Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Lia73 spune:
miki depinde la ce clinica il faci
cred ca mai mult de 400 lei nu este
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki_ispas Buna mamici si pitici si fasolici, Am intrat sa va dau raportul cu ce am facut ieri la eco.Bebe este bine a crescut,avem 1.76 cm incep sa ii apara piciorusele si manutele.I-am auzit si inimioara si am zis ca lesin.Avem oficial 8 sapt si 3 zile. Peste 3 sapt trebuie sa imi fac programare la dublu test si as vrea sa va intreb pe cele care ati mai trecut prin asta sau aveti prietene care au facut,cat costa un asemenea test? De azi incerc sa mananc mai putin pt ca deja cred k am vreo 3 kg in plus...pana acum dimineata rontaiam covrigi azi insa am mancat un iaurt si o banana si vad ca ma simt bine,sper sa dea roade. |
Felicitari ptr. rezultate, chiar sunteti mari.
Despre DT, depinde unde il faci. Trebuie sa ai o echografie (care mie mi-a facut-o dr. mea) si cu ea am mers la Medlife, nu mai stiu exact cat a fost dar parca pana in 500 lei cu interpretare. Eu am mai testat terenul si pe la alte clinici preturile sunt cam la fel (diferente nesemnificative). Dar daca ai tel. la clinica unde faci poti sa suni si sa intrebi. Bafta
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!
miki_ispas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 miki depinde la ce clinica il faci cred ca mai mult de 400 lei nu este Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +6 |
Sunt constienta ca depinde de fiecare clinica dar ieri mi s-a spus ca ar fi undeva la 600 de ron plus eco as ajunge undeva la 8-900 de ron.Nu vreau sa dau detalii despre clinica doar ca mi s-a parut imens de mult mai ales ca sincer in vremurile astea nu ma dau banii afara din casa ca altfel as fi stat acasa si as fi avut grija mai multa de mine.
Si iarasi as fi curioasa cat ati dat voi la o eco vaginala?
Lia73 spune:
fffffffffff piperat
mai cauta
sunt o groza de clinici
bebelinul meu scump
+6
Lia73 spune:
eu personal nu am dat nic la eco
le-am facut in spital
bebelinul meu scump
+6
Lia73 spune:
Ecografie 2D cu dublu test trimestrul I (11-14 sapt) sarcina 190ron
CMU
suna si vezi daca sunt aceleasi preturi ca pe site
sa nu fie marite
bebelinul meu scump
+6
miki_ispas spune:
Daaa suntem maricei mai ales ca ma uitam pe eco de la 6 sapt 3 zile unde aveam 0.55 cm iar acum la 8 sapt si 3 zile 1.76.Deja crestem repedeeee.
Si am uitat sa va spun,de o sapt adica de luni mai exact dorm asa de bine si asa de profund ca nici la toaleta nu pot sa ma trezesc si dimi cand imi suna ceasul simt ca imi explodeaza burtica . asa ca sunt f happy ca in sfarsit ma odihnesc.
many_bani spune:
Pe mine la proful cu care am facut FIV ma costa 100 euro consultatia, in care intra multe, echo.transvaginal/abdominal dupa caz, interpretare de analize, recomandari etc. La dr. care imi urmareste sarcina este 200 lei la cabinetul particular, cu tot tacamul, daca recolteaza si de analize atunci alti bani alta distractie. Sa inteleg ca tu trebuie sa platesti ca sa faci si echo.?
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!
abramburika spune:
miki - si eu azi-noapte am dormit bine . Noi doua eram cu insomniile, nu?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dana84 spune:
buna dragele mele,
sa va povestesc ce am facut ieri la eco
avem 0.45mm
117 batai de iimioara/minut
puls multe alte "accesorii" de care ne-a spun domnul doctor dar pe limba lui si noi nu am inteles nimik
ieri ne-a facut si primul 3D si am vazut un puiut frumos cu inimioara mica.
sper sa il tina Dumnezeu sanatos la mami in burtica pana la termen.
asa....si bineanteles .... many...si noi suntem la fel ca si voi varsta gestationala 6 sapt si 4 zile si varsta embrionului 6 sapt si 1 zi...asta asa ca sa fim la xerox
many vreau sa te felicit pentru puiut ... sper ca te-ai mai linistit si tu ca eu incep sa ma mai calmez
in rest ce sa va mai povestesc au inceput de cateva zile si la mine greturile,starea de voma dar incerc cat pot sa maabtin sa nu ajung la actul in sine,somnolenta mare ...ca din cauza somnului nu am mai intrat ieri cand am venit de la dr.
nu mai stiu cine m-a intrebat de cum am calculat eu varsta gestationala...eu nu am tinut cont ca este fiv , am calculat-o normaldupa ultimul cm...si vad ca este bine ca asa iese si la eco..deci nu cred ca are treaba ca e fiv
bun venit noilor gravidute
pup toate burticile
6+
Iti multumim Doamne