Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

inutsa adica ce nu a supt bebe sa scoatem cu pompa dupa fiecare supt? si daca dupa 20 min se cere iar la san si eu nu mai am ce sa-i dau? :)) sau nu se intampla asta?

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

DA asa este ... dar mie imi este frica in general de ce se intampla ... vreau sa fiu atenta la fiecare detaliu si sa incerc pe cat posibil sa nu gresesc NIMIC!!!

Mai e cineva p-aci care nu vrea sa greseasca nimic?
Scuze, chiar nu te iau peste picior, dar nu m-am putut abtine, esti tare simpatica cu chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

sau nici nu ne dam seama cand gresim...

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Ne mai dam seama, dar de obicei, deja am comis-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello burticoaselor!!M-am intors din peregrinari! Doamne cate de bine e la surioara mea acasa ! M-as muta la ea dar ma da disparuta "El Sotz" ,si mi se face si mie dor tare de el. M-as muta mai ales pentru ca al meu cumnatel a plecat ieri in "Las Palmas" ( are contract pe 2 luni pe un santier) ,si e posibil ca surioara mea sa fie si ea a doua oara . Nu mai pot de bucurie. Are ea asa un feeling,si ieri is-a facut un test,si a doua liniuta a iesit pala rau,dar se vedea. Mai asteapta cateva zile si isi mai face unul. Ieri trebuia sa ii vina in vizita rudele de la lacul rosu ,si nu au venit nici azi.

Cate capitole am de recuperat? ca nici nu stiu la ce numar v-am lasat ,l-am citit doar pe asta pe sarite,sa vad ce recuperari fac diseara cat e Vali la munca .

Eu vreau tricou de la Atoshika ,ca eu sunt mai comoda. Un XL mi-ar fi bun si mie ,daca e si cu "anchior" sau cum s-o chema (nu cu guler la baza gatului) ar fi si mai bine.Dar sub pozica,sau deasupra nu se poate si scrie ceva ,sa stim ca purtatoarea de poza cu bebe cu stetoscop e de-al nostru? Ca-i puiut? Sa scriem un mesaj de genul " Puiuti 09-10-11" ,nimeni nu ar sti ce inseamna decat cele din grup,si ne-am putea recunoaste daca ne-am vedea .

Revin, ma duc sa fac ceva de papa ,ca bate vantul rau prin frigider.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ooo.. lume noua...
Ma bucur lali ca te-ai simtit bine... pala pala da e bebe sigur.. sa ii ajute DD sa fie bine..
Poza pt tricou o avem pe piccasa.. apropo poti face poze sa bagi si tu.. sa nu ramai la coada

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

atoshik nu ai de ce sa iti faci griji in privinta alaptatului. Toate vin de la sine, bebe o sa invete sa suga corect de la san, o sa stimuleze lactatia, o sa vezi ca se rezolva de la sine incetul cu incetul. Important e sa golim sanii dupa fiecare supt, pt ca asta stimuleaza lactatia.

de si13+

Sper sa fie asa!!! Oricum multumesc pt cuvintele de incurajare!!!!

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

loredanar da, dupa ce suge bebe, storci laptele ramas, cu mana/pompa, cum poti. Si daca peste 20 min va vrea iar sa suga, cum fac de obicei in primele luni, il pui la san si o sa suga laptic. Laptele se produce in timp ce bebe suge, nu sta pe "stoc" . La cateva secunde dupa ce bebe incepe sa suga, se simte o intepatura in sani, asta este "reflexul de ejectie a lapelui", atunci laptele incepe sa curga in suvoi din sanul din care suge bebe. Uite aici cate ceva despre asta. De ce trebuie stors laptele care ramane dupa supt? Pt ca sanul golit produce mai mult lapte decat un san in care este ceva lapte. Lasand lapte in sani, in timp, se produce din ce mai putin lapte.
Cat mi-am stors creierii sa scriu mai sus. Eu mi-am invatat lectia cu alaptatul si am si uitat ce am citit, de ce faceam anumite lucruri, stiam doar ca asa "trebuie"
Daca mai gasesc linkuri de unde am invatat eu, le mai scriu, eventual le trimit pe contul comun

de si13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

:)) esti tare dragalasa athosik . dar se intampla sa gresim tocmai atunci cand ne straduim prea tare, nu crezi?

Lori 17+

Ai dreptate ... dar macar ne dam silinta!!!

16+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Citat:
citat din mesajul lui athosik

DA asa este ... dar mie imi este frica in general de ce se intampla ... vreau sa fiu atenta la fiecare detaliu si sa incerc pe cat posibil sa nu gresesc NIMIC!!!

Mai e cineva p-aci care nu vrea sa greseasca nimic?
Scuze, chiar nu te iau peste picior, dar nu m-am putut abtine, esti tare simpatica cu chestia asta.

16+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Eu vreau tricou de la Atoshika ,ca eu sunt mai comoda. Un XL mi-ar fi bun si mie ,daca e si cu "anchior" sau cum s-o chema (nu cu guler la baza gatului) ar fi si mai bine.Dar sub pozica,sau deasupra nu se poate si scrie ceva ,sa stim ca purtatoarea de poza cu bebe cu stetoscop e de-al nostru? Ca-i puiut? Sa scriem un mesaj de genul " Puiuti 09-10-11" ,nimeni nu ar sti ce inseamna decat cele din grup,si ne-am putea recunoaste daca ne-am vedea .

Revin, ma duc sa fac ceva de papa ,ca bate vantul rau prin frigider.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Te-am notat pe listutza!!!Sa te hatarasti daca vrei tricoul alb sau negru sau alta culoare ... si apoi sa ne hataram dak mai scriem ceva!!!!

16+ cu

Mergi la inceput