Mar-Apr (189) Hai Picky! Bv Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 10
roxy_s spune:
miki da, sa vad ce-mi zice maine de bubite. dar culmea ca i-au aparut acum cateva zile, de ce n-au aparut pana acum?
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
pisucmic spune:
Stefana, bine a venit Tudor cel grasun, sa fie sanatos, si tu sa te refaci repede!!! 

Ama, si eu ma temeam ca doar eu sunt somnorici. Uite, acum de exemplu clar fug sa ma culc 

Si Strumphi ca sa-ti raspund, mi-a fost prea lene sa ies si azi... Si eu ma mir, ca pana luni am iesit zilnic, plina de avant, si de marti m-a cuprins o lene groaznica, am avut si de lucru la calculator, dar cand n-am ma mut la TV, in patut cu o carte... Cred ca e si nerabdarea de a veni bebele mai repede. E drept ca de maine iar am iesiri cu program (maine la moasa, sambata la eco si non-stress test, duminica ne vedem cu niste prieteni...). Asa ca azi inca imi permit sa lenevesc. ![]()
Ioana, Roxy, Miki, Antguess, Deea, Ally, MadutzaBra 

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s38 cu un
dragalas
AMR 2 saptamani!!!
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s miki da, sa vad ce-mi zice maine de bubite. dar culmea ca i-au aparut acum cateva zile, de ce n-au aparut pana acum? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
nu stiu, probabil apar pe parcurs cand iau si ei contact cu mediul exterior si praf si alte cele inevitabile in ziua de azi..
m-am uitat pe picasa si da, seamana cu ce avea nepotelul meu, numai ca lui de ex ii apareau pe picioruse si pe manute..
anastasia are doar pe obrajori ?
ralukab spune:
Felicitari, Stefana, pentru bebe grasunel! Sa aveti o viata minunata impreuna.
La cererea publicului am mai uploadat cateva poze mai recente in album. ![]()
Strumphy, nu mai sunt in Bucuresti. De luni am venit acasa la mama, undeva pe malul Dunarii, in Constanta. Azi e frumos si aici, o sa iesim un pic in curte cand ne trezim. Acum de-abia astept plimbarile pe faleza, de aceea tot vreau sa fie mai cald. 
cami_antonia spune:
FELICITARI STEFANAAAAAAAAAAAAAA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE TUDOR
antonia mea are muci si putina febra
sunt cam suparata
nu stiu de unde o fi luat virusul
tocmai acum inainte de nastere
offfffffffffffffff
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 13 ZILE
strumphitza spune:
miki 

multa putere in continuare si nu te stresa rau acum ca ti-a spus sa mergi cu Vlad la doctor, poate te ajuta si gasiti impreuna o metoda sa ii mai luati din energie si sa faca nani noaptea si nu prea multe prostioare ![]()
ma bucur ca bebelina e bine si creste , fiecare copil cu ritmul lui
cum incerc si eu sa ma conving singura, fiecare copil cu ziua lui de nastere ca eu nu mai am rabdare sa nasc ![]()

Pisuc, somn usor si leneveala placuta
as iesi si eu dar m-a pocnit si pe mine lenea, cred ca o sa mai trag un pui de nani acusi de pranz ![]()
![]()
Spiridusha, ce faine sunt pozicileeeeee si ce bebe cuminte si frumusel am vazut eu acolo
!!! Ai si aparat bun vad
vreau si eu un aparat profesional, dar tre` sa imi pun pofta in cui deocamdata ca e scump ce vreau eu, trece de 1000 si ceva de lire numai aparatul fara lentilele de rigoare 
Ralukab, hehe cu piciorul in sus
, love and kisses
ce scump e el cum sta la soare in landou ![]()
data viitaore cred ca ne arato cum sta picior peste picior la o cafea(tzitzi)
ce imi plac cumstau bebelushii pe burta ca niste broscute si dorm 

Multumesc de pozici 
mai imi desfat si eu ochii in asteptarea gazei mele 
_
Mind the Bump!
39+
Sophia Nicole
AMR 1 zi
roxy_s spune:
miki are pe obrajori si pe frunte cateva.
pisuc somnic usor

roxy_s spune:
ralukab este un scump Vlad. ce papucei frumosi are el acolo, si se da mare cu ei![]()

ralukab spune:
Roxy, si Vladut face bubite asa cam cum zici tu. Tot de cateva zile i-au aparut si uneori sunt alteori nu se vad deloc. Eu am impresia ca ii apar dupa ce sta cu lapte regurgitat pe fata, asa am observat. Nu il vad tot timpul cand regurgiteaza in somn si daca i se usuca lapticul are cojite pe fata cand se trezeste.
roxy_s spune:
strumphitza ce te mai uiti tu la aparate la fiecare, cu ce facem poze...![]()
![]()

trebuie sa ne luam si noi altul dar n-am ajuns si banii s-au dus in alta parte si tot asa...