Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 22
anymona spune:
Lorin, mie mi-a cerut preotul 500 ron. 200 tb sa dam noi avans, iar restul nasii dupa slujba. Si nu e in centru. Mi se pare enorm, dar imi place mult de tot biserica asta si n-am mai cautat in alta parte. Macar face botez individual, nu mai multi copii odata....la banii astia
ref la decoratii nu stiu ce sa zic pt ca eu nu vreau baloane. Doar aranjamente florale pt mese si huse pt scaune care intra in pretul meniului si le asigura restaurantul. 700 ron este cam mult totusi pt cateva baloane...zic si eu...
vot 216 la pufice
anymona spune:
Fetelor din sectorul 2, la cat timp dupa depunerea dosarului v-a venit alocatia copilului? Dar indemnizatia?
Parca a dat cineva la un mom dat aici un nr de tel la care putem suna pt aceste info. Va rog mult sa-l mai postati odata. Multumesc
ref la steamer, pt cine nu e dispus sa investeasca in asa ceva, se gaseste in ikea un fel de sita din inox ajustabila care se potriveste la orice oala cu capac. Pur si simplu se pune intr-o oala cu apa sita in care puneti legume, carne, peste, orez etc. Evident cantitatea de apa nu tb sa depaseasca sita. Apoi se pune pe foc. Eu am asa ceva si sunt fff multumita. Costa numai vreo 10 lei.
sugubina spune:
Despre indemnizatie la sect 2 =am depus pe 9feb si am aflat ca imi va veni pe 20 apr impreuna cu alocatia in acelasi cont.Deci cam 2luni juma. Nu mai stu nr da e prin spate in forum
Merci de vot!!
quote]citat din mesajul lui anymona
Fetelor din sectorul 2, la cat timp dupa depunerea dosarului v-a venit alocatia copilului? Dar indemnizatia?
Parca a dat cineva la un mom dat aici un nr de tel la care putem suna pt aceste info. Va rog mult sa-l mai postati odata. Multumesc
ref la steamer, pt cine nu e dispus sa investeasca in asa ceva, se gaseste in ikea un fel de sita din inox ajustabila care se potriveste la orice oala cu capac. Pur si simplu se pune intr-o oala cu apa sita in care puneti legume, carne, peste, orez etc. Evident cantitatea de apa nu tb sa depaseasca sita. Apoi se pune pe foc. Eu am asa ceva si sunt fff multumita. Costa numai vreo 10 lei.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
POZE
[/quote]
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
sorinaalex spune:
Hello!
Amelia, ii doresc Cristianei sa-si revina repede cu anemia si transaminazele. Cat despre greutate nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Fiecare copil e cu ritmul lui si atat timp cat creste constant si e vesela nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Ii spuneam unei prietene luna trecuta ca fiu’meu are 5,8 kg si cand s-a uitat prin notitele ei a constatat ca atat avea fiica ei la aproape 6 luni. Fetita are acum aproape 3 ani si e foarte bine. Ati avut ceva reactii la vaccinuri? Ce inseamna cartofel la purtator?
Cat despre mulajele alea, eu cred ca nu as reusi cu Tudor decat in somn ca si el e la fel de “tanar si nelinistit”. Eu si unghiile i le tai tot in somn ca altfel e jale.
Adi, merci de info legat de Culcer. O sa ne inarmam cu rabdare si biberoane. N-am incotro…Cu fontanela nu cred ca sunt probleme, dar o a doua opinie nu strica, iar cu hernia ne-a spus pediatra ca s-ar fi retras, dar ne-am si chinuit vreo luna jumatate sa-i prindem buricul si tare cred ca de fapt am chinuit copilul degeaba si s-ar fi remediat oricum. Felicitari pentru control!
Ramo_P, si Tudor se frichineste maxim si uneori tre sa ii asez pampersul de 5-6 ori pana nimeresc sa-l inchid.
Beatrice, o sa va scriu ce am aflat de la Culcer cel mai probabil joi dimineata pentru ca e programarea cam tarziu in seara asta. Fructe si legume nici macar de la piata? Pai si de unde ca la mine pe etaj nu creste nici un copac ...
Cum e cu steamerul de la Avent? Ai apucat sa-l folosesti? Si eu tot din ala sunt tentata sa cumpar pentru ca am vazut review-uri foarte bune despre el. De pe Amazon l-ai comandat? La noi am vazut niste preturi de-ti taie tot avantul…
Anymona, atunci cand am depus dosarul de alocatie mi s-a spus ca in 2 luni primesc banii. De indemnizatie nu stiu…Asta e site-ul lor: http://www.social2.ro/ , iar telefonul e 021/252.22.02
Noi nu avem cine stie ce noutati. Tudor a fost cam marait azi si n-am apucat sa fac mare lucru. Ba mint, am facut un mare lucru azi, respectiv am reusit sa dorm cu el la pranz 2 ore ceea ce este woooow… Nu stiu ce are ca in timpul zilei reprizele lui de somn rareori depasesc 45 de min. In schimb noaptea nu prea am probleme cu el asa cum va aud pe voi. Doarme el cam agitat si ma trezeste, dar macar nu are chef de vorba. Mananca si se culca… Sper sa nu-l laud si sa inceapa sa-mi faca si mie surprize d-astea.
Gata, ca e putin cam tarziu… sau cam devreme
Va pup pe toate!
Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
Sorina .
N-am avut reactii la vaccin, sau a fost o maraiala mai "urlatoare" sa zic asa, mi-a cam urlat ieri toata ziua (inainte de a dormi ea mai vorbeste, asa, si ieri asta s-a transformat in urlete.
"cartofelul la purtator" e o feliuta de cartof pe care o punem peste locul vaccinat sa nu se umfle sau sa faca ceva vanatai, ceva... n-a facut nimic, l-am prins cu un pic de leucoplast si a stat foarte bine. De data asta numai 3 feliute. Asa am facut si la primul vaccin si a fost ok. Se pot pune comprese reci, dar am preferat cartofelul ca macar statea imbracata.
Cu greutatea imi fac si nu prea probleme, imi doresc sa fie sanatoasa, cat o vrea sa creasca atat sa creasca. Ea e oricum foarte agitata, vioaie la maxim, cred ca o sa fie o sportiva si jumatate, deja pedaleaza aporape continuu, da din manute... cand o incepe sa mearga sa vezi distractie pe motanul nostru, cred ca saracaul ce e el acum dezorientat, o sa fie chin maxim pe capul lui
Mami de Cristiana (29.12.2010)
fluturasha23 spune:
Buna dimineata la toata lumea! Si o pentru cine bea.
Am 4 capitole de recuperat dar m-am gandit sa va mai salut totusi.
Geniusamb in vreo 2-3 saptamani cred putem sa ne vedem in parc. Cam asa estimez ca mai e pana ne mutam.
Despre Delia nu am mare lucru sa va spun decat ca sunt efectiv fericita ca doarme toata noapteaaaa....Ce bine e!!! Mai ales ca ziua sunt numai pe drumuri pentru mobilat/decorat casa.
geniusamb spune:
neata!
iau o cafea cu placere ca iar ne am trezit de 4 ori azi noapte.. Uofffffff
Fluturasa, mi ar face mare placere, sper sa mai fim in zona pana atunci, cautam sa ne mutam (vecini imposibili)
Sugu, azi votam iar, sa vezi ca o sa fie pe locu unu puficele, trebuie doar sa ne mobilizam
E urat afara si nu l scot azi pe tero.. Las pana iese soarele
Pupam barlogul
Citat: |
citat din mesajul lui fluturasha23 Buna dimineata la toata lumea! Si o pentru cine bea. Am 4 capitole de recuperat dar m-am gandit sa va mai salut totusi. Geniusamb in vreo 2-3 saptamani cred putem sa ne vedem in parc. Cam asa estimez ca mai e pana ne mutam. Despre Delia nu am mare lucru sa va spun decat ca sunt efectiv fericita ca doarme toata noapteaaaa....Ce bine e!!! Mai ales ca ziua sunt numai pe drumuri pentru mobilat/decorat casa. Mami fericita de 2 |
anymona spune:
Neata,
Ma bag si eu la cafea pt ca sunt zombie rau in dimi asta. Desi R doarme pana la 8, eu ma trezesc la 6 ca sa ma mulg si apoi sa pregatesc copilul mare pt gradi. C imi pune rau de tot nervii la incercare dimineata...pana se scoala, se spala, se imbraca, mananca si iese pe usa ma dispera efectiv. Oricat am incerca sa ne organizam si sa le pregatim pe toate de seara (penar, haine, mic dejun etc), diminetile noastre tot un haos raman.
Dupa ce pleaca si ma vad singura cu bb ma simt usurata si libera
Sugubina, Sorina, va multumesc mult pt raspunsuri
Azi la 9.30 mergem si noi la vaccinul de 4 luni. Speram sa trecem cu bine si fara reactii adverse
O zi minunata tuturor!
douradoudou spune:
netzul...allinus merci pt tip cu steamer de la magimix..eu am de la ei aparat de expresso si imi place marca asta ..si ai mare dreptate cu plasticul...
sugu si noi votam pufice in fiec zi ..sper sa treaca pe locul 1
ma duc sa fac putin curat pe aici ca la 0 mergem la petit dejeuner la o vecina...aici femeile fac intalniri din astea ..ne super distram ca venim mai multe
vaccinari fara reactii si multi pt toate si toti ursuletii
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)