Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

dana84
Felicitari pentru bebe

eu te intrebasem de calcul varsta sarcina. Pentru ca la mine data punctiei a fost mai tarziu de Z14 (ziua ovulatiei in mod normal). Deci degeaba am avut eu UM pe 4 Feb. Conform calculelor doctorului ar fi fost undeva pe 10 Feb.... luand in calcul punctia de pe 23 Feb...
Asta pt ca am inceput tratamentul pentru FIV mai tarziu in luna si a durat mai mult. La unele fete dureaza 7 zile stimularea, la altele 10 ...13 cat e nevoie ....

De aia la sarcina in FIV se calculeaza ca la data punctiei (respectiv la mie pe 23) ai 2 sapt.

Eu am emotii pana marti la noua ecografie. O sa am 6 sapt si 6 zile atunci.

Am vrut sa testez teoria cu ELEVIT. Zisese cineva ca nu are greturi cand ia Elevit. Cum renunta la el, are.
Azi nu am mai luat nici eu, am luat doar acid folic ... si nu ma simt tocmai bine. Am un nod in gat.

Oricum m-am mai linistit cu greturile cu faptul ca nu prea am. Am mai intalnit azi pe cineva care a zis ca nu a avut nimic la inceputul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Leo asa cum am mai zis, daca vei merge la un alt dr., in afara de cel cu care ai facut FIV-ul o sa vezi ca nu-l intereseaza data punctiei/ET ci data ultimei menstruatii, iti spun asta din experienta.

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

leo gata acum inteleg ce spui tu
eu am avut punctia pe 20 februarie si et pe 23
iar ieri la eco dr mi-a spus ca varsta embrionului este de 6saptamani si o zi deci azia re 6 sapt si 2 zile...iar daca ma iau dupa ultimul cm am 6 sapt si 5 zile...deci tot pe acolo e
eu am facut 12 zile de stimulare si punctia am facut-o in ziua 17...deci nu in ziua 14 cum ar fi trebuit....

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, asa e, la a doua sarcina se simte mai devreme bb. La prima eu l-am simtit pe la 18-19 sapt., iar la a doua pe la 13-14 sapt. Sunt curioasa acum.

Cu hainele, hai sa fiu sincera pana la capat. De ce ieri (sau zilele trecute, nu mai stiu) ma preocupam de garderoba? Pt. ca ma inchei cu greu la pantaloni, hahhahahaaa. In conditiile in care nu m-am ingrasat deloc, de cand am aflat de sarcina. Iar dupa nastere nu am ramas cu kg in plus, le-am dat pe toate jos. Bine, nu luasem multe in sarcina nr. 2. Dar acum simt ca ma strang pantalonii, ii inchei mai greu. Burta am, dar nu de la sarcina, ci de sunci , dar o aveam si inainte. Asa ca musai sa imi caut o pereche de pantaloni comozi. Nu neaparat de gravida, da' sa ma simt eu mai comod in ei.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Citat:
citat din mesajul lui leonardo2007

dana84
Felicitari pentru bebe

eu te intrebasem de calcul varsta sarcina. Pentru ca la mine data punctiei a fost mai tarziu de Z14 (ziua ovulatiei in mod normal). Deci degeaba am avut eu UM pe 4 Feb. Conform calculelor doctorului ar fi fost undeva pe 10 Feb.... luand in calcul punctia de pe 23 Feb...
Asta pt ca am inceput tratamentul pentru FIV mai tarziu in luna si a durat mai mult. La unele fete dureaza 7 zile stimularea, la altele 10 ...13 cat e nevoie ....

De aia la sarcina in FIV se calculeaza ca la data punctiei (respectiv la mie pe 23) ai 2 sapt.

Eu am emotii pana marti la noua ecografie. O sa am 6 sapt si 6 zile atunci.

Am vrut sa testez teoria cu ELEVIT. Zisese cineva ca nu are greturi cand ia Elevit. Cum renunta la el, are.
Azi nu am mai luat nici eu, am luat doar acid folic ... si nu ma simt tocmai bine. Am un nod in gat.

Oricum m-am mai linistit cu greturile cu faptul ca nu prea am. Am mai intalnit azi pe cineva care a zis ca nu a avut nimic la inceputul sarcinii.

da,eu eram cea care testa elevitul si de asemeni am testat si acidul folic asta pana sa iau elevit.Cand il luam aveam greturi,cand nu luam eram ok.Acum nu stiu ce sa zic dar si doctorita mi-a zis ca acidul folic poate sa amplifice senzatia de greata.
Apropo de pastile...trebuie sa le iau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna fetele
ambramburik da fac sport dimineata dar nu tot timpul, ma bucur ca sunteti ok,eu sunt bine,astept cu nerabdare sa ajung la eco,sunt programata in saptamana a 2 din aprilie mai am de rabdat.
eu am cafcut doua teste pentru sexul lui bebe si la unu a iesit baiat si la altu fetita ee sanatos sa fie

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Sincera sa fiu si eu am probleme cu blugii doar la nasture pt ca in rest sunt ok,chiar putin larguti la picioare.Si oricum auzisem ca nu e f ok daca te strange ceva pe burta mai ales in perioada asta,cumnata mea imi spusese fara semne rosii pe burta de la imbracaminte iar eu lucrez la birou deci toata ziua pe scaun si mai mereu imi desfac nasturele.Si eu ma tin de f mult timp sa imi cumpar o pereche de pantaloni mai lejera dar nu ma pot hotari daca sa imi iau de gravida sau normali cu un nr mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bine ca mi-ati adus aminte de pastile ca sa le iau
am c-am multe si le iau in reprize

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

pe mine ma strangeau dinainte
dar na, suportam ca sa arat mai slaba
de cand sunt numa gravida nu am mai avut timp sa slabesc

bebelinul meu scump

+6

Mergi la inceput

ioana daca imi aduc aminte si sper sa nu spun prostii
nu ai sangerat ceva timp in urma?

bebelinul meu scump

+6

Mergi la inceput