Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Super sortuletul maria_scu.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor voi recoltati celule stem.Pana sa ma apuc sa citesc spuneam 100% ca vreau.Acum dupa ce m-am mai informat parca mi-am schimbat parerea.

Eu sunt de parere, dupa cele citite, ca firmele de profil nu garanteaza altceva decat ca iti iau banii. Pana la urma chestia asta cu celulele stem a devenit o sursa de venit pentru niste firme, foarte pregatite sa profite de orice "moda" care apare. Tare as fi curioasa sa citesc efectiv un contract, sa vad care sunt obligatiile pe care si le asuma ei. A vazut cineva cum arata un contract cu o astfel de firma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor voi recoltati celule stem.Pana sa ma apuc sa citesc spuneam 100% ca vreau.Acum dupa ce m-am mai informat parca mi-am schimbat parerea.

Eu sunt de parere, dupa cele citite, ca firmele de profil nu garanteaza altceva decat ca iti iau banii. Pana la urma chestia asta cu celulele stem a devenit o sursa de venit pentru niste firme, foarte pregatite sa profite de orice "moda" care apare. Tare as fi curioasa sa citesc efectiv un contract, sa vad care sunt obligatiile pe care si le asuma ei. A vazut cineva cum arata un contract cu o astfel de firma?

subscriu... multa reclama pt nimic sigur..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Poate ca in alte tari recoltarea si pastrarea de celule e sigura insa la noi in tara am ceva dubii.
Eu ma mai gandesc inca daca merita sau nu. Pana la urma dam ceva bani si nu doresc sa fie un fel de CARITAS.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

imi trimite-ti si mie parola?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

mersi athosik

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Seidana ce burtoaca mare ai searaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Maria_scu e super tare sortul, trebuia sa iti faci poza cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Buna dimi-amiaza burtici !

Livia, Mioara felicitari si bine ati venit printre noi.

Admir f mult determinarea mamelor de a alapta cat mai mult si cu orice pret - ce dovada mai mare de iubire sa existe din partea unei mame? Si eu imi doresc foarte mult ca orice mama sa alaptez si ma simt in stare de mari sacrificii pentru asta.
Va intreb aici ce credeti despre colostru - am intalnit f multe femei (inclusiv mama) care considera ca primul lapte al mamei nu se da la copil, ca nu e bun. :)

Eu mi-am facut ordine aseara in dulapul cu haine si am pus in cutii la pastrare mai bine de jumatate din el. Am ramas cu 1 pereche de blugi de gravide, 3 camasi largi prinse sub sani cu siret cumparate tot acum si cateva malete/tricouri/maieuri care erau mai lungute si mai incapatoare.

Burtica incepe sa se contureze f bine , s-a rotunjit, nu mai pare asa ... burta balonata. :) Dar de simtit inca nu l-am simtit pe bebe . Maine implinim 18 saptamani. :)

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Salutare fetele ,

Ce mai faceti azi ? Am vazut ca sunt vesti bune de la fetele care au fost la eco! Bravo! Sa dea Dumnezeu ca de acum incolo sa avem parte numai de vesti bune! Seidana , frumoasa burtica ! ne place rau

Maria_scu, sortul e bestial !!! Baga o poza cu el.

Si acuma intrebare : aveti idee ce poate fi o senzatie ca si cum s-ar rasuci ceva in burtica dar fara stare de disconfort sau durere. Nici macar junghi ci doar o senzatie ca si cum s-ar misca uterul ...

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput