Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
Victo spune:
cris si mihai m-a spart azi cu 3 ore de somn..:)
am baut prea multa cafea..mi-e cam rau un pic. nici n-oi reusi sa adorm la noapte.
bate vantu la noi, nu cred ca ies.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
lauri_ca spune:
Buna fetelor! La multi ani Matei, Victor si Alicia!
La multi ani Larisa!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Eu azi am o stare de nervi, cred ca de la vreme, m-am saturat, ieri vant, azi ploaie, nu mai vreau in casa. Noroc cu Raisa si Isa ca am ras si eu de rasul lor.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, aveam de gand sa raspund la niste chestii dar am uitat deja
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo giorgia si la noi s-a suprapus viroza cu dintii tot asa 2 zile/nopti a avut febra, maxima a fost 39.i-am dat antitermice. ba la 6 ore, ba la 8, cum s-a nimerit. are mucuti.il aspiram si noaptea. dar de trezit cred ca de la dinti mi s-a trezit, ca prea maraia asa si cd dormea. |
si la noi exact la fel!! dar noi am urcat pana la 39.6º febra...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Oana, merci.
Michelle, operatiunea branzica de casa...
Dupa cum am zis pana ieri faceam din LP in felul urmator: faceam 120 lp NAN si-l puneam pe foc. Cand dadea in clocot puneam o pastila pisata de calciu sau o lingura de iaurt si amestecam pana se separa branzica de zer. Intotdeauna mi-a iesit.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
rodyka spune:
cristina, Isa daca nu e satula nu doarme! nici la amiaza, nici seara! mai devreme am suplimentat cu supa in care am fiert legumele (aia o pastrez in ideea ca poate mai vrea supliment) si a adormit de cum am pus-o in patut, s-a intors pe-o parte si a inchis ochisorii. daca nu e satula, urla de cum o pun in patut, se invarte, trage de perna, de paturica. daca o iau in brate ma trage de haine, macar titi sa ii dau... seara la fel, ii fac 210 ml (cu 180 nici nu mai incerc!) si de cele mai multe ori plange si-si indeasa manutele in gura. daca reusesc cumva sa o adorm, in cel mult 2 ore e treaza iar. asa ca ii fac 250 din start si, daca mai ramane, asta e! dimineata, daca ii dau putin si iesim in oras, in scurt timp ne intoarcem acasa in urlete. daca e satula, doarme o ora... stiu cat e de greu, paula, sa le controlezi mai tarziu greutatea ...
mi-am mai amintit ceva: Isa e ca un catelus, daca o mangai pe frunte sau pe cap, se intinde sau isi apleaca capul spre mana mea s-o mai fac . se opreste din orice activitate, chiar si din plans! parca e butonul magic!
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am citit mesajul lui crissy in care vorbea despre enterocolita si gastroenterita. Chiar m-am speriat; ce sa zic, sper ca Theo nu are asa ceva.
Azi noapte a mancat la un moment dat 200ml de lapte-o premiera ptr el si a dormit relatiiv bine; la 7 nu a vrut sa manance nimic; l-am lasat si i-am dat pe la 8 jumate 2 masuri de cereale cu apa si un pic de banana caci de lapte nici nu a vrut sa auda. apoi pe la 12 a mancat 100ml de pepene galben cu banana, branza si 2 masuri de cereale; pe la sfarsit a scos afara ultima lingurita, insa impresia mea a fost ca i-a dat drumul din gura si ca nu apucase sa inghita. Peste vreo 30 de min i-am dat niste suc de morcov, mar si portocala in care i-am pus si calciu. A baut vreo 30 ml cred. Dupa suc a avut din nou scaun si tot moale.
Acum vreau sa vad ce se intampla pana diseara.
Caci abia acum am citit ce a scris crissy si nu am stiut ca ar fi trebuit sa-i dau altceva in meniu si nu dulce.
Voua cum vi se pare comportamentul lui? Ma gandesc ca daca ar fi avut ceva la stomacel nu mai manca nimic sau vomita mai des sau nu stiu.
Oricum diseara il sun pe pediatru insa nu mai am rabdare pana atunci (el in timpul zilei e destul de ocupat si nu prea am timp sa-i povestesc tot).
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
rodyka spune:
roxana, mie mi-a spus dr sa evit lactatele cand vomita. sa-i dau apa sau suc, dar i-am spus ca Isa nu bea nimic decat titi, si a zis ca titi e cel mai bine.
daca nu s-a repetat episodul cu voma, poate ca e ok. linisteste-te pana vb cu pediatrul. mie mi se pare ca a mancat destul de bine. scaunul e doar moale, sau e diaree?
Roxana_Theo spune:
Rody multumesc de raspuns.
Scaunul e doar moale; iar ieri 2 au fost foarte tari si unul moale.
Chiar nu stiu ce sa mai cred; in mod normal l-as considera un episod izolat; insa ceea ce e diferit de comportamentul lui normal e faptul ca maraie non-stop ca si cum l-ar durea ceva; si scoate gaze destul de des.
24.06.2010
Roxana_Theo spune:
Giorgia sanatate multa Antoniei; sa se faca bine cat mai repede.
24.06.2010
Diana_Eva spune:
Sa incepem cu urarile!
La multi ani
Matei Alexandru
Alicia
Victor
si mamica Larissa !!!
Restante capitolul trecut
citat din mesajul lui crispro Am venit de Cluj, m-am simtit bine, mi-am luat ceva haine care sa ma avantajeze, un pantalon, niste camasi (ca imi plac la nebunie), niste balerini. |
Aseara am uitat sa zic. Felicitari pentu noile achizitii – eu inca nu am iesit la shoping dar trebuieeeeeeeee cat de curand!
citat din mesajul lui crispro Cu talpile- mie mi-a zis la Vlad la controlul de o luna ca ar fi un pic spre interior din cauza pozitiei din burtica (yoghine), si i-am facut un pic de masaj, atat cat m-am priceput. La 2 luni la control a zis ca se vede progres. Apoi dr a intrat in conc de risc (ca a ramas gravi) si alti pediatri de pe aici nu stiu/vad asa ceva. |
Dar el cum tine piciorusele – la noi e chiar vizibil. NU ii faci tu o poza, pls.
racusor2010 Pupam mamica harnica! Sa ai o zi usoara azi! |
Alice Aceeasi problema si la mine. am rezolvat-o cu a-derma exomega de la ducray in 3 zile |
Merci o sa incerc sa caut crema.
crissy77 Diana, Felicitari pt progrese! |
Multumim – parca vrea sa ne arata ca la 7 luni e fetita mare! Cu rotitul era si cazul sa inceapa. Gata s-au dus zilele cand o lasam in pat singurica.
AdrianaBuc Mai fetelor, se vede ca aveti timp liber, gasiti motive de cearta. La munca cu voi! - glumesc, fireste! |
M-am conformat. Am facut curat, mancare, plimbat copilul, hranit copilul, scos copilul pe terasa la soare.
Sa fie cum vrei tu testul de sarcina. Daca banuiesti ca esti gravi tine un regim mai blandut – fara paine, prajeli dar cu multe legume, fructe.
Crispro Diana, crema de fata pt protectie vant este de la Buchen, cu galbenele (of course), eu din asta am. bine, ca inca nu am folosit. |
Vad daca gasesc pe aici. Merci!
eladea2005 referitor la discutia care a creat 'valva' in sat... eu cred ca prea v-ati aprins, chiar nu e cazul...n-ar trebui sa luati personal nimic din ce se scrie aici, decat daca vi se adreseaza in mod direct...eu ar trebui sa ma simt vizata pt ca Eric inca cere pampers la KK? no way...stiu ca e o faza, e o varsta dificila, avem ceva pb, asa incat n-o sa ma arunc in mare pt asta...am citit, sunt de acord cu unele chestii dar atat... pup fetele si haideti sa revenim la sentimente mai bune... |
Agree 100%.
bambi_bv Am adormit si eu si sotul cu Matei intre noi (el a adormit ultimul) si bineinteles ca a ramas acolo toata noaptea, pentru ca nu ne-am mai trezit niciunul sa il mutam in patut. Am inghetat de spaima de dimineata cand l-am vazut acolo si am realizat ca am dormit "lemn" amandoi langa el.De obicei eu cand nu sunt asa obosita cum eram ieri, dorm iepureste, nu sunt un pericol, insa sotul meu nu poate sa doarma langa el, ca risca sa se rostogoleasca peste el si sa nu simta.Nu stiu daca si-a luat palme peste fata, nu stiu cum a stat invelit, ideea e ca inca doarme (de obicei la 07.00 mancam)...dar cred ca era si obosit ca ieri a tinut-o numai intr-o maraiala din cauza dintisorilor. |
Si sotului mei ii e groaza de dormit cu copilul in pat. Am mai adormit toti 3 dar asa la somnul de amiaza dar pentru toate e un inceput, nu?
Victo ANUNT!!!!!...VINE, VINE...IEPURAAAAAAAASUUUUUUUUL...in sfarsit..la 8 luni si o saptamana,..era si cazul :):) |
Felicitari!!!!!!!!!! Lasa ca au timp sa iasa. Nu e graba!
ooana mai eu sincer va spun ca in acest moment chiar pe ultimul loc e ingrijorarea fata de planeta pe locul 1 - Matei pe locul 2 - Matei pe locul 3 - Matei .... .... .... pe locul x+1 - olita si planeta dar drept "RAZBUNARE" a situatiei evident azi ma duc sa cumpar OLITA vorbim diseara cum primim "noul membru al familiei" |
Eu sunt din aia care sorteaza tot gunoiul, duc la tomberoanele potrivite (aici e usor). Am vazut ca si in Bucuresti in sectorul 3 au pus. Eu chiar cred ca si o sticla de plastic dusa la tomberonul potrivit ajuta planeta. Bafta cu "noul membru" sa aveti succes!
Casca – nici a mea nu cred ca ar sta cu ea pe cap desi cred ca i-ar prinde tare bine.
Crispro Tu fete, nu stiu cat se vede, ca l-am filmat un pic pe Vlad dimi, facand "pa", dar tare rau se vede, ca trebuie sa ascund telefonul cand il filmez, ca are "trac de scena". aici sa nu va speriati de mine, cu maieul iesind de pe sub bluza (e bluza mult prea scurta) |
Ce dragut e!!! Incerc sa filmez si eu cum danseaza. Sper sa pot – cum vede camera rade si se opreste.
btz_ovi Fetele Paul a adormit cu suzeta in gurita pe partea stanga iar la un momentdat a scos un sunet de parca ramasese fara aer,a facut ochii mari si a tipat groaznic.E ca si cum un moment nu ar putea respira si se ineaca cu ceva.Si nu e prima oara cand se intampla acest lucru,Voi ati patit?Nici nu stiu cum sa procedez in situatia asta,m-a speriat groaznic si pe mine. |
Nu mai bine intrebi pediatrul? Stiam ca se poate intampla dar la bebelusii mici. Ce mi-a zis mie dr cand am patit ceva de genul. Luat in brate, batut usurel pe spate si vorbit cu el “Respira, respira pui, e totul bine… bla, bla.” Dar cu calm sa nu il sperii. In cazul in care Doamne fereste nu respira (desi nu are cum sa se ajunga aici – suni la salvare si ii faci respiratie artificiala).
Cris2010 Acum vreau sa incerc sa fac si din lapte de capra iaurt. Sunt curioasa cum o sa iasa... |
Iese dar are un gust… iah mie una nu mi-a placut si nu i-am dat. Lapte de capra in Carefour la frigiderul cu Bio.
Gata cu restantele de la capitolul trecut!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)