Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

ramoP, felicitari! bravoooooooooooooooooooooooooooooooo!titlul mi se pare excelent. voi cumpara cartea. sa-mi dai autograf on forum!sa-i spui fratiorului sa bage o poezie pe tema maternitatii pt sustinatoarele inraite din barlog!

mai sa fie-n palarie, taci ca am mancat in cate 2 reprize 2 mere amarate cu cereale. ioakim e mai de gasca, dar vipera e rea la mere, frate, e certata rau cu vit C! o sa iau steamer, si asa vroiam. de la tefal?

ma pregatesc de vizita la dr. am emotiuni puternice.

Adi, mami de ana si ioachim

Mersi, am dat "comanda" la fratelo, sa vedem daca are si timp...

Si eu am vrut sa imi cumpar steamer, chiar ieri am vb cu cumnata mea si mi-a spus ca ea l-a folosit fff putin pentru Sebastian (cel din vis ), si asa ca m-am razgandit, o sa le fierb in oala subpresiune sau le fac coapte...

Tinem pumnii sa fie bine la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fiertul si steam-uitul nu sunt la fel..eu zic sa-ti iei steamer...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice, de ce nu incerci mar copt? Ana il papa f bine...sau nici copt nu are voie robert??

azi a papat pt prima data mar copt cu branzica, calcica...o nebunie pe capul ei..i-a placut tare mult... eu branzica o fac tot din lapte praf si pastile de calciu...

va pup fetelor..

eu ma mut inapoi pe forum..pot urmari mai bine aici subiectele..

o sa mai scriu si pe fb....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dc nu vreti sa investiti intr-un steamer, desi sunt si la preturi mici, ca doar nu trebuie musai Tefal, au la Ikea o cratita care se pune pe foc si gatiti la abur. Sunt de fapt 3 vase, in cel de jos se pune apa, celelalte 2 au fundul gaurit si in ele se pun legume, orez, carne, etc. Gatite la abur sunt mult mai gustoase si sanatoase.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ramo, depinde de persoana. Eu ajunsesem sa fac totul la steamer: si fructe, si legume, orez, carne... Poate si tie ti se potriveste steamerul. Daca il mai are si tot nu-l foloseste de ce nu il incerci tu? Era o idee...
Eu l-am uitat odata pe aragaz dupa ce-l curatasem si era dat drumul la cuptor. S-au topit niste lucruri si nu mai merge functia de preparare rapida, vitamin + , dar tot e bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

yeeeeeeeeeeees, am reusit sa dorm si io.I-am aplicat lu' Tudor juma de tzitzi in gurita si am dormit. Butuc. M-am trezit amortita toata.

Gabriela
mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

beatrice, de ce nu incerci mar copt? Ana il papa f bine...sau nici copt nu are voie robert??

azi a papat pt prima data mar copt cu branzica, calcica...o nebunie pe capul ei..i-a placut tare mult... eu branzica o fac tot din lapte praf si pastile de calciu...

va pup fetelor..

eu ma mut inapoi pe forum..pot urmari mai bine aici subiectele..

o sa mai scriu si pe fb....

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

da, mi-a zis sa-i dau piure cu legume si apoi da, trecem la mar copt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

M-am razgandit o sa imi iau pan ala urma, am vazut la Media Galaxy, de la philips unul cu 2 tavite la aprox 200 lei si unul cu 3 tavite la 250-300 nu mai retin, ambele cu recipient pt orez. si o sa vad eu dupa daca l-am luat degeaba sau nu, si am si dispozitivul de care zicea Corina de pus pe aragaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

M-am razgandit o sa imi iau pan ala urma, am vazut la Media Galaxy, de la philips unul cu 2 tavite la aprox 200 lei si unul cu 3 tavite la 250-300 nu mai retin, ambele cu recipient pt orez. si o sa vad eu dupa daca l-am luat degeaba sau nu, si am si dispozitivul de care zicea Corina de pus pe aragaz.

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Am vazut si la choicebrand.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

noi ne-am cumparat asa ceva:http://www.youtube.com/watch?v=4_ZeGFke7WM

Mergi la inceput