Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

zzz
Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna seara,

Ah ce zi frumoasa a fost azi! Am lenevit eu si Puficele pana la doo. Atunci m-am dat jos din pat. Ziua a inceput cu masa de la 7, apoi muls, apoi dormit. Dupaia scularea nr 2 la 10.30-11 (masa de mar cu morcov si azi impreuna cu prima lingurita de suc de para), dupa LP, si stat in pat; pus la titi fetele pe rand si dormitat asea cam pana la 14. Supert tare , f relaxant, ca ieri cu iesitu in parc de am stat pan la 5 m-am epuizat naibii.

Fetele, Maruta a facut niste bubite mici si zgrumturoase pe fata si pe picioare; nu au culoare dar sunt aspre la atingere. Aveti ceva sfaturi cu ce sa dau? ce crema?

Ieri am facut supa de linte (e prima oara cand mananc linte!). E bestiaala..are gust gen de ciorba de fasole! A iesit cam putina, ca acu daca imi place deh mi se pare putina.

adipapazi eu le dau separat, o iau pe aia de urla mai tare/sau urla punct..Care duar maraie mai astepteaza.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Si eu vreau o sugestie pt o crema buna, lui A ia ramas pielicica aspra dupa eruptia aceea de la caldura tks!

o crema buna este lipikar de la roche..asta ne-a mers cel mai bine noua...este pt piele uscata...

ramo cumva a avut sudamina?? bubitele erau mici cat varful de ac?? cum ati scapat de ele?

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Stii expresia ca "pielea de gaina" asa avea pielicica, si pe obrajori, dar numai seara, era rosu, rosu ca si cum i-ar fi foarte cald, dar el era rece pe obrajori. Nu i-am dat cu nimic, asa ne-a sfatuit medicul, si intradevar i-a trecut, doar ca iau ramas obrajori putin asprii si pe spatut sus spre ceafa. Medicul a spus ca o sa ii treaca si asta sa nu imi fac griji, doar eu am zis sa grabesc "vindecarea" si sa il dau si cu alte creme, noi am folosit pana acum doar gama nivea baby (sampon, ulei, crema...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Msymo unde sunt pozele cu Dienuta?!?!?

Mi-au placut super mult si vroiam sa i le arat si sotului, insa nu mai stiu unde erau

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Uite :https://picasaweb.google.com/simonamacarie/SedintaFotoDianaNicole28Feb2011?authkey=Gv1sRgCNaGuInVnsWXLg#

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

si uite asa pot spune acum de unde m-am inspirat la pozele ficiorului meu... ca nu mai eram sigura
spun inca o data SUPERBE poze SUPERBI protagonisti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Hello, dragele mele!

Ma declar super epuizata! Cu intarziere, dam de baut ca astazi am implinit 5 lunite! Buni ne-a facut tort si am avut invitati, a fost f frumos acest weekend. V-am recuperat, dar ma retrag la somn, ca pic de somn...

Va pup pe toate!

P.S. Siema, nu-ti pot trimite PM, da clik aici http://www.facebook.com/profile.php?id=100002112017419#!/profile.php?id=100000488007990, sa te adaug la prieteni. Si apoi te adaug si in club.

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

La multe lunite ! chiar daca cu intarziere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sorina, bine ai revenit!

Analizele micutei sunt pentru ca e foarte alba, fata si manutele sunt stravezii si albe. A iesit o mica anemie si un pic de transaminaze marite. Analiza pentru anemie o s-o repetam la 6 luni.

Am facut si noi azi rotarix-ul si synflorix-ul, deocamdata mica e bine, cu cartofel la purtator. Mai tarziu ii pun si paracetamol, dar cumva sa le pot pune pe toate la ore normale, nu s-o trezesc special pentru asta.
suntem micute in schimb, doar 5.200kg. Putin, dar n-am ce sa-i fac. Diversificarea mai asteapta, asa ca deocamdata papam tot laptic de la mami. e cel mai bun!!!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

sugubina vezi ca bubitele de care scri tu s-ar putea sa fie si de la o alergie la unul din alimentele introduse..mare grija tot asa m-am grabit eu cu baiatul cu portocala si in prezent e alergic la ea.se poate sa fie si o alta cauza..prima data afla ce cauzeaza respectivele bubite si apoi trateaza.

beatriceam vb eu cu fluturasha e in mutare in casa noua , de aceea lipseste

ieri m-am intalnit cu ana-o, piersicuta si donul iubi o fammilie tare frumoasa, iar david bestial

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

msymo e absolut delicioasa diana niste poze cu adevarat frumoase si fata seamana bine cu tati si tu arati foarte bine. sa fiti fericiti

corina in mintea mea imi si imaginez scena cu arianna si patrick niste dulci

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Fetelor, vrem sa luam asta la bebinica:
http://www. wonderbaby.ro/amintiri-bebelusi/kit-deluxe-baby-art.html?Itemid=2

Aveti idee cum se foloseste? Ca mandra mea nu stiu daca ar sta locului cu pumnuletul mai mult de 1-2 secunde maxim.

A, si vrem sa luam si o lampita ca asta:
http://www. wonderbaby.ro/la-culcare/proiectoare/steluta-vise-placute-tomy.html?Itemid=2

Aveti idee, se roteste lumina? Sau aveti vreo idee de veioza la care lumina sa se invarte pe tavan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sorinaalex, ai grija la dr culcer, astepti o gramada, sper sa nu stai u orele pe acolo. despre decalotare iti va zice sa o faci, despre fonatnela probabil ca te trimite la o echo daca chir are ea vreo banuiala, dar la cum am cunoscut-o nu cred, despre hernie o sa-ti zica sa o lasi in pace ca se retrage pana la 1 an, asta ti le zic ca am dezbatut subiectele cu dansa. am avut hernie ombilicala la ambii, acum s-au retras de la sine.

subscriu la cereale.

ziceti ca la biogood are morcovi fara nitriti? sigur sigur?

sugubina, am votat, of course ca puficele tre sa ia medalii.

ratusca, pt dermatita atopica a zis my friend tot de stelatopia, iar pt sudamina tre sa vada dr.

si ana are popneatza rosie de la fructe, cred, plus plicile cele mai grase sunt rosii si mi-a dat pimafucort de 2 ori/zi 3 zile, apoi 1 data/zi 3 zile, iar in rest sa dau cu crema cu oxid de zinc de la klorane.

da, doamne, sa aiba morcovi buni la biogood sa le dau si eu alor mei ca daca se mai fitzosesc mult la fructe o iau razna.io ma gandesc ca la cat de naspa gust are nan ha1, pe care il devoreaza, probabil ca bunaciunile de fructe nu le plac. am dat complet in paranoia.

maine mergem la dr robanescu pt a ne stabili kineto. frate, dar ce barlog sontorog, cre ca jumate ne ducem ba la masaj, ba la kineto!

cat despre norul de radiatii, ce sa zic, asta cu statul in casa e o utopie. ce vom face? vom muri asfixiati in case? plus ca noi, parintii,oricum iesim si aduce radioactivele in casa. remeber ca si noi suntem generatia cernobal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

voi deja sunteti la diversificare si noi n-am inceput nici cu supa de legume.Eu stiu ca cel mai bine ptr bb e ca diversificarea sa inceapa mai tarziu.Cu cat mai tarziu cu atat mai bine.
La altceva suntem noi primii:la jucat noaptea .Program fix , de la 4-6 ,cand somnul ne este mai dulce.Atunci Tudor vrea dansat, vorbit cu el , jucat .Si orice incercarea de a-l adormi inainte de ora 6 ,esueaza. Il tin in brate, il pun in leagan (si-am dat o avere pe el si nu sta nicio secunda ),ne plimabm prin casa, aerisim ca nebunii ..poate..poate.Nu vrea sa doarma si pace ,ahh.

Gabriela
mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Gabriela, te-am luat! Pe noi ne apuca joaca si vorbaria la 2!!!
Inclusiv azi-noapte, dupa vaccin, s-a trezit mica la 2 si a adormit pe la 3-3.30. Eu abia pe la 5

Mergi la inceput