Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn Gabriela am citit ca ai facut morfofetala la dr. Nemescu, eu am nascut cu dumnealui.cand era vb sa imi faca eco imi venea sa o iau la fuga...ma tinea o groaza de timp.imi venea sa ![]() Mey oare nu ne-am intalnit noi in lunga mea sedere la spital, care fu de vreo 2 luni...?? eu am nascut pe 23...tu ceva mai tarziu ![]() ![]() |
Pe mine m-a tinut fro 3 ore pe morfo .Ca Tudor a stat numai cu capusorul in jos si pana la urma imi face endo... si dai chin cu masuratorile si inspectia tehnica. Si pana nu era el ferm convins ca totul e ok, nu vedeam kilotii pe mine
![](icon_smile_blush.gif)
De spital nuj ce sa zic. Eu sunt din Vaslui si tot in Vaslui am stat in spital. Mey, io faceam deja parte din personal, am stat cam toata sarcina in perfuzii si am nascut pe 29.11 . Ca mi-a venit sa fac lumanarea...
![](icon_smile_blush.gif)
![](olala.gif)
La Nemescu mergeam la clinica numai ptr morfo.
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La altceva suntem noi primii:la jucat noaptea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabriela mami de Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Pai esti norocoasa ca alptezi!
diversificarea au inceput-o doar bebeii alaptati exclusiv cu lapte praf.eu am cam taragant-o cu diversificarea si chiar nsh dk am procedat corect.
Cat despre cereale, cred ca-i voi da o data la 2-3 zile ca si cereale si Lp e cam pufosel
![](icon_smile.gif)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Pai esti norocoasa ca alptezi! diversificarea au inceput-o doar bebeii alaptati exclusiv cu lapte praf.eu am cam taragant-o cu diversificarea si chiar nsh dk am procedat corect. Cat despre cereale, cred ca-i voi da o data la 2-3 zile ca si cereale si Lp e cam pufosel ![]() |
alaptez da' dam si supliment ca nu se satura . Crezi ca degeaba ne-a rupt shalele?
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
JoAnn spune:
Gabriela.. aaa...crezui ca ai nascut la Iasi.
dap...si mie urma sa imi faca (,)carte de munca la spital, numa ca m-a apucat si pe mine nascutul la 34 de sapt...
i-a venit rau la dr. cand a vazut ca am colul sters si cu o zi in urma musiu col avea vreo 2 cm...
asta e nu au mai vrut don'soarele sa rabde ...nu mai aveau loc
gata merg sa prega pireutul de fructe
beatrice75 spune:
Sorinalex, sa-mi spui ce ti-a zis Culcer. Ca si noi papam acum doar LP, noua ne-a zis sa incepem diversificarea la 4 luni juma si avem si noi un foarte usor reflux. eu i-am dat in permanenta Protectis si nu mai vomita nici strop. Iar cruditatile sunt interzise in reflux, asa ca sub nicio forma mar. Eu inainte de a merge la Stanciu i-am dat mar si mi-a vomitat rau de tot!Si ne-a mai zis ca fiind mai sensibili cu stomacelul pana la 6 luni, sub nicio forma legume si fructe din comert, nici macar de la piata.
Ramo_P spune:
Ieri si Alex a avut o zi proasta la mancat, la un mom dat am vrut sa il iau la plimbare si el sa pape tzitzi, dar mom mi-a zis sa nu-l invat asa ca papa el daca ii e foame, atunci mi-am adus aminte de pozitiile de alaptare invatate de la voi si am incercat o pozitie asemanatoate cu "mingea" l-am pus pe canapea cu capu-n jos (doar ca el statea drept dar nu stiu cum altfel sa explic) si imi venea mie la subrat, m-am intors putin si l-am mufat, a papat fara sa mai comenteze...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
sugu am vazut ca puficele merg tot la dna doctor Herdea vrem pareri despre dansa
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
adipapazi spune:
ramoP, felicitari! bravoooooooooooooooooooooooooooooooo!
titlul mi se pare excelent. voi cumpara cartea. sa-mi dai autograf on forum!sa-i spui fratiorului sa bage o poezie pe tema maternitatii pt sustinatoarele inraite din barlog!
mai sa fie-n palarie, taci ca am mancat in cate 2 reprize 2 mere amarate cu cereale. ioakim e mai de gasca, dar vipera e rea la mere, frate, e certata rau cu vit C! o sa iau steamer, si asa vroiam. de la tefal?
ma pregatesc de vizita la dr. am emotiuni puternice.