Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

A mea fetita se pare ca este lenesa aici seamana cu mami

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

A mea fetita se pare ca este lenesa aici seamana cu mami

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu

Mie dr mi-a zis ca nu e posibil sa il simt.. dar ete na...

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Copiii in ziua de azi sunt mai precoce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu n-am simtit inca nimic.La baiat am simtit din sapt.asta.O fi fetita. Sper sa fie in regula totul.Deabia astept miercurea viitoare.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Eu n-am simtit inca nimic.La baiat am simtit din sapt.asta.O fi fetita. Sper sa fie in regula totul.Deabia astept miercurea viitoare.

oareee.. inseamna ca o fi a meu baiat ....

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Multe saluatari fetelor.
Eu va mai citesc printre randuri, din pacate nu am timp sa stau pe forum dar incerc sa nu va pierd ideile .

Si mi-e mi-ar placea sa-mi simt baietelul in burtica dar nimic pana acum . Deja am intrat in sapt 17, incep sa am sperante.

In perioada asta pe mine ma cam doboara stresul, sunt agitata mai mult decat e limita admisa si din aceasta cauza ma odihnesc putin, dorm cateva ore pe noapte. Insa fizic am energie parca mai mult ca inainte si un tonus bun.

Sa speram ca vine primavara cu adevarat si ma mai linistesc putin.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele, ce fac burticutele? eu aseara nu am dormit deloc, am avut o durere de cap de am crezut ca mor, mi-am luat tensiunea si era mare 13.9 dar nu stiu de la ce, cafea nu am baut, dulce nu am mancat....imi dati si mie parola sa va vad burticutele? pun si eu zilele astea

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Buna dimineata fetelor si bun venit noilor buticute.Va doresc sarcina usoara si fara greturi.
Vad ca azi nu prea aveti chef de scris sau sunteti ocupate pe la "scarbici"
Eu am fost ieri la doctor dar nu la privat ,m-a cantarit(nu am mai pus nimic).M-a controlat colul este ok ,iar volumul uterului normal Si mi-a pus sa ascult inimioara lu bebe asa ca sunt linistita ,atat timp cat bate inimioara e totul ok. Analizele sunt ok si cele pentru toxoplasmosa si pentru citomegalovirus.Mi-a spus dupa ce termin cutie de acid folic sa incep cu vitaminele si dupa 12 saptamani sa nu mai iau progesteron.Am intrebat daca sa-l intrerup brus si a zis nu , hormoni trebuie intrerupti treptat.
Nu stiu daca mai intru astazi pentru ca dupamasa merg la maslu.
toate burticutele .

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

E PRIMAVARAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

ahhh ce soare si frumos e afara!
pupam burticoasele!

noi am umblat ieri dupa costum de floricica si "accesorii" la care am stat si am cusut aseara caci azi avem serbare de primavara. nu ca ar avea de spus mai mult de 2 replici .... dar costumul e f f important
ma rog, una peste alta o experienta mai placuta decat serbarea in sine. nu mi-o luati in nume de rau dar mie imi vine sa urlu la serbari. nu ca nu ar fi copiii dragutzi. sunt minunati dar .... au unii niste parinti
evident ca zambesc si "fac" frumos de dragul copilului fiind un eveniment de importanta capitala pt ea, ca daca ar fi dupa mine ... zzzzzzzzzz

bine ati venit gravidutze noi!!!! sarcina usoara si bbi sanatosi!

may ma bucur mult pt vestile bune! sa dea DD saa fie totul bine de acum in colo

perfect de acord cu alaptatul! din pacate eu pe gaga n-am reusit sa o alaptez decat pana la 3 luni jumate. si asta din cauza unei idioate de doctorite
si nu va spun dupa cat chin. si eu am fost la un pas de mastita dar am vrut sa alaptez! si cand totul era ok ... s-a oprit
nu stiu cat a fost de afectata gaga dar stiu ca eu am suferit mai rau ca un caine.
sa dea DD de data asta sa fie ok si sa alaptez pana la 2 ani

mami de Annelies (30.06.2005) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor voi recoltati celule stem.Pana sa ma apuc sa citesc spuneam 100% ca vreau.Acum dupa ce m-am mai informat parca mi-am schimbat parerea.

Mergi la inceput