Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
monas LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa , sa te bucuri de micile comori si sa-ti umple viata de bucurie

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
antguess spune:
Buna dimineata fetele
Am venit si eu la cafeluta cu voi dupa o noapte tare naspa...cu dureri...offf..abia astept sa scap
m-am trezit acum desi as mai fi dormit dar m-a sunat matusi-mea care a venit din elvetia de la sora-mea incarcata cu hainute pt micuta mea si pt baietelul din burtica al unei prietene . azi vine matusa sa mi le aduca si dupa amiaza poate ma duc sa ii le duc si prietenei mele...ea are amr la o saptamana dupa mine
abia astept sa vad ce mi-a mai trimis.
aseara cand m-am culcat, incepusera niste contracti la 10 min, destul de dureroase dar se pare ca le-am pacalit si am reusit sa adorm dar m-am trezit de o gramada de ori, plina de nervi..probabil ca ma trezeau contractiile...nu-mi dau seama....
scrish- felicitari pt bebe, cred ca abia astepti sa te duci acasica la tine :) sa ai un bebe mancacios si cumintel
stefana- cred ca ai nascut deja....si in curand iti il ti pe bebe tudor in brate....ce frumos!!!!! vreau si eu!
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
fetele..cate kg ati dat jos dupa ce ati nascut....adica...cate kg ati lasat in spital?
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
ioanna16 spune:
neata mamici si burtici,
pe mine ma incearca iar durerile de masele
, ieri am umblat putin pe afara si cred ca mi se trage de la vantul care a fost, drept urmare azi stau sigilata la domiciliu, poate - poate scap!
.
de cand m-am trezit ma tot gandescv ce sa fac si eu de mancare, inca nu mi-a venit nici o idee, as manca ceva buuunnn...
stefana - cred ca pana la ora asta a venit deja bebe si v-ati cunoscut deja 
scrish - sper ca ti-a dat drumul deja de la spital si ati ajuns / sunteti pe drum spre casa; tin pumnii sa vina lapticul mami
lalely, stumph ce matinale sunteti;
monas - la multin ani!

pisuc - 9 zile trec iute-iute; inca putin mai ai si tu
irinuca, ally - multumim de cafea, laptic 
antguess - imi pare rau ca ai avut o noapte agitata; iti tin pumnii ca berbecuta sa se hotarasca si sa vina pe lume
va pup pe toate, mamicute si burticute!
34 +
AMR MAXIM 27 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
irinuca05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ama22 Irinuca eu stiu ca este sindromul de tunel carpian, un simptom de sarcina. Eu si o prietena gravida avem amandoua, eu trag cam de o luna cu el. Ma doare tare incheietura de la mana dreapta si in general degetul mare si uneori aratatorul. Mai ales noaptea. dupa ce rotesc de cateva ori incheietura isi revine, dar pe zi am observat ca nu pot scutura nimic ca atunci resimt durererea. cica trece de la sine dupa sarcina & alaptare. |
Ama, stiu si eu de sindromul asta, dar nu este valabil daca iti amorteste degetul mic. Asa se si verifica dc ai sindrom sau nu: dc iti amorteste degetul mic, este vorba de altceva. nu am aflat inca ce. Dar sigur are legatura cu sarcina si imi va trece dupa ce nasc.
37+
AMR 3 saptamani
ama22 spune:
Fetelor care mai sufera asa de somnolenta accentuata la final de sarcina?
Ca eu sunt mai rau decat eram la inceput. Noaptea dorm neintoarsa (ies la baie cu ochii inchisi) si ziua mai nou trebuie sa bag si doua ture de somn ca altfel adorm si in fund.
Stiu ca e bine ca ma odihnesc, dar parca prea dorm :))
Irinuca nu stiu detalii cu sindromul ala. Eu am suferit de diverse amorteli toata sarcina :)
ce o fi cu Lavi? trebuia sa plece undeva si am sarit eu?
38+
Natalia
AMR 2 saptamani :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
miki1979 spune:
mandreac, stii cum am observat ceu ca scoate aerul ? il lasi putin la orizontala, un minut doua si pe urma il ridici..daca nu iese din prima incerci de mai multe ori..nu stiu de ce, dar la noi functioneaza ..da niste aere afara ceva de groaza..
irinuca05 spune:
| citat din mesajul lui antguess Buna dimineata fetele Am venit si eu la cafeluta cu voi dupa o noapte tare naspa...cu dureri...offf..abia astept sa scap |
Antguess eram atat de fericita ieri ca dr mi-a propus nastere naturala... dar acum cand vad la tine ce stresanta este asteptarea asta, ma cam descurajez
Hai
, sa vina bebe mai repede si sa nu se mai joace de-a v-ati ascunselea in burtica! sa se joace afara! ca tot a iesit si soarele!
37+
AMR 3 saptamani
simonacip spune:
| citat din mesajul lui roxy_s simona tu mai iesi noaptea la toaleta? ai ramas cu tic nervos din timpul sarcinii? ![]() eu si sa fac in pat si nu m-as trezi sa ma ducazi vad ca nu mai are iritatii decat foarte, foarte putin, abia se vad. eu nu mai inteleg, cateodata se vad asa tare si cateodata deloc. ![]() ![]() maine oricum mergem la pediatra si vedem. ia sa-mi fac eu o cafeluta mica. acum n-o mai beau cu lapte ci cu laptele praf de la bebelina, ca daca i-am dat primele zile mi-a ramas cutia , normal. il mananc eu ca si asa imi place tare Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
pai la cate licide beau...si noaptea cand alaptez am sticla de 2 l langa mine si galgaicu el odata
Asa e pielicica lor sensibila, dar se si reface rapid...sunt uimitori, nu? deci nu te ingrijora e perfect noramal.
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui Deea99 Neatza!!! va mai amintiti de noi off sunt tare obosita ....nu pot spune ca fata are colici , insa e constipata si asa nervoasa este...nici nu stiu cu ce sa o mai calmez... vorbeati voi de ceva de la humana pare pt constipatie....Simona tu parca zicei ca-i bun si pt mame si pt bebei....imi zici si kie cum se numeste? dr. mi-a recomndat doar ceai de musetel 50ml zi....dupa ce ii dau sa traga din bine o guritza doua....imi vomita si laptele baut in urma cu 2h.... .....imi e mila de micutza ca asa se screme si se inroseste la fata....am ajutat-o cu supozitor sau cu termometrul....dar parca nu vreau sa o invat mereu asamai avem o problema cu okisorii ne curg de luni dimineatza...ieri m fost la oftalmolog...mi-a dat nettacin...nu vad inca nici o ameliorare...para mai mult colecteaza.... gata m-am plans destul FELICIT TOATE PROASPETELE MAMICI!!!! SA VA REFACETI REPEDE (repede ca mine .as putea spune ca nici nu mai simt ca am operatia) SI SA AVETI BEBEI CUMINTI SI PAPACIOSI!!!!! NASTERI USOaRE PT CELE CARE URMATI PE LISTUTZA!!!! ce Amr uri frumoase aveti alina 06 si lalely acum trece timpul si pt voi cele care ati nascut nu va e cateodata dor de burtica/ mie da....oare am luato putin pe aratura???!!!! pup tate fetele si cu rticile si bebeii.... gata fug la calcat si spalat ca maine e sarbatoare si nu mai are bubu hainute curate ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
deea, miltzucher se numeste, e la cutie ca laptele praf..se punein bibele cu lapte..iar cu musetelul poti sa-i faci laptele direct cu ceaiul de musetel in loc de apa, nu sa il dai separat..poate asa il vrea
eu am avut cu vlad problemele astea si pana la urma s-a regalt cu debridat desi initial nu vroiam sa apelez la el..dar el avea si dureri mari de burtica