Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

fetelor, de cateva zile ma trezesc cu degetul mic de la mana stanga amortit. Trebuie sa-l misc cu cealalta mana si apoi isi revine, dar parca ma tine ceva in deget. Ati patit asa ceva?
Sigur este de la asarcina si imi va trece dupa ce nasc.
Dar ma tot gandesc ca bunicul meu si unchiul meu au ramas cu degetul mic imobil, amortit complet. Nu stiu de ce. Sper sa nu fie ceva genetic

37+

AMR 3 saptamani

ce-o fi si asta? poate intrebi un dr...sper sa treaca repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Irinuca...nu pot sa spun decat sa te inarmezi cu rabdare, rabdare si iar rabdare:)) ma gandesc ca pana la urma tot o sa nasc...ca nu oi fi elefant sa o tin 2 ani.....deh.....asteptam :)

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Neatza!!! va mai amintiti de noi
off sunt tare obosita ....nu pot spune ca fata are colici , insa e constipata si asa nervoasa este...nici nu stiu cu ce sa o mai calmez...
vorbeati voi de ceva de la humana pare pt constipatie....Simona tu parca zicei ca-i bun si pt mame si pt bebei....imi zici si kie cum se numeste?
dr. mi-a recomndat doar ceai de musetel 50ml zi....dupa ce ii dau sa traga din bine o guritza doua....imi vomita si laptele baut in urma cu 2h.........imi e mila de micutza ca asa se screme si se inroseste la fata....am ajutat-o cu supozitor sau cu termometrul....dar parca nu vreau sa o invat mereu asa

mai avem o problema cu okisorii ne curg de luni dimineatza...ieri m fost la oftalmolog...mi-a dat nettacin...nu vad inca nici o ameliorare...para mai mult colecteaza....

gata m-am plans destul

FELICIT TOATE PROASPETELE MAMICI!!!!
SA VA REFACETI REPEDE (repede ca mine .as putea spune ca nici nu mai simt ca am operatia) SI SA AVETI BEBEI CUMINTI SI PAPACIOSI!!!!!

NASTERI USOaRE PT CELE CARE URMATI PE LISTUTZA!!!!

ce Amr uri frumoase aveti
alina 06 si lalely acum trece timpul si pt voi

cele care ati nascut nu va e cateodata dor de burtica/ mie da....oare am luato putin pe aratura???!!!!

pup tate fetele si cu rticile si bebeii....
gata fug la calcat si spalat ca maine e sarbatoare si nu mai are bubu hainute curate

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

deea draga, imi pare rau de situatia asta..nu mai stiu despre ce anume spuneam..cred totusi ca despre calciu carbonic (un varf de cutit de 3 ori pe zi...parca asa-mi daduse fosta pediatra...), pt gazele lui bb..

Ea face tare sau moale? Ca dc e moale nu e constipata...si e ok sa faca si la cateva zile...nu tb zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Neatza mamici si burtici! Ce mai faceti? Noi asteptam primavara si vremea buna cu muuult interes ca sa iesim mai des pe afara la plimbarici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

fetele..cate kg ati dat jos dupa ce ati nascut....adica...cate kg ati lasat in spital?

La mine 10 kg din 14 luate in timpul sarcinii s-au dus fara nici un efort in primele zile. In spital au ramas vreo 7 si restul acasa in urmatoarea saptamana. Eu am facut cezariana, nu stiu cum e la nastere naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

raluka esti f tare! bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata din nou !

Am mai bagat 2 ore de nani dupa ce a plecat Nick la munca bine a mai fost, dar m-am trezit ca imi era cald, bate asa tare soarele in geamurile de la dormitor si ma super incalzisem, desi am draperiile trase

Cam liniste pe aici, unde sunteti fetele cucuietele?

bb_yasmi, ai absent nemotivat pentru ieri si azi juma de zi, ai face bine sa vii sa ti le motivezi sper ca totul ok cu tine si copilasii tai

Simona, la plimbare cu ? am auzit ca a iesit soarele si la Buc. si e caldut, numa` bun de plimbarica

Roxy, tu cand iesi la plimbare ? nu s-a mai incalzit si la BV? hsi ca acusi vine primavara si la voi, vine Pastele, o sa fie frumos vara asta cand ajung in tara vreau neaparat sa trec iar prin Bv , mi-e tare drag orasul... sau poate si prin Sibiu, mai vedem... negociem ...

Alina06, ai fost la party aseara? inca te boxeaza tare noaptea baietelul tau nazdravan ?

Antguess, tu ai DPN ul dupa mine, de ce vrei sa nasti acum si repede? Stiu ca nu mai ai rabdare, ca dealtfel nici eu, dar totusi DPn ul tau e in aprilie, nu ? Lasa fata sa stea acolo, fiecare copil cu ziua lui ia uite cine vb, eu

ioanna, sa te faci fetita cuminte sa nu mai stai in curent si vant ca nu-ti trebuie dureri de masele acum pe ultima suta de metri eu ma feresc de asta ca de ala cu cornite ca naspa mai sunt si cum in sarcina nu poti lua nimic, si mai aiurea

Irinuca, mie imi amortesc mainile, nu numai cate un deget, toata mana din umar, dar isi revine dupa ceva timp ... sa nu mai spun ca imi amortesc sholdurile rau de tot in ultima vreme si ma dor tare cand se dezmortesc, dar nah..asta e acum, trec ele si durerile astea si vine bebe

Pisuc, ai iesit la plimabareli ? si aici e asa frumos si cald si soareeee... o vreme superba, as iesi si eu dar inca ma doar oasele de peste tot, in special alea de jos si merg ca o ratza ma batea un gand sa ma duc sa mai cumpar cateva floricele ca mai am multe ghivece goale si juma de sac de pamant, sa mai pun cateva

Stefana inca nu mi-a dat mesaj, cred ca e ocupata cu bebe Tudor in brate si de aia, mai tarziu... sa asteptam deci

Mihaela86, cam rarut pe aici mai treci si tu mai des nu stiu daca esti trecuta in listuta ????

Ally, cum a fost lapticul? eu mi-am baut un cappuccino si mancat cativa biscuiti, buniiii dar parca tot mi-e foame, ca aseara la cina nu am mancat mult si ma cam roade stomacul, sa ma duc acusi sa vad ce gasesc prin frigider Azi ce faci ? mai ai cumparaturi de facut ? mami ce face ? cum ii place acolo la voi ? pentru cat timp o sa stea cu voi ?

madutza, ce spun surioarele ca vor avea un fratior ? le place ideea? or sa-l smotoceasca putintel asa?

Miki, cum te mai descursi, soacar e la tine sa te mai ajute ? Vlad mai face prostioare ?

ralukab, daca la Buc nu e primavara inca, hai la Londra ca e din plin ce mai face vladut ? a mai crescut ? pozici noi ?

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

STEFANA:Tudor Stefan a sosit in viata noastra la 08.40.Are 3970 grame si este absolut superb!!!

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Sa iti traiasca minunea mamico!!!Multa sanatate!!

BINE AI VENIT BB TUDOR!!!CE BAIAT MARE ARE MAMA ACOLO!!!

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Felicitari Stefana!

Mama, mama ce grasun aveai tu acolo!

38+ Natalia

AMR 2 saptamani :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput