) ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
http://www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1
www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
Floric spune:
Bianca si Rares te iubeste. Dupa ce ne-am uitat amandoi la pozele cu voi si am facut prezentarile, bine-nteles ca eu am zabovit ceva mai mult la cele cu voi doi

...am inchis linkul. Amm iesit pana in bucatarie si cand ma intorc Rares era la pagina cu tote pozele voastre si o vroia pe mami Adi (adica mami Vladi) si bebe Adi (Vladi). Ce trebuie sa inteleg....ca a inceput sa constientizeze sau vreo preferinta coupe de froude (zic ca am scris bine) caci to a mai vazut poze si nici o reactie de genul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
carla28 spune:
Ce frumos imbracata a fost Ariana si ce tort superb! 

bebe_shtrumf foarte frumoasa si petrecerea voastra, la fel si tortul.
Ilinca felicitari pentru Sophiphi ai un copil tare reusit si iti doresc sa iasa petrecerea asa cum vrei.
Bianca foarte bine arata tortul si banuiesc ca era si foarte bun
, iar Vladimir bestial ca de obicei.
Inapreda de unde ai cumparat masina lui [b] Ian ?
Bianca2503 spune:
Multumim de aprecieri. Sunteti dragute.
Tortul este intr-adevar bun. Bun pentru gustulmeu. De exemplu, mie nu imi place tortul diplomat, nu imi plac savarinele. Imi plac torturile cu bezea si ciocolata, roblema cu ele fiind ca sunt foarte dulci si grele si dupa trei lingurite mi se apleaca de atata dulce.
Torul asta e chiar bun. Adica nu e foarte dulce si e cu ingrediente ce pot ficonsumate de copii lejer.
cat despre scaun, cred ca e cel mai ieftin scaun de masa de pe piata. L-am luat de la Kika, cu 120 de lei si il folosesc de cand are Vladimir 6 luni.
http://www. babytrend.ro/tag/s/scaun-masa-lemn-copii/
Stiu ca se gaseste si in Auchan cu 180 de lei.
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI BIANCA STEPHANIE!
LA MULTI ANI DARIUS ANDREI, berbecut delicios de JOANNA
. Mami Joanna, poate mai dai pe la noi, mie una imi lipsesti
LA MULTI ANI MIHAELACG!
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita. Mai stiti ceva de Miha galatencelor?
Eu azi am avut ceremonia de absolvire la cursul de ikebana si aranjamente florale. Tare bine mi-a prins sa mai fac si altceva, ma bate gandul sa il mai fac o data, cica acum sunt mai avansati. Chiar daca nu reusesc sa ma duc saptamanal, imi face tare bine sa am ocupatie, imi mai fac si mana, numai de bine.
Va pup si va doresc o saptamana buna
Mami de minune mica
Monnvas spune:
Bon soir.
Berbecu'

Bianca Stephanie

Tufete, nush cine mi-a schimbat copilul (ca la piata) sau ce se intampla. De o saptamana a inceput si musiu injinerul cu crizele de urlat&tavalit pe jos. Faza tare e ca le face nu ca sa obtina de la mine ceva, ci de nervi (ca nu poate una sau alta sau ca nu am respectat ritualul - ex. n-a deschis el usa, n-a apasat el pe butonul de la lift, ma rog, din categoria "siiingur"); daca vrea ceva si ii dau continua tavaleala. Deci nush cum sa fac...
Altfel, azi am fost la tuns toata familia, piticul a stat incredibil de cuminte, s-a uitat in oglinda, s-a hlizit... d-astea ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 LA MULTI ANI MIHAELACG! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita. Mai stiti ceva de Miha galatencelor? |
Sunt ok, a inceput serviciu, maria merge la cresa, la inceput acomodarea a fost mai dificila dar sunt pe drumul cel bun.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Aditapop te asteptam pe aici ca ai cam tras chiulul in ultima vreme ![]() |
a inchis contul pe dc, doar ne citeste.
adrisimo28 spune:
am admirat poze.....superbe
carla f frumoasa megapetrecerea iar Raul, un domnisor pe cinste 
inapreda esti sigura ca Ian are numai 2 ani???!!!
adee eleganta Ariana
bebe_strumf asteptam in continuare restul de poze 2 ani,f frumoasa invitatia la petrecere
bianca nu stiu ce reteta ai avut sau ce secrete dar arata......yami si vladimir bestial.. cum dormiti voi 2 acolo
simonapro off... iar accident??, sanatate maxima

fericita de