Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
danaint spune:
Neata fetelor!
Ma duc sa studiez si eu Biofoods azi, sa vad oferta.
Care o fi mai aprovizionat, dorobanti sau baneasa?
Adipapazi, baFta la Robanescu!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorin7774 spune:
buna dimineata si noi pentru fetele care fac nopti albe si nu numai!
Mica mea inca doarme, de aseara de la ora 23 non-stop si eu stau si-i pazesc usa, poate, poate da vreun semn, ca-mi explodeaza
, nu de alta...
deci suntem bine, foarte bine chiar si ne pregatim intens de botez.
Azi mergem la biserica sa stabilim ora exacta si sa caut niste marturii; as vrea ciocolata personalizata..sa vad ce gasesc si cum arata.
va pupacesc pe toate
Ramo_P spune:
Neata fetele !!!
Multumim de sustinerea lui fra
cititi link-ul de mai jos si vedeti la sectiunea poezie...http://www.observatorcultural.ro/Laureatii-Galei-Observator-cultural-2011*articleID_25138-articles_details.html
Adipapazi cand avea bb vreo 2 luni am mancat portocale si s-a iritat la fundulet, nu i-a trecut decat cu Reviken sau Cutaden, e acelasi lucru, si eu de atunci seara la culcarica ii dau cu Reviken, ziua cu crema de galbenele si are chiar "fundulet fin ca de bebelus"
Alexicu chiar daca nu se intoarce de pe o parte pe alta, atat se tot incovoaie si se salta de deabia ii mai pun pampersul, ce moi face cand mai creste ?
Elfica spune:
RamoP: felicitari pentru fratele tau! Chiar ma miram azi ca a disparut lista de pe site si apoi am realizat ca suntem in 29. Pupam laureatul!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Gabriela, te-am luat! Pe noi ne apuca joaca si vorbaria la 2!!! Inclusiv azi-noapte, dupa vaccin, s-a trezit mica la 2 si a adormit pe la 3-3.30. Eu abia pe la 5 ![]() Mami de Cristiana (29.12.2010) |
asta cu ora 2 a fost acum fro juma' de luna.Si ca sa nu batem campii aiurea ,citeam "motanu' incaltat"
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Acum am mai crescut si vrem dansati. Si stam fudui cu capusorul mandru si tantos ..vai de shalele noastre.
![](bang.gif)
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
JoAnn spune:
heyyy...si noi facem parte din grupul vorbaretilor de noapte...variem orarul intre 2 si 4 ...dar musai tre sa stam vreo ora o ora jumate...sa vb...,si mai dam si chiote de bucurie...asa...sa facem in ciuda vecinilor
faza dureroasa pt mine, sau pt salele mele mai bine zis,e ca Marti vrea sa pape doar in brate la mine....si eu nu tre sa stau oricum...nooo...ci in picioare si eventual sa ma plimb
acu lucram intens la dezvatatul de brate...sper sa si reusim
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn heyyy...si noi facem parte din grupul vorbaretilor de noapte...variem orarul intre 2 si 4 ...dar musai tre sa stam vreo ora o ora jumate... ![]() ![]() faza dureroasa pt mine, sau pt salele mele mai bine zis,e ca Marti vrea sa pape doar in brate la mine....si eu nu tre sa stau oricum...nooo...ci in picioare si eventual sa ma plimb ![]() acu lucram intens la dezvatatul de brate...sper sa si reusim ![]() ![]() |
vaiii saraca de tine.
![](pupic.gif)
din fericire piciulica al meu doarme dus noapte chiar daca cu intreruperi de papa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Neata!
Ramo, felicitari!
Adi, daca ai steamer poti pune fructele putin la el. Raman la fel de bune, doar ca dispar iritatiile. Sper sa rezolvati.
Dana, vreau si eu un rezumat micut de la BioGood.
Of, eu abia mai pot sa o car pe Sara in sling. Bine, sta cel putin o ora jumatate la tura, dar a inceput deja sa-m fie mai lejer cu wrapul. Dimineata cand o duc pe M la gradi o iau pe Sara in sling, e mai rapid, apoi, cand o iau imi pun ori wrapul, ori iau carutul. Dupamasa, cand mergem la balet, iau carutul sau wrapul, pt ca trebuie sa ne plimbam cel putin o ora pana termina cursul, iar purtatul pe un singur umar deja e dureros.:(( Mai am si un mei-tai, care ar fi rapid de pus, insa mai trebuie sa creasca putin Sara.
Abia astept vara sa-i pun doar o rochita pe ea si s-o bag in mei-tai, ma oboseste peste masura imbracatul asta.
JoAnn spune:
Gabriela am citit ca ai facut morfofetala la dr. Nemescu, eu am nascut cu dumnealui.cand era vb sa imi faca eco imi venea sa o iau la fuga...ma tinea o groaza de timp.imi venea sa .
Mey oare nu ne-am intalnit noi in lunga mea sedere la spital, care fu de vreo 2 luni...??
eu am nascut pe 23...tu ceva mai tarziu
gabriella1 spune:
vreau si io un kupil cuminte care doarme noaptea .Cand imi cad ochii in gura ,Tudor are chef de orice altceva dar nu de somn. Si vrea si in brate... Aproape opt kile plimbate cam 1-2 ore... vai de shalele noastre
Inteleg sa se trezeasca numai ptr a papa- si Tudor papa, nu se incurca- dar sa ma mai si joc...
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"