Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 5
Stefana spune:
Buna dimineata si va multumesc pt urari!!!
Aseara n-am mai intrat, pt ca s-a jucat al meu sot pana noaptea tarziu, probabil ca sa-i treaca emotiile
Si eu am adormit. Am reusit sa dorm 4 ore :)
Am niste emotii de nu va spun. Parca totusi e mai usor cu emotiile la nasterea naturala, ca nu stii cand incepe, asa, la ceza, te duci ca mielul la taiat. Stii exact la ce ora se intampla si cum.
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns eu aici!!!
Patut inca n-avem. Pe aia de ne-au incurcat i-am trimis sa si-l bage in ... Dupa ce le-am zis ca anulez comanda m-au sunat sa-mi spuna ca-i gata. Iaca ghinion. De-acum sa-l foloseasca in scopul sus-amintit ![]()
Asa ca am apelat la bebedesign, care, f draguti, au zis ca mi-l trimit chiar azi si probabil va ajunge maine sau sambata sau cel mai tarziu luni. Asa ca o sa am si eu o surpriza de cum o sa arate.
Ma duc sa ma pregatesc. Pe la 7 o sa plec si dupa aia... Doamne-ajuta!
Va multumesc pt gandurile bune, pe la 9 sa trimiteti o unda de energie pozitiva spre Iasi
si imediat ce reusesc trimit mesaj.
Nu pot sa plec fara sa fac putina galerie, ca sigur naste Strumphy pana vin eu acasa
. SI Picky_tot e deja programata.

HAI, STRUMPHITZA!!!!

HAI, BEBE SOPHIA NICOLE!!!

HAI, PICKY_TOTO!!!!

HAI, BEBE ALESSIA STEFANIA!!!

Stef
39s cu
Tudor Stefan
AMR 1 zi!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
scrish spune:
Buna diminea#539;a! Va scriu si eu de pe patul de spital,99%azi ne externam si ajungem acas#259;,de abia astept..suntem bine,bebe Luca m a f#259;cut sa m#259; indragostesc a doua oar#259;, e super cuminte si mancacios,de bibe deocamdat#259; pt ca sānii mei sunt sigilati
ieri a fost o zi cumplita din punct de vedere al recuperarii, Sam crezut ca nu o sa mai pot merge sau sta dreapta niciodat#259;.plus ni#537;te dureri crunte La opera#539;ie, nu m#259; avertizare nimeni k doare chiar ASA...asear#259; am cerut iar calmant prin cateter si am reu#537;it sa dorm chiar bine de La 12 pana acum. Iar azi, spre imensa mea bucurie, sunt mult mai sprintena!de abia astept sa m#259; vad cu bebe acas#259;, cred k doar gāndul asta īmi da putere mult#259;! Va pup si va scriu p larg de acas#259;, acum m#259; chinui r#259;u de pe iPad..
Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)
lalely07 spune:
Stefana...nastere usoara mamico!!In cateva ore iti vei tine puiul in brate,tu iti dai seama???Este minunat si suntem alaturi de tine!!Aproape ti-ai vazut visul implinit si asta este foarte important..Abia asteptam vesti de la tine...!
.
Cum eu iarasi ma trezesc aiurea m-am trezit cu gandul la tine ca nu am apucat sa te urez si eu aseara pt ca a stat sotul la calculator!!!

Hai BB TUDOR!!!
LA MULTI ANI MONAS!Multa santate,fericire alaturi de bebelusi tai dragi iti doresc!!
Scrish..abia te asteptam acasa!!Imi pare rau ca ai dureri...si eu credeam ca nu va fi asa la cezariana,dar abia astept sa ne povestesti..Se pare ca depinde de fiecare organism in parte!!Abia asteptam poze cu BB Luca!!!
35+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 5 saptamani!!!!
lalely07 spune:
Strumf..am reusit sa spal ieri hainutele!!!A iesit soarele pana la urma!Azi sper sa le si calc dar sa vad ce chef am...Vad ca tu gradinaresti,esti sprintena..bravo..Pai mai ai un pic si nasti si tu esti totusi foarte activa..este de apreciat!!
Si o sa te ajute si la nastere..o sa vezi ca vei avea o nastere usoara!!
35+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 5 saptamani!!!!
strumphitza spune:
Buna dimineata!
Cine nu are somn? Euuuu... Scriu de pe tel din pat, nu am chef sa ma dau jos inca nu e nici macar ora 6 aici.
Stefana mult curaj si asteptam vesti bune!
Lalely nici tu nu ai somn?? Poate te apuci de calcat hainute.
Scrish mamico, fii tare, ce a fost mai greu a trecut si in curand mergeti acasa si o sa fie din ce in ce mai bine, ai sa vezi. Bebe Luca are o mamica puternica si curajoasa! Te pup si asteptam noutati cand ajungi acasa, plus pozici cu Luca.
Pe mine m-a durut toata noaptea burtica, cred ca de la gradinaritul meu de ieri mi se trage, plus dureri mari si rele la oasele de la fofo si trezit din ora in ora pentru pipi.
_
Mind the Bump!
39+
Sophia Nicole
AMR 2 zile
pisucmic spune:
Neata dragele mele!
Ati fost harnicute aseara si azi-noapte vad, am avut ce citi!
Stefana - mult mult noroc, am scos de ieri majoretele dar ma gandesc si azi la tine!
Scrish, bine ai venit acasa (pana citesti ma gandesc ca ajungi la tine si bebe Luca in camera lui frumoasa!) 
. Abia astept sa vad poze cu micutul. Imi pare rau ca au fost dureri, e totusi o operatie, nici eu nu vreau sa-mi fac multe iluzii; inteleg ca ti-au lasat cateterul peste 24 ore? Dar tu nu te-ai internat marti, de ce pleci deja joi, asa e la Euroclinic, sau asa ai vrut tu? Cu lapticul, daca vrei sa alaptezi eu iti pot trimite prin PM telefonul unei moase frantuzoaice care sta in Romania (si vorbeste f bine romana), si vine si acasa, care a facut pe multa lume sa alapteze (si gemeni, si cand aveau greutati). Eu ma duc maine la pranz sa ma vad cu ea pentru a fi pregatita ![]()
Strumphi, ma bucur tare mult ca s-a jucat aseara bebelina
; si eu tot timpul abia astept sa-l simt, e asa o bucurie; din fericire al meu nu are prea multe momente de leneveala, mai are cate 1-2 ore de liniste, apoi mai da un ghiont. Oricum, te anunt ca nu vreau sa nasc inaintea ta decat daca vrei tu sa nasti dupa 2 aprilie!!! ![]()
![]()
![]()
Monas, la multi ani minunati alaturi de cele doua comori ale voastre!
Viss, ce mai faci, nu am mai citit nimic! A venit prietena ta de la Tulcea sa stea cu tine? Cred ca e tare bine! Ati si iesit la plimbare? Cum a fost cu asamblarea carutului la poarta? Si eu vreau sa verificam zilele astea ca landoul intra in lift si cum se prinde scoica cu centura in masina...
Pupaturi la toata lumea, si mai intru azi! Desi am asa un dor de duca, n-am mai iesit de luni din casa! Dar vad ca inca sunt norisori, abia dupa-masa se face frumos zilele astea in Bucuresti, sau azi o fi mai bine?

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s38 cu un
dragalas
AMR 2 saptamani!!!
pisucmic spune:
Aaaaa, si am uitat (ca la semnatura mi-e lene sa schimb)
AMR 9 zile!!!!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s38 cu un
dragalas
AMR 2 saptamani!!!
ama22 spune:
buna dimineata si de la mine :)
eu am somn, nu ma pot plange :)) in schimb azi noapte, pe langa traditionalele iesiri la pipi, m-a ars stomacul de stateam si gemeam in pat
infiorator a fost! si nu am mancat nimic deosebit, la cina am mancat paine cu dulceata si laptic :)
Strumphi offf ca deja abia o astept sa vina, ca m-am saturat sa faca ea pe misterioasa cu mine si sa nu stiu cand vrea sa pofteasca afara :) si pe mine ma dor oasele de la fofo tot mai tare, imi e tot mai greu sa urc scarile la etaj din cauza asta.
Pisucmic imediat trec 9 zile! si eu ma tot uit la calendar si nu imi vine sa cred. sunt si nerabdatoare si am si niste emotii uriase. sper numai sa nu stea (mult) peste termen ;)
Stefana 

Monas La multi ani! 

38+
Natalia
AMR 2 saptamani :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
strumphitza spune:
pisuc, dar trebuie sa scriu in calendar cu rosu asa mare eveniment!
Cun sa nu iesi tu din casa de luni? Pai se poate? Azi neaparat trebuie sa iti gasesti de iesit. Te pup.
Ama daca poti dormi, ca si eu as dormi, dar... Vad ca ma ia si o durere de cap. Astept sa se trezeasca soatza si sa cobor la laptop ca am inceput sa ma enervez sa scriu de pe tel, asta daca nu adorm la loc pana suna alarma la 7 :)
_
Mind the Bump!
39+
Sophia Nicole
AMR 2 zile
irinuca05 spune:

Hai Stefana!

La multi ani Monas!

Cafeluta pt toata lumea! 

(mamicilor care alapteaza nu le dau decat cateva picaturi de cafeluta! daca insista
)
37+
AMR 3 saptamani