Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 21
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ramo_P spune:
Vasari multumesc de info
Beatrice l-am vazut si mi se pare interesant, doar ca eu ma gandesc ca steamer-ul obisnuit il putem folosi si pentru noi, si si cand bb creste mare si nu mai papa pasat, plus ca avem deja blender...
oricum noi incepem cu diversificarea peste o luna jumatate asa ca mai e putintel timp de studiat
m-am uitat acum pe net pe Media Galaxy si am gresit preturile... cu 2 sertare e 150 lei si cu 3 e 200 lei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Buna iepurasele,
Joann fetele inca te mai scoala? Nu papa LP?
Adevaru e ca si Mara aznuapte la trei a inceput cu foiala si maraiala, a trebuit sa ii dau papa. cre ca de la faptu ca nu am scos-o si pe ea cu lesa, decat pe sorsa. Si uite s-a vazut-Ilincozaura a dormit pana la 7juma!
Succes la dezvatatu de brate!
Cu bubitele lu Mara am decis sa oprim fructele cateva zile, desi nu cre ca e de la asta-ea avea cam dinainte sa incepem cu 2-3z.
Ramo_P pozitia aia la subrat e una din preferatele mele
sunset_zuzi da acolo mergem la dr, mie imi place mult de ea, m-am dus la sfatul Evei; e tare blanda si draguta cu copii, nu da atibiotic aiure; si ral_eli tot la ea e. Si tu tot la ea?
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
lorin7774 spune:
Sugubina, votul 201
-am puficele
dar am vazut si o scorpiuta mica pe acolo, pe la concurs. Nu m-am inselat, nu-i asa Sun?
am fost la biserica azi sa fixam data si ora. Ne-a luat taxa de rezervare 150 de lei Mi s-a parut enorm, tinand cont ca si nasul va plati slujba propriu-zisa.
Iar pentru decoratul salii cu baloane, am primit oferta de 700 lei si nu vrem mare lucru...
sunt eu in urma cu preturile, sau e scump totusi ?
Imi puteti spune orientativ la voi cat a costat ?
ratusca83 spune:
sugubina, vezi sa nu fie bubite de la caldura..sudamina...asa are si ana..3 dermatologi mi-au spus ca este sudamina...
adipapazi spune:
suntem bine in urma controlului, trebuie cateva sedinte cu terapia bobath pt flexia labei piciorului. drita e super. s-a uitat la ei o ra si 20 de minute.
sugubina spune:
Vaai a inceput matzaiala si discoteciala..Pana la bae or sa ma tie in scandal.Si in brate urleaza.Amandoua saormele..Si saorma mica si aia mare.
Ratusco o sa merg la dr cu ea. Unde zici sa merg la pediatru sau direct la dermatolog? Ce crema ii dai?
Sugubina si Puficele
sugubina spune:
Am reusit sa culc Pufele , sunt rupta cu nervii..Ce m-au mai latrat. Da las ca vine titicu maine si il iau de fresh din delegatie.
Ratusca-Am citit una alta pe net de sudamina si nu e aia, ca bubele nu prea seamana, si la noi apar pe fata si pe picioare. Of tre sa ajungem la dr cu ea..
Maine iesiti pafara? zic astia ca o sa iasa soarele..
Multumim de voturi, suntem pe locu 3!!!
Sugubina si Puficele
bb_alinus spune:
Mai un ochi si aici dar mai mult pe FB
Fetelor vorbiti de steamer sa va zic si parerea mea. Deci un NU hotarat steamerului pt bebe pt ca sunt bani aruncati, mai bine unul familial. Pt Amalia am luat unul de bebe, de la baeba parca si zace in dulap.
Am studiat mult toata gama de stemere si cu cea mai buna nota a iesit ( de departe) magimix -ul, cu cuvele in inox. Se pare ca plasticul nu e bun mai ales ca se incinge si degaja nu stiu ce substanta in mancare. Citisem niste articole mai demult care m-au convins. Si in afara de magimix toate au cuvele din plastic.
Deci eu am luat asa ceva si il folosesc mereu: http://www.magimix.com/index.php?rid=55&cid=820&lg=1
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.