Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

miki - si eu azi-noapte am dormit bine . Noi doua eram cu insomniile, nu?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Da exact.Probail ca organismul nostru incepe sa se obisnuiasca cu bebe.Dar e asa de bine sa te odihnesti noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

ahaaaaa.....stiam ca am uitat ceva

lia mie dr pt durere mi-a dat supozitoare cu uscosin...astea se dat in sarcina, eu am auzit la foarte multe gravidute de supozitoarele astea si sa stii ca sunt super bune te lasa durerea imeidiat

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana84

ahaaaaa.....stiam ca am uitat ceva

lia mie dr pt durere mi-a dat supozitoare cu uscosin...astea se dat in sarcina, eu am auzit la foarte multe gravidute de supozitoarele astea si sa stii ca sunt super bune te lasa durerea imeidiat

6+
Iti multumim Doamne

sa-ti traiasca sambureleu sa creasca mare si sa stea cumintel la mami pana la 9 luni
l-am si sunat pe al meu si i-am zis ce sa-mi cumpere
sarutmana

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana felicitari, deci pana la urma este un singur bb, sa inteleg

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Eu cred ca o sa imi caut un alt doctor si o alta clinica.Ieri am plecat f dezamagita de acolo...In primul rand pt ca mi s-a impus sa fac analizele la o anumita clinica care este si ea privata ceea ce nu mi se pare normal.
Iar despre tarif la fiecare vizita mi se facea o eco vaginala pt care plateam 170 ron si doar atat fara consult sau altceva.
Aveti ceva recomandari in Bucuresti?Mai ales ca sunt la prima sarcina si sunt f debusolata,as vrea sa mi se ofere mai multa atentie si sa fiu privita ca pe o viitoare mama si nu ca pe o gramada de bani pe care urmeaza sa o incaseze treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Deci pana acum nu-i nici o burtica cu 2 bb ... poate lia, mai asteptam urmatoarea eco . Dar, vor fi multe eco saptamanile viitoare ... a mea peste 2, uufffaa!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

da many pana la urma am un singur bebe...deci vezi ca nu intotdeauna o valoare mare beta arata ca sunt gemeni....

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

hello
eu ma pregatesc de masa de pranz dar nu va povestesc sa nu va fac rau eu am mai avut niste alergatura prin oras azi si am remarcat o chestie. de fapt am remarcat-o mai demult, de cand il luam pe fi-miu de la gradi si mergeam in parc: dupa activitate fizica-in cazul meu mers sau alergat dupa pitic biciclist- mie personal imi trec greturile. am plecat azi de acasa pe 3 carari, cu barbata-miu cu masina. m-am intors pe jos si am avut o groaza de mers si acum sunt ca o floare
miki si dana sunteti niste fericite! bravo! numai cu vesti dintr-astea sa ne bucurati
lia
am avut si eu fetelor de dimi niste dureri...de am luat nospa pana la urma. a se intelege am simtit nevoia sa fac ceva. pt mine nospa sunt un fel de bomboane, in sarcina la T cand aveam contractii nu aveau niciun efect. bine, nu aveau efect nici alea strong, bagate pe vena-dar asta e alta poveste. vad insa ca m-au lasat durerile. si sunt binedispusa, ca e soare si frumos afara si ca sunt fericita ca am un samburel in burtica, care s-a insinuat asa pe nepregatite in vietile noastre si cred eu cu tarie ca e cu codite
fetele la a doua-treia sarcina, la voi incepe sa se vada ceva? ca prietenele mele care au deja 2 copii si care s-au infiintat pe la mine cu sacosici cu haine burtoase, mi-au zis ca ele au simtit nevoia sa poarte haine de gravi din luna a 2. abdomenul meu nu e de poza...dar nu era oricum de cand am nascut. insa n-as zice ca se vede ceva. eu port numai blugi si inca ii inchid cu succes, chiar si pe cei mai stramti. seara ma balonez, e drept, dar pana dimineata dispare balonarea. la voi cum e?
ramoncza sarmana de tine...plange-te la noi, ca probabil e singurul loc unde gasesti intelegere deplina. te cred ca e nasol. eu la T am avut ceva mai multe greturi, diferenta e ca eu nu pot vomita decat ff greu. deci nici macar nu ma linisteam in vreun fel incearca cu B6, apa carbogazoasa...si miscare, desi cred ca faci oricum cu piticul
bianca am downloadat si eu muzica insa n-am apucat sa o ascult. ma pun acum pe citit si ascultat. multumim

ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ralu sa stii ca si mie mi se tot spune ca la a 2-a sarcina burtica se vede mai repede si tot la fel simti miscarile bebelului mai repede. Eu sunt tare curioasa cand voi simtii miscarile, la sarcina cu Vlad mi-am dat seama ca sunt miscarile lui pe la 19 sapt. parca erau bulbuci de apa minerala la mine in burtica. Despre haine si eu simt nevoia sa port ceva mai lejer, dar asta ptr. ca am ramas usor balonata de la stimulare si am senzatia ca hainele mai fixe ma jeneaza. In sarcina cu Vlad am purtat blugii dinainte de sarcina pana spre 14-15 sapt. fara nici o jena.

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

da many, si eu cam tot asa, la 19 saptamani, daca nu chiar 20 l-am simtit prima data. stiu ca erau sarbatorile de craciun iar eu ma dadeam cu capul de pereti ca de ce nu simt copilul, nu aveam la ce control sa merg sper de data asta sa fie mai rapid. eu la T am avut si placenta pusa intre copil si burta mea si cica asta atenua mult miscarile. eu am simtit ca un fel de muschi care ti se zbate, o miscare ritmica si f fina abia o astept..
si primii pantaloni pe care mi i-am luat au fost unii cu o masura mai mare, dar nu de gravida, luati la 12 saptamani...moment in care mi-am schimbat si garderoba la chiloti ca ma strangeau

ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput