Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 9
strumphitza spune:
Felicitari Stefana!!! Bun venit pe lume bebe Tudor!! Sa fii fericita mami si sa te bucuri de el
ce grasunel, desi burtica nu parea asa mare 
refacere rapida si mult laptic in tzitzi pentru bebe ![]()
_
Mind the Bump!
39+
Sophia Nicole
AMR 1 zi
roxy_s spune:
strumphitza azi este soare si frumos dar tot frig. nu stiu cand s-o incalzi si la noi. astia au anuntat ca se raceste iar. m-am saturat.
maine oricum ies cu bebelina ca mergem la pediatra.![]()
![]()
deci ieri si azi vad ca tot la 2 ore jumate a mancat si a stat si treaza mai mult. si noaptea in loc sa pape la 4 ore ca de obicei, se trezeste la 3. ce-o fi cu programul asta pe ea? nu se satura?
simona,miki acum desi nu se mai vad iritatiile, la mana se simt asa aspre, zici ca s-au facut cojite asa se simt. asa erau si la puiutii vostri?
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
antguess spune:
ce baietel mare e tudor:)
felicitari stefana!!!!!!
strumphy stiu ca am dnp-ul dupa tine dar eu am colul deschis si pitica tot nu vrea sa iasa....nah!

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
roxy_s spune:
bravo stefana, ce grasunel este bebe Tudor, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. refacere usoara si mult laptic
AllyLaur spune:
Felicitari STEFANA
! Bun venit bebelinului tau iubit...multa sanatate
!!!
Strumpitz, este super bine cu mama acasa...astazi avem program de leneveala...iar maine dimineata mergem sa fac acea analiza si apoi sa finalizam cumparaturile. Biletul il are pt 2 sapt...dar, poate o convingem sa stea mai mult
...Ma bucur ca ai mai dormit dupa ce a plecat sotul...pofta mare!!!
Ally ,
Eduard 39+ sapt bebe
AMR 7 zile MAXIM !!! 
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Buna dimineata din nou ! Miki, cum te mai descursi, soacar e la tine sa te mai ajute ? Vlad mai face prostioare ? ![]() _ Mind the Bump! 39+ Sophia Nicole AMR 2 zile |
da, strumph..este
eu sunt cam zombi astazi ca am cam facut noapte alba..se trezea ba unul ba celalalt..parca se vorbeau intre ei sa nu ma lase si pe mine sa leg o ora de somn..e binisor, dar vlad ma cam inebuneste cu prostiile, saracutul si-a dat seama ca singura modalitate sa-i acord mai multa atentie este sa ma enerveze prin prostiile care le face..si eu cam cad in plasa de nervi, oboseala
ieri a venit pediatrul meu, care il stie pe vlad de mic..si mai multe am discutat de el decat de asta mica desi pt ea venise..ea e bine, ieri aveam si noi 3.5 kg..si dr zice ca e f bine, sa nu cumva sa apelez la pompa sau mai stiu eu ce alte metode ca zapacesc copilul..sa-l las in pace ca ea creste frumos si natural asa..fara bibe sau alte cele..si m-am linistit
in schimb m-a dat peste cap cu vlad, mi-a dat recomandare sa merg la un consult neuropsihologic cu el..ca s-a mirat ca inca nu s-a linistit, ca nu doarme noptile, ca e agitat, ca merge pe varfuri ( asta e o problema veche a noastra care ope mine m-a stresat multn si chiar am fost iar lunea trecuta cu el la ortoped ca n-aveam liniste..si dr zice ca e normal ca n-are nimic nici fiziologic nici neurologic ci doar ca asa s-a invatat sa mearga..si sa-l las sa mai creasca ca sa putem colabora cu el//) etc..si acum m-a dat iar peste cap, bine ca ea de mult imi recomandase sa merg cu el la neurolog dar eu nu si nu..am tot refuzat pana acum politicos dar se pare ca nu mai merge, trebuie sa ajung cu el..desi parca mi-e mai greu mie sa accept decat o sa-i fie lui

vezi daca m-ai inrebat..mi-am varsat si eu oful

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui lalely07 STEFANA:Tudor Stefan a sosit in viata noastra la 08.40.Are 3970 grame si este absolut superb!!! 35+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 5 saptamani!!!! |
felicitari Stefana

bine ai venit bebe Tudor
, sa fii sanatos si sa le luminezi viata parintilor tai

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s strumphitza azi este soare si frumos dar tot frig. nu stiu cand s-o incalzi si la noi. astia au anuntat ca se raceste iar. m-am saturat. maine oricum ies cu bebelina ca mergem la pediatra. deci ieri si azi vad ca tot la 2 ore jumate a mancat si a stat si treaza mai mult. si noaptea in loc sa pape la 4 ore ca de obicei, se trezeste la 3. ce-o fi cu programul asta pe ea? nu se satura? simona,miki acum desi nu se mai vad iritatiile, la mana se simt asa aspre, zici ca s-au facut cojite asa se simt. asa erau si la puiutii vostri? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, la cum le descrii tu..mie imi seamana mai mult cu ce avea nepotelul meu..de fapt nu avea nimic decat o piele mai sensibila , atopica..sio facea astfel de bubite mici mici si aspre la mana..practic nu avea remediu, le ameliora cu apa termala spray si o crema de la avene - trixera..nu treceau, doar se ameliora..si apareau de la caldura..el era blondut cu pielea deschisa si mostenise pe fratele meu care la fel are si la varsta asta..
eu zic totusi sa astepti opinia pediatrului

roxy_s spune:
miki off, saracutul de el, dar mai bine mergi cu el si vezi ce iti zice. chiar ca este super agitat si mai ales sa nu doarme noptile... ma bucur ca micuta este bine, asa este , cu greutatea nu trebuie sa ne stresam, fiecare creste in ritumul lui, sanatosi sa fie puiutii ca de crescut cresc ei.