Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 6
irinuca05 spune:
fetelor, de cateva zile ma trezesc cu degetul mic de la mana stanga amortit. Trebuie sa-l misc cu cealalta mana si apoi isi revine, dar parca ma tine ceva in deget. Ati patit asa ceva?
Sigur este de la asarcina si imi va trece dupa ce nasc.
Dar ma tot gandesc ca bunicul meu si unchiul meu au ramas cu degetul mic imobil, amortit complet. Nu stiu de ce. Sper sa nu fie ceva genetic
37+
AMR 3 saptamani
roxy_s spune:
neata burticute si mamicute
ce faceti? cum ati dormit?![]()
eu am dormit asa repede ca nici nu mi-am dat seama![]()
abia astept la pranz sa dorm putin.
se pare ca Infacolul nu prea este asa bun. parca isi facea mai repede efectul Sab simplex. ii mai dau cateva zile asa si daca vad ca tot asa este ii dau inapoi Sab simplex. cu ala avea mai putine crampe ca acum.
hai stefana, hai bebe Tudor

strumphitza imi pare rau ca n-ai putut sa dormi, poate dormi si tu la pranz putin. clar se trag si de la gradinarit durerile alea.

pisuc ce putin mai este....9 zile

ama vad ca tu n-ai probleme cu somnul. ce bine

scrish ma bucur ca sunteti bine, mai putin cu durerile alea. iti doresc refacere cat mai usoara si sa vii cu bebe acasa cat mai repede.

mandreeac zici ca tu ii dai Colief si functioneaza? cat costa? inainte ce i-ai dat?

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ama22 spune:
Irinuca eu stiu ca este sindromul de tunel carpian, un simptom de sarcina. Eu si o prietena gravida avem amandoua, eu trag cam de o luna cu el. Ma doare tare incheietura de la mana dreapta si in general degetul mare si uneori aratatorul. Mai ales noaptea. dupa ce rotesc de cateva ori incheietura isi revine, dar pe zi am observat ca nu pot scutura nimic ca atunci resimt durererea.
cica trece de la sine dupa sarcina & alaptare.
38+
Natalia
AMR 2 saptamani :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
Mihaela86 spune:
Buna tuturor mamicilor!
Vis-a-vis de amortitul degetelor: mie de cateva zile mi se "zbat" degetele de la mana stanga(partea unde ii place baietelului meu sa se cuibareasca).Cred ca este un eveniment normal, dat fiind faptul ca deja micutii nostri sunt tot mai marisori si apasa pe nervi.
Bafta!
simonacip spune:
buna dimineata fete.
Scot si eu majoretele pentru Stefanna, Strumppfi, ANtguess...Haideti fetele!

Scrish, daaa, pe mine ma sperie gandul de abdominoplastie dupa ce-am vazut in spital la cezariene...Ma bucur insa ca esti deja mai bine!
Strumpfi, frumoase sunt floricelele si copacelul inflorit. Azi iesim si noi afara...daca putem stam si 2 ore...AM si o gramada de cumparaturi de facut..dupa atata timp..
Madutza, felicitari pentru ca poti sa te ocupi de gradina, ca doarme fata linistita si tu te relaxezi....
Cami, sanatate multa!!! Ooff, cred ca multe am patit-o asa..inainte de eveniment...Dar pana la urma e mai bine decat sa fie chiar cand vii cu puiul mic acasa...
Roxy, da stiam si eu de Stelatopia, dar n-am incercat..daca a mers cu baneocinul..Pup Anastasia...mai au si ei zile si zile, nopti sinopti, spe ex al meu a fost tare linistit aseara..M-am sculat la toaleta si am zis sa-i dau si san pe la 12-1300 si el n-a vrut sa bage sanul in guritza...ntzntz...
S-a trezit abia la 3 dimineata
Andreea, stiam treaba cu lapticul, am incercat-o cand am venit din spital dar cand am vazut ca acumuleaza mai mult m-am speriat si am abandonat...Am mai citit si pe net pareri contradictorii...oricum vad ca e mai bine, nu se mai strange cine stie ce, nu se mai scoala cu ei lipiti. DOamne AJuta!
Cu kgmele stagnez...ooof, asa as vrea sa slabesc dintr-o data, parca am si albit brusc, obosita sunt...nu sunt tocmai in forma
bine ca incep si eu plimbarile ca m-am prostit de 2 luni de cand stau in casa...
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi
!!!
Un lapte cu Nesquik...? 

Ally ,
Eduard 39+ sapt bebe
AMR 7 zile MAXIM !!! 
roxy_s spune:
simona tu mai iesi noaptea la toaleta? ai ramas cu tic nervos din timpul sarcinii?![]()
![]()

eu si sa fac in pat si nu m-as trezi sa ma duc![]()
![]()
azi vad ca nu mai are iritatii decat foarte, foarte putin, abia se vad. eu nu mai inteleg, cateodata se vad asa tare si cateodata deloc.

maine oricum mergem la pediatra si vedem.
ia sa-mi fac eu o cafeluta mica. acum n-o mai beau cu lapte ci cu laptele praf de la bebelina, ca daca i-am dat primele zile mi-a ramas cutia , normal. il mananc eu ca si asa imi place tare![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
alina06st spune:
Neata si de la noi!
Hai Stefana! Mai scot si eu cateva motzate, desi s-ar putea ca la ora asta bebe Tudor sa fi venit deja pe lume 

Monas, draga mea, La Multi Ani! Sa fii fericita alaturi de comorile tale si de sot! Si multa sanatate pentru toti! 
Strumphy, ti-am admirat floricelele, si pe cele de acum si pe cele de anul trecut. Ma bucur si pt tine si pt madutza. Chiar, madutza_bra, ni le arati si pe ale tale?
Lalely, deci ai program de calcat rufe... spor la treaba! Poimaine il vezi pe bebic 
Noi am fost aseara intr-o vizita si de... lume mai multa, zgomot, vorbarie si multa si tare... l-am agitat pe bebele meu. A facut la valuri prin burtica... si azi noapte a fost activ si vad ca si acum de dimineata la fel.
in S 35+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 4 saptamani 
Deea99 spune:
Neatza!!! va mai amintiti de noi![]()
off sunt tare obosita ....nu pot spune ca fata are colici , insa e constipata si asa nervoasa este...nici nu stiu cu ce sa o mai calmez...
vorbeati voi de ceva de la humana pare pt constipatie....Simona tu parca zicei ca-i bun si pt mame si pt bebei....imi zici si kie cum se numeste?
dr. mi-a recomndat doar ceai de musetel 50ml zi....dupa ce ii dau sa traga din bine o guritza doua....imi vomita si laptele baut in urma cu 2h....
.....imi e mila de micutza ca asa se screme si se inroseste la fata....am ajutat-o cu supozitor sau cu termometrul....dar parca nu vreau sa o invat mereu asa
mai avem o problema cu okisorii ne curg de luni dimineatza...ieri m fost la oftalmolog...mi-a dat nettacin...nu vad inca nici o ameliorare...para mai mult colecteaza....
gata m-am plans destul
FELICIT TOATE PROASPETELE MAMICI!!!!
SA VA REFACETI REPEDE (repede ca mine .as putea spune ca nici nu mai simt ca am operatia) SI SA AVETI BEBEI CUMINTI SI PAPACIOSI!!!!!
NASTERI USOaRE PT CELE CARE URMATI PE LISTUTZA!!!!
ce Amr uri frumoase aveti
alina 06 si lalely acum trece timpul si pt voi
cele care ati nascut nu va e cateodata dor de burtica/ mie da....oare am luato putin pe aratura???!!!!![]()
pup tate fetele si cu rticile si bebeii....
gata fug la calcat si spalat ca maine e sarbatoare si nu mai are bubu hainute curate
madutza spune:
'Neata 
mandreac, incearca sa scoti aerul si in timpul mesei, faci o pauza si apoi ii dai iar. la mine a functionat faza asta...macar nu se mai acumuleaza atat de mult aer. apoi, cand incerci sa scoti aerul, fa-i o miscare sus-jos (orizontala-verticala) incet, ca sa se miste bulele de aer din stomacel si sa iasa afara. succes!
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
AMR 7 zile
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community