Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
seidana spune:
NAti.. tot asteptam poza aiaaaa... ne duci de nas
Burtoiu e seara, dupa pizza hut
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
racheel spune:
Fetelor oare ce mai face may?O mai avea greturi?May da-ne un semn
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana NAti.. tot asteptam poza aiaaaa... ne duci de nas Burtoiu e seara, dupa pizza hut 16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Pizza hut zici ? Cica e o pizza acolo "americana" bestiala. Ma duc si eu sa incerc!:D
Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Pizza hut zici ? Cica e o pizza acolo "americana" bestiala. Ma duc si eu sa incerc!:D Oana 13+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
nu stiu de amaericana sau nu .. dar e cea mai buna pizza ever.. for me.. eu nu sunt mare amatoare de pizza , dar hut-ul nu il refuz niciodata
athosik spune:
Mai fetele ....
Va citesc de azi dimineatza si nu reusesc sa va si scriu ....
Cu alaptatul pot spune k am auzit k este foarte bine pt bebe dar mie imi este foarte frica ... sper sa fie bine!!!!
Despre celule stem ... nu stiu ce sa zic ... as recolta dar imi este frica k nu vor fi pastrate in conditii bune ... si daca chiar as avea nevoie de ele ... mai ai nevoie si de bani pt transplant ... Dar am un caz: o prietena foarte buna are un bebe de 1 an si 6 luni si i-au descoperit celule canceroase si au intrebat-o de celule stem ... NU ARE ... si acum saracutzul tb sa faca chimioterapie timp de 25 de saptamani (cate o sedinta saptamanal k ink este mic) ... deci nu stiu ce sa zic ... :(
Pupicei pt burticile noi venite in odiseea noastra si alti pupicei pt fetele care au venit cu vesti bune de la eco!!!!
Sa aveti grija de voi!!!
16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
loredanar spune:
athosik nu cred ca avem de ce sa ne fie teama in privinta alaptatului. eu nu am fost mama niciodata, doar ce am citit si vazut la doua dintre cunostintele mele - nu vreau sa detaliez opinii subiective despre experientele negative la care am asistat - eu mi-am propus sa ma tin tare cat pot, sa privesc intreaga experienta ca fiind un dat absolut firesc si natural si sa imi potolesc eventualele crize existentiale de genul "nu vreau nu vrea ! uite plage ! Doamne ce am facut ! sunt o mama rea? de ce nu e bun laptele meu !!?!?!". sper sa reusesc.
Lori 17+
athosik spune:
citat din mesajul lui loredanar athosik nu cred ca avem de ce sa ne fie teama in privinta alaptatului. eu nu am fost mama niciodata, doar ce am citit si vazut la doua dintre cunostintele mele - nu vreau sa detaliez opinii subiective despre experientele negative la care am asistat - eu mi-am propus sa ma tin tare cat pot, sa privesc intreaga experienta ca fiind un dat absolut firesc si natural si sa imi potolesc eventualele crize existentiale de genul "nu vreau nu vrea ! uite plage ! Doamne ce am facut ! sunt o mama rea? de ce nu e bun laptele meu !!?!?!". sper sa reusesc. Lori 17+ |
DA asa este ... dar mie imi este frica in general de ce se intampla ... vreau sa fiu atenta la fiecare detaliu si sa incerc pe cat posibil sa nu gresesc NIMIC!!!
16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
inutsa spune:
Celule stem nici noi nu recolatm. Nici la primul copil nu am recoltat. Noi nu o sa mai stam prea mult prin tara asa ca nici nu are rost.
andra ai rabdare, o sa vina si momentul cand o sa il simti pe bebe
maria scu ai un sort bestial
elly sa ne arati poze cu cea mica la serbare! Eu cred ca o sa bocesc de numa cand o sa imi vad fata rostind poezia la serbare
loredanar cum au mai zis si fetele, colostrul este foarte, dar FOARTE bogat in subst nutritive si e f important pt bebe. Mai ales ca in primele zile el nu stie sa suga cum trebuie, tzocaie doar cate un pic, iar cu picul ala de colostru reuseste sa isi tina si de foame si sa isi asigure subst nutritive necesare. Si daca tin minte bine, are si f multi anticorpi
rocailie daaaa , cata dreptate ai. Din moment ce ai nascut, toti te trateaza de parca le stii pe toate, nu prea ti se explica ce sa faci daca x sau daca y. Eu am avut maaare noroc de forum, am aflat multe si am reusit sa ma descurc de una singura , fara ajutoare, chiar de eram la primul copil
atoshik nu ai de ce sa iti faci griji in privinta alaptatului. Toate vin de la sine, bebe o sa invete sa suga corect de la san, o sa stimuleze lactatia, o sa vezi ca se rezolva de la sine incetul cu incetul. Important e sa golim sanii dupa fiecare supt, pt ca asta stimuleaza lactatia.
de si13+
loredanar spune:
:)) esti tare dragalasa athosik . dar se intampla sa gresim tocmai atunci cand ne straduim prea tare, nu crezi?
Lori 17+
seidana spune:
citat din mesajul lui loredanar :)) esti tare dragalasa athosik . dar se intampla sa gresim tocmai atunci cand ne straduim prea tare, nu crezi? Lori 17+ |
sau nici nu ne dam seama cand gresim...