Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Vaaai Rody, ce m-am distrat cu visul tau cu inghetata pe bat! Esti hazlie rau de tot, i-am zis si sotului si nu intelegea, a trebuit sa-i explic de 3 ori ca o mamica s-a visat inghetata, nu a visat inghetata

Multumesc pt raspunsuri, eu zic sa mai asteptam, sa vedem cum va dormi ea atunci, dar m-ati incurajat. Noi ne-am oferit sa le cumparam patutul cu saltea si am stat eu pe ganduri si am ajuns la concluzia ca patutul ei oricum va zace in pod, nu peste mult timp. Poate le impacam pe amandoua, daca nu, asta e, ne facem datoria de nasi.

Roxana, si Aida a facut asa, cand avea rosu in gat, voma si maraita intruna. Sau e posibil sa aiba o indigestie. Cel mai bine ar fi insa sa mergi cu el la pediatru. Sanatate multa!

Cris, Victo, va invidiez. Aida oricat de obosita ar fi, nu doarme mai mult de 1 ora, 1 ora si un pic. I-am schimbat programul, ziua doarme numa de 2 ori, o data de dim, pe la 11 si a doua oara pe la 16/16.30. Apoi somn de la 20.30 pana dimineata la 6, laptic si iar somn pana la 8. M-am gandit sa ii scot si eu masa asta de lapte, dar cum ea nu mananca, macar laptele asta de dimineata sa il pape, ca atunci bea cel mai mult (180).

Rody, nu stiu cum e cu copil mancacios, asadar nu ma pricep la sfaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Roxana, incearca sa-i faci mucilagiu de orez. Pepenele galben in general nu prea face bine la burtica. Chiar am citit un articol unde nu erau recomandate intre fructe, in afara de cele care dau alergii, pepenele, prunele, caisele si ciresele, pe motiv ca dau discomfort abdominal. Eu chiar am pus anul trecut niste cirese la congelator( din ciresul din curte, sunt de senzatie) ca mie tare imi placeau in sarcina, si m-am gandit ca o sa-i placa si bebitei. Nu i-am dat pana acum, mi-a fost putin teama, dar cred ca o sa i le fac la abur, ca e pacat de ele, prea sunt bune, si pana se fac ciresele(la noi in iunie) mai e ...
In patut eu am tinut baiatul pana la 2 ani si ceva, patutul lipit de patul nostru si laterala data jos. Asa el pendula cand la el, cand la noi, cum avea chef, o idee pt. mamicile care dorm cu copii in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
diana felicitari pt Eva! Are mama fata mare
Pt vant eu am luat o crema de la www.bubchen.ro/index.php?id=109&tx_ttproducts_pi1[backPID]=109&tx_ttproducts_pi1[product]=46&cHash=f0bd7aaf18" target="_blank">bubchen

Da,da e fetita mare. Nici nu stiu cum s-au scurs 7 luni. Parca ii si vad in 1,2,3 luni mergand prin casa.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Crema de fata si noi tot exomega.
Si Stefi are piciorusul putin in interior, mi-au spus din maternitate sa ii fac masaj, si pediatrul mi-a zis la fel. Eu ii fac masaj in fiecare seara la baie, de sus in jos de-a lungul osului pe gamba, si pe laba piciorului din interior spre exterior. Nu stiu daca s-a remediat ca am uitat sa intreb la ultinul consult si dr. noastra parca nu mai are asa rabdare, e tot timpul aglomerata. La ctrl. de 8 luni mergem l-a alt dr. asa pt. o alta opinie, sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

A murit Liz Taylor ...

sunt cu oalele pe foc,va citesc si nu apuc sa scriu

fac ..ce fac demult
supa de galuste
piure pt Miguel din legume si piept de pui
aripi cu cartofi ,ardei,ceapa la cuptor
dovlecei pane

si as vrea si aspirator...daca se mai poate

sa fac urarile de azi

Sa cresteti mari !
Victor Andrei
Matei Alexandru
Alicia
La multi ani !!!!
Larissa

RODICA-

Citat:
mi-am mai amintit ceva: Isa e ca un catelus, daca o mangai pe frunte sau pe cap, se intinde sau isi apleaca capul spre mana mea s-o mai fac . se opreste din orice activitate, chiar si din plans! parca e butonul magic!

CE FRUMOSSSS !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara nu mananca asa mult. lapte in jur de 500 600 ml pe zi, fructe 100-140(mai rar), legume 120-160(mai rar). si luna asta a luat 500 gr,sau mai bine. si mie mi se pare grasanca, adica are 8200-8300 si cam 70 71 cm..

se uita si mara la isa asa cu un zambet pe fata rodi, te-am mai intrebat, de la di8nti sta cu limba pe afara? eu asa m-am prins ca ii ies dintii marei. alte simptome n-a avut

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Si eu tot galuste, cu carnita de curcan.
Am vazut-o si pe Mara cu prietena ei cum stau ele ca fetele la taclale, 2 papusele frumoase foc.
Chiar asa rau e cu lovitul la cap, adica se dau tare sau doar un cioc boc mic? Ca nu cred ca o sa le convina cu casca pe cap, plus ca vine caldura si o sa transpire rau. Baiatul meu nu prea a avut lovituri la cap ca invatase sa-si incordeze gatul si sa tina capul sus cand cadea, cred ca toti invata sa cada usor + ca nu cad de sus. De Stefi nu mai vorbesc, pana s-o urni ea din loc cred ca mai e taaare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
La fel cu statul in picioare, nici Vlad nu se ridica singur. Il pun eu, sustinut de subrat, fund, pe langa canapea, cu ceva atractiv pe canapea, sii ii place. Cand oboseste se lasa jos, pe mine. Nu il tin mult deloc, asa, mai mult in joaca. Acum vad ca incepe sa invete statul in picioare. Il pun in jumper si vad ca isi indreapta picioarele si se tine cumva in piept, adica cu pieptul sprijinit de jumper. Of, sper ca ai inteles ceva...

Copilul doarme de 2 ore juma!!! nu s-a mai intamplat asa de muuuult! 2 ore mai dormea el, dar peste 2 ore, cred ca de la 2-3 luni nu s-a mai intamplat. Si eu evident ca nu am facut nimic, ma tot foiesc prin casa, stiind ca tre sa se trezeasca.

Crispro eu asta nu stiu daca e bine sau nu...sa ii punem noi...chiar si putin...daca ei nu se ridica singurei...desi il tin maxim 1 minutel si lui ii place ca rade..
Eu mai am un "pitic" pe creier ca il puneam in fundulet 45 min intre perne (ca se juca si statea, evident cand maraia il intindeam) si m-ati "certat" si voi aici si dupa treaba asta a reaparut si torticolisul si nu mai stiu daca ce fac e bine.

Si eu fac la fel...ma tot invart sa vad daca s-a trezit si nu apuc sa termin nimic prin casa...desi azi doarme de 2 ore si nu da vreun semn sa se trezeasca inca...Offf...daca as stii sa imi gestionez si eu timpul mai bine!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Stiti ce e culmea- ca nu a fost nici o discutie in contradictoriu pe DC. S-au facut niste comentarii, mai nelalocul lor pe FB, dar na, suntem femei, e imposibil sa nu se iste si mici neintelegeri.
Si daca am fi de acord mereu una cu alta, parca ceva nu ar suna bine...una peste alta, suntem un grupulet de femei extraordinare, care ne-am cam ferit sa ne certam si de obicei cand ceva nu ne convenea, ori taceam si treceam peste subiectul respectiv, ori o spuneam fara sa atacam mamica are a deschis acel subiect si sper sa o facem si de acum inainte, da?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Ai dreptate. Comentarii, mai nelalocul lor pe FB au mai fost dar toate trec.
Cred insa ca e mult mai bun DC-ul. Aici nu exista discutii despre o persoana fara ca ea sa le vada. E mai curat asa. Nu cred ca duce la nimic bun sa se vorbesca despre o persoana in absenta ei. Nici de bine nici de rau. FB e fantasctic cand ai ceva urgent de intrebat sau sa iti spui of-ul despre subecte care aici ar fi off line.
Mi-a placut tare mult mesajul Denisei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:

Mycya, eu sunt de parere ca sunt bune argumentele, cand discutam in contradictoriu. Altfel ar fi ceva de genul- pt ca asa vreau eu...
Stiti ce e culmea- ca nu a fost nici o discutie in contradictoriu pe DC. S-au facut niste comentarii, mai nelalocul lor pe FB, dar na, suntem femei, e imposibil sa nu se iste si mici neintelegeri.
Si daca am fi de acord mereu una cu alta, parca ceva nu ar suna bine...una peste alta, suntem un grupulet de femei extraordinare, care ne-am cam ferit sa ne certam si de obicei cand ceva nu ne convenea, ori taceam si treceam peste subiectul respectiv, ori o spuneam fara sa atacam mamica are a deschis acel subiect si sper sa o facem si de acum inainte, da?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

ma referam ca nu argumente in exces stii tu consumul excesiv de... dauneaza asa cum a fost si in subiectul asta "olita" s-au dat n motive de ce e bine n motive de ce nu.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Daca te plictiseste un subiect citeste si tu printre randuri ca sa nu ajungi la consum in exces. Mie mi s-a parut interesanta abordarea si de aia l-am postat. Daca ai rabdare sa te uiti pe articol vei intelege de ce. Daca nu uita de existenta lui si gata, nu are sens sa iti pierzi timpul!

Mergi la inceput