Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am reaparut si eu, mai e cineva sau toata lumea la nani nani ?

Dupa cina am stat si eu un pic cu burta in sus ca sa mai odihnesc putin spatele si burtica pe care le-am cam agitat azi cu plimbarile mele si floraritul Mai e nevoie sa spun ca l-am trimis pe domnu sot dupa cola ca dupa ce am terminat eu cu florile tot mi se parea mie ca nu misca donsoara si eram super ingrijorata si i-am spus sa se duca pana la colt sa imi ia o jumate de cola sa vedem daca reactioneaza , s-a conformat si s-a dus si mi-a adus ... am baut 3 guri si deja isi scosese fundicu intr-o parte si am mai baut 2 guri si a mai facut vreo 2 valuri, m-a facut sa plang de fericire ca eram tare ingrijorata

Ma duc sa citesc din urma ce ati mai scris azi ca am apucat sa citesc numai in diagonala, acum sa ma duc sa imi fac lectia cum se cuvine si sa vin cu tema-n dinti

Reviiinnnnnn

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ally

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

mandreeac ce faci scumpa? Bebe Rares? cum te descurci? cit de ''speriate'' erati inainte sa nasteti, si acum nu va mai ''plingeti'' nici una dintre voi....vorba lui roxy v-ati intrat in rol foarte bine. Bravo! Sper sa nu fiu eu cea stangace . Te pup...si asteptam pozisoare noi cu Rares cum creste.

roxyam inteles, ma gindeam ca nu o tii tu pe paturica cu fatuca...dar na, asta vazui in foto
Trebuie sa-i treaca bubitele, si sunt si specifice acum... ba de la laptic, caldura, etc...

antaguessomn usor!Fugi l aodihna, daca organismul iti cere...

strumphy frumoase flori, frumoasa casuta... Va felicit!
Nici o contractie nimic?nimic?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 39+

Nu vei fi stangace, cum il vei lua in brate pe bebe la spital vei stii exact ce trebuie sa faci. Trebuie sa mai scot poze, ca ii fac aproape zilnic si evident trebuie sa le mai si postez. Bebe al meu e un puturos, adoarme la san si ne cam chinuim cu papatul, dar asta doar ziua ca noaptea stie exact ce are de facut si papa in vreo 20 de minute, insa mai greu e cu adormitul, aseara ne-am chinuit o ora si ceva.Eu sunt foarte obosita, dar e o oboseala frumoasa ca sa zic asa.Bebe al meu e un nazdravan, ma minunez de el in fiecare clipa. Azi il certam ca e puturos si adoarme la san si el radea in hohote si se uita la mine. Acum de exemplu am incercat sa il culc, dar nu voia deloc , facea ochii mari si cand colo el incerca sa faca ... cacuta si a facut. De acum pot sa il adorm sigur.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Cum sa fac sa ii scot aerul lui bebe cand el mereu dupa ce il iau de la san este adormit????? Efectiv nu stiu ce sa mai fac, il tin si 20 de minute, in masez pe spate, il si bat asa usor si nu iese nimic. MA gandesc, el inghite aer la fiecare masa, poate uneori nu o avea ce sa scoata, dar nu stiu, ma simt depasita de situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna seara,
Roxy asa a avut si Giulia cam la o luna de la nastere. Dar ce e drept era iulie si f cald si eu am fost sigura ca e de la caldura. Mie pediatrul mi-a recomandat crema de la Mustella - Stelatopia ca a zis ca e o alergie atopica. Si am facut-o cu aia si i-a trecut cam asa intr-o saptamana. Dar Giulia a avut mai mult ca Anastasia. Am si poze din perioada aia dar le am pe un CD pe care nu stiu pe unde l-am pus. Maine o sa il caut si incerc sa pun in album la mine sa vezi cum era si Giulia.
Dyadyazuza la multi ani!!! Eu cred ca deja esti cu bebe in brate dar nu ai reusit sa intri sa ne spui.
Strumph iti mai dau si eu o floare pe langa cele ce le ai tu (care sunt f frumoase) sa iti treaca supararea si nerabdarea.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 35s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Mandreeac daca il ti sus si asa adormit e bine. Poate iese dar mai usor si nu se aude. Altceva nu ai ce sa faci.
Stefana, bafta pe maine. Nastere rapida, iti doresc sa vina repede lapticul si bebe sa suga mult.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 35s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Felicitari DjLuara si bun venit pe lume bebelinei tale

Stefana, maine e ziua cea mare curaj si sa ne dai vesti bune despre voi, tu si bebe Tudor (imi place tare numele )

Ama, numa` de 3-4 ori pe noapte te trezesti, eu te intrec nu ma duc ziua asa des la baie cum ma duc noaptea, nu stiu cum vine asta ce n-as da sa nu mai imi stric somnul asa tare , dar nu mai e mult pana vin comroile noastre si o sa ne revenim cu mersul la baie, dar o sa avem iar program fractionat de somn pentru ca o sa avem de ingrijit si hranit bebelushele noastre

Ina.click, tare simpatic Alex a tau, ce frumusel suge la tzitzi si ce scump e cum doarme

Pisuc, multumesc, ma bucur ca ti-au placut floricelele si casuta mea cat despre nascut, daca vrei tu sa nasti inaintea mea, pe tine te las

madutza_bra, nu ne arati ce ai gradinarit azi ? poate ma inspir si eu de la tine si poate maine mai fac cate ceva, sau poate ma apuc de curatat buruienile din gradina daca Nick a meu nu vrea ca-l doare-n cot

lalely, ce bine e cand e mai odihnit omu` nu ? bine ca ai dormit mai bine azi noapte, sa speram ca si noaptea asta e la fel ai mai apucat sa speli hainutele pentru bebe sau nu a iesit soarele deloc toata ziua ?

Ssabrya, tare mult spor ai avut azi la , tu si cu antguess ... se vede ca nu mai aveti rabdare sa nasteti, exact ca mine

Antguess, daca se rupe vreo apa sigur dam de stire , nu -ti fa griji , noi vrem galerie nu asa simplu, ca nu nastem fara

Cami, ce papasi bun azi ? tort, cioco? prajituri ? ai servit si un paharel de ceva ?

Alina06 , sa stii ca gradinaritul m-a ajutat sa mai revin pe linia de plutire sa nu cad de tot in butoi, dar abia la sfarsit cand am baut cola si a miscat mi-a mai revenit inima la loc

medeea76, al 4 alea? asa se gandeau si ai mei , dupa 3 fete, sa fi venit un baiat, dar am venit eu , si plus ca am venit si mai devreme la 7 luni cand au vazut ca si al 4 lea copil e tot o fata valeu mama, jale mare ... nah , asta e... tot in ograda lor am crescut dar dupa mine s-au oprit nu au mai incercat pentru baiat ca si-au dat seama ca sunt slabe sanse

irinuca, lunga lista pentru bagaj, mai taie din ele ia uite cine vorbeste, adica eu cand m-or vedea moasele sigur ma intreaba daca plec in vacanta

ioanna, hai ca vad ca incet incet prinzi curaj si cumperi si pregatesti tot pentru bebe, nu mai e mult.. 28 zile parca ai amr ?

Giulia, ce mai face fetita? cuma fost azi la cresa? tu ai mai facut clatite aseara? ai papat cu gem?

Roxy, ce scumpa e Anastasia se vede ca a crescut, are mami laptic bun si creste fata

alina.n pozici noi cu bebe Alex cand vedem ?

Simona, hai ca poate iesi la plimbare azi daca o fi soare si frumos la Bucuresti sa ne spui cum a fost dupa

MaryM, m-ai botezat, astept mielul de Paste, si asa ca nu e departe scumpita m-ai botezat oi fi si scumpa daca spui tu si nu mai rade de clatitele si pizza mea, ca tare bune au mai fost , as mai fi mancat dar nu mai erau

felicitas, cea mai buna e odihna , cat timp doarme si bebe, ca de nu clachezi si mai si pierzi si lapticul, eu am de gand sa ma odihnesc cat doarme bubulina , sa fim fresh , nu sa ne obosim una pe alta

wmagnolia, nu mai treci pe la noi sa ne spui de tine si Rebeca? cum va mai este? si-a mai revenit cu greutatea? o alaptezi ?

Catank, nu vrei sa te bagi si tu inaintea mea la nascut ? hai ca te las daca vrei eu raman pentru aprilie , poate nasc de 1 aprilie, asa sa imi iau pacaleala vietii mele

Azaz, acum ai 2 albume, nu stiu cum ai reusit acum ce faci, il stergi pe ala vechiul ? sau pui pozicile din vechiul album in noul sa fie numai unul Scump bebe Stefanut si ce imi place cum surioara si fratiorul sunt fascinata de el cat e de mic

Iony, cati ani zici mami ca faci vineri pe 25 ? oricum, ti-ai tras cadoul cel mai frumos din viata ta, cu ceva timp in avans cum mai stai cu durerile? astept pozici noi cu Sara

andreea, multumesc... sper sa apara Sophia cat de curand ca nu mai am rabdare Pozici noi cu Rares?

ally, cum a fost la spital? ceva rezultate? toate bune si frumoase? cume cu mami acolo ?

Ailed, abia astept povestea nasterii si sa aflu ce si cum s-a intamplat pozici astept de mult tare dar ma doare gura deja sa spun asta , o stii deja

Dyadya, la multi ani!!! ai nascut si nu ne-ai spus ?

Off iar am scris un roman daca am sarit peste ceva sau cineva, iertare va rog, a fost o zi lunga si sunt si obosita

Daca mai imi aduc aminte de ceva revin

_

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Si pentru ca e deja trecut de miezul noptii si e 24 martie in Romania vreau sa urez La Multi Ani unei mamici dragi mie, MONAS!!!

La multi ani si sa fii fericita, iubita si sa te bucuri de minunile tale, Eva si Fabian!!!

Asteptam feliuta de tort si paharelul de sampanie !!

_

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
Catank, nu vrei sa te bagi si tu inaintea mea la nascut ? hai ca te las daca vrei eu raman pentru aprilie , poate nasc de 1 aprilie, asa sa imi iau pacaleala vietii mele

_

AMR 2 zile

Nu, nu...stau la rind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac
Nu vei fi stangace, cum il vei lua in brate pe bebe la spital vei stii exact ce trebuie sa faci. Trebuie sa mai scot poze, ca ii fac aproape zilnic si evident trebuie sa le mai si postez. Bebe al meu e un puturos, adoarme la san si ne cam chinuim cu papatul, dar asta doar ziua ca noaptea stie exact ce are de facut si papa in vreo 20 de minute, insa mai greu e cu adormitul, aseara ne-am chinuit o ora si ceva.Eu sunt foarte obosita, dar e o oboseala frumoasa ca sa zic asa.Bebe al meu e un nazdravan, ma minunez de el in fiecare clipa. Azi il certam ca e puturos si adoarme la san si el radea in hohote si se uita la mine. Acum de exemplu am incercat sa il culc, dar nu voia deloc , facea ochii mari si cand colo el incerca sa faca ... cacuta si a facut. De acum pot sa il adorm sigur.

Lasa-l ca asa se va face baiat mare.
Astept pozici!

Mergi la inceput