Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi ramoP, felicitari! ![]() ![]() ![]() mai sa fie-n palarie, taci ca am mancat in cate 2 reprize 2 mere amarate cu cereale. ioakim e mai de gasca, dar vipera e rea la mere, frate, e certata rau cu vit C! o sa iau steamer, si asa vroiam. de la tefal? ma pregatesc de vizita la dr. am emotiuni puternice. Adi, mami de ana si ioachim |
Mersi, am dat "comanda" la fratelo, sa vedem daca are si timp...
Si eu am vrut sa imi cumpar steamer, chiar ieri am vb cu cumnata mea si mi-a spus ca ea l-a folosit fff putin pentru Sebastian (cel din vis
![](icon_smile.gif)
Tinem pumnii sa fie bine la medic
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
douradoudou spune:
fiertul si steam-uitul nu sunt la fel..eu zic sa-ti iei steamer...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
ratusca83 spune:
beatrice, de ce nu incerci mar copt? Ana il papa f bine...sau nici copt nu are voie robert??
azi a papat pt prima data mar copt cu branzica, calcica...o nebunie pe capul ei..i-a placut tare mult... eu branzica o fac tot din lapte praf si pastile de calciu...
va pup fetelor..
eu ma mut inapoi pe forum..pot urmari mai bine aici subiectele..
o sa mai scriu si pe fb....
BraveGirl spune:
Dc nu vreti sa investiti intr-un steamer, desi sunt si la preturi mici, ca doar nu trebuie musai Tefal, au la Ikea o cratita care se pune pe foc si gatiti la abur. Sunt de fapt 3 vase, in cel de jos se pune apa, celelalte 2 au fundul gaurit si in ele se pun legume, orez, carne, etc. Gatite la abur sunt mult mai gustoase si sanatoase.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Ramo, depinde de persoana. Eu ajunsesem sa fac totul la steamer: si fructe, si legume, orez, carne... Poate si tie ti se potriveste steamerul. Daca il mai are si tot nu-l foloseste de ce nu il incerci tu? Era o idee...
Eu l-am uitat odata pe aragaz dupa ce-l curatasem si era dat drumul la cuptor. S-au topit niste lucruri si nu mai merge functia de preparare rapida, vitamin +
, dar tot e bun.
gabriella1 spune:
yeeeeeeeeeeees, am reusit sa dorm si io.I-am aplicat lu' Tudor juma de tzitzi in gurita si am dormit. Butuc. M-am trezit amortita toata.
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui ratusca83 beatrice, de ce nu incerci mar copt? Ana il papa f bine...sau nici copt nu are voie robert?? azi a papat pt prima data mar copt cu branzica, calcica...o nebunie pe capul ei..i-a placut tare mult... eu branzica o fac tot din lapte praf si pastile de calciu... va pup fetelor.. eu ma mut inapoi pe forum..pot urmari mai bine aici subiectele.. o sa mai scriu si pe fb.... mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
da, mi-a zis sa-i dau piure cu legume si apoi da, trecem la mar copt
Ramo_P spune:
M-am razgandit o sa imi iau pan ala urma, am vazut la Media Galaxy, de la philips unul cu 2 tavite la aprox 200 lei si unul cu 3 tavite la 250-300 nu mai retin, ambele cu recipient pt orez. si o sa vad eu dupa daca l-am luat degeaba sau nu, si am si dispozitivul de care zicea Corina de pus pe aragaz.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
citat din mesajul lui Ramo_P M-am razgandit ![]() _ Mami de bursucel ![]() |
Am vazut si la choicebrand.ro.
![](pupic.gif)