Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Distractie placuta Doura!
Cum a fost vaccinul Anymona?
Mami de Cristiana (29.12.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorin7774 spune:
buna dimineata si noi
Mica s-a trezit la 9, a papat 240 ml si acum e liniste totala
si la noi sunt agitate diminetile, Miruna nu se spala decat insotita, desi e destul de mare deja, pana ne imbracam, ne pregatim... dar macar Antonia doarme in timpul asta si pot sa ma ocup de golanca mare linistita..ma rog...aproape linistita
Anymona, ms de raspuns. Eu nu stiu care va fi costul final al slujbei, ca nu mi-a spus dar exact cum spui tu: tin mult sa fie la aceeasi biserica unde ne-am cununat si am botezat-o si pe Miruna si va fi singurul copil; deci...asta e...mult oricum
m-am gandit si eu sa renunt la baloane in favoarea florilor; ideea era ca se joaca cu baloanele copiii invitati.
nici noi nu am primit indemnizatia inca si am depus dosarul pe 4 februarie. Se pare ca provincia se misca la fel de greu
pupacim barlogul
heidy spune:
Neatza!
Si eu vreau cafea ca sunt praf! M-am luptat ieri de pe la 9 cu tortul acela cu mousse de cioco, mai am sa ii fac glazura.. dar migalos frate si nici eu nu sunt mare talent in ale bucatariei. Sa faca bine sa fie bun ca la cat m-am muncit la el.. nu mai pot.
In alta ordine de idei, ne-am intors de la munte duminica seara, a fost frumos, vreme buna, bb a stat afara si pe cald si pe frig, a dormit, a mancat si nu m-a stresat aproape deloc. Mei-tai-ul e un adevarat succes, nu ma mai doare spatele, doarme in el fara probleme, sunt multumita. Ieri am iesit la plimbare tot cu mei-tai-ul si nu cred ca mai ies cu carutul pana nu tercem la cel sport ca sa aiba si el ocazia sa mai vada lumea caci din landou nu vede nimic si devine frustrat deja.
Am citit mai in urma ca nu ii scoateti pe bebei afara daca e innorat sau bate vantul... Eu l-am scos pe Tudor inclusiv ieri cand picura un pic. Am stat 30 minute, mi-am facut si piata, dar a luat un pic de aer. Si de imbracat, eu i-am dat peste un body un hanorac si atat si nu mi s-a parut ca i-ar fi fost frig.
Parerea mea , bebelusii care nu au probleme de sanatate ar trebui scosi afara chiar daca e mai frig, mai bate vantul etc. Subliniez, este parerea mea.
De citit am citit din urma, dar am retinut zero ca sunt praf de somn.
Legat de steamer, noi am primit la botez pe cel de la Beaba. Nu l-am folosit inca dar pare pe acelasi sistem cu cel de la Avent. Totusi cred ca imi va fi util in pregatirea hranei lui bb. O sa vedem.
Incerc sa fac capitol nou.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
Legat de biserica, pt fetele care nu au facut inca botezul, recomand cu f multa caldura bisericuta alba din spatele facultatii de Arhitectura, se numeste biserica Sf Nicolae dintr-o zi.
E f frumoasa, preotii sunt preoti cu har. Taxa de botez este 1 mil, nasilor nu li se impune o anumita suma, se boteaza un singur copil per botez, slujba este frumoasa si "neciuntita"
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
anymona spune:
Acum am intrat pe usa foarte bine dispusa. Bb meu nu a plans deloc la vaccin. S-a comportat ca si cum nu a simtit nimic. In timp ce purta o discutie aprinsa cu mami si radea in hohote, pac l-a intepat. Nici macar o grimasa nu am vz pe fata lui.
Cred ca o sa semene cu sor'sa. Clara merge la analize sau vaccin de bunavoie, nu plange, nu protesteaza, nu tb sa-i promit nimic. Ba mai mult, se uita cand o inteapa si e fascinata de cum curge sangele in eprubeta. Cel mult se cearta cu asistenta pe motiv ca nu-i pune sangele in eprubeta mov, culoarea ei preferata
Io, fiind mai disperata de felul meu, ii fac anual un set complet de analize. Si pt ca analizele ies ok, in 5 ani, nu i-am administrat niciodata vitamine sau calciu, chiar dc ne luptam cu mesele si cu lipsa poftei de mancare de la 6 luni. Nici macar preventiv, cu exceptia vit C.
Sunt intr-o permanenta disputa cu bunicii care sustin ca tb sa-i dau vitamine ca sa-i creasca pofta de mancare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina sunset_zuzi da acolo mergem la dr, mie imi place mult de ea, m-am dus la sfatul Evei; e tare blanda si draguta cu copii, nu da atibiotic aiure; si ral_eli tot la ea e. Si tu tot la ea? Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele ![]() ![]() |
daaaaaaa si noi tot la ea...suntem o gasca
![](grup.gif)
![](olala.gif)
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
![](mamica.gif)
Doamne ai grija si de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 Sugubina, votul 201 ![]() ![]() dar am vazut si o scorpiuta mica pe acolo, pe la concurs. Nu m-am inselat, nu-i asa Sun? |
Nuuuuuuuuu
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
![](mamica.gif)
Doamne ai grija si de noi