Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Salutare!
Am fix 3 minute sa scriu.
Larisa, multa sanatate si impliniri, armonie in casa si familie!
A bagat cineva in bazin copilasi cu dermatita? Apa sigur are clor. Am fost cu toate 3 acum o saptamana insa Iulia a mancat acolo asa ca n-am mai avut timp de baie insa intentionez sa le mai duc.
Iuliei ii place marul cam in orice combinatie. I-am facut mar rosu si parfumat cu avocado si a fost de senzatie. A trebuit sa mai fac o portie pentru ca Elisa a mancat tot ce a depasit portia Iuliei iar Ana vroia si ea.
Pastarnacul ii mai place.
Morcovul crud nu-i place deloc. Il evit sau ii dau fiert ca asa il mesteca.
Maurice, numai bine ca ai scris de sfecla rosie ca si uitasem de ea in frigider. Multam!
Fug la scoala.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
bambi_bv spune:
Citat: |
Fetele Paul a adormit cu suzeta in gurita pe partea stanga iar la un momentdat a scos un sunet de parca ramasese fara aer,a facut ochii mari si a tipat groaznic.E ca si cum un moment nu ar putea respira si se ineaca cu ceva.Si nu e prima oara cand se intampla acest lucru,Voi ati patit?Nici nu stiu cum sa procedez in situatia asta,m-a speriat groaznic si pe mine. |
BTZ chiar ieri a facut si Matei asa...eu m-am gandit ca a visat ceva.Si el tocmai atipise...stii ca si noi oamenii mari mai patim, inainte sa adormim adanc, sa atipim sa visam o tampenie mica si sa tresarim.Eu cel putin asa patesc.Visez de obicei ca sunt la volan si ca nu ajung la pedale, sau ca am iesit complet dezbracata din casa
paula_m spune:
Bambi , ai fost totala cu visul ca esti dezbracata din casa...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
giorgia23 spune:
Intru rapid sa urez Larisei si sarbatoritilor de azi
Antonia iar a racit...e cu muci si temperatura...aseara a fost noapte alba...a avut temperatura 38.7...a mai scazut putin azi....offf cand credeam ca am scapat...va pup...fug ca e super maraita
Alina2005 spune:
Mamici cu experienta, HELP!
Pana la ce varsta stau copilasii in patut?Cumnata mea e gravi in 8 sapt, trebuie sa nasca undeva la sfarsitul lui octombrie si deja Aida va avea aproape 1 an jumate atunci, credeti ca as putea sa ii dau patutul Aidei?
Multumesc anticipat
rodyka spune:
paula, perfect de acord cu tine . avem nevoie de n argumente bine/rau, indiferent ca e vb de olita, scaun de masina, de baie sau de masa. important e daca ne intereseaza subiectul, nu pesoana care il aduce in discutie . acum nu ma omor prea tare cu subiectul "olita", dar peste cateva luni sigur se va reveni aici, pentru ca vom fi multe care vom cere sfaturi de la cele care deja au experimentat/reusit. la o adica, vb de diversificare de cateva luni, si tot nu am terminat. delfinasii nostri sunt "intinsi" pe 3 luni, si chiar daca n-ar fi asa, tot nu fac deodata aceleasi lucruri, deci ne va fi util ca periodic ca readucem in discutie subiecte deja despicate-n patru... si cele mai avansate vor avea rabdare cu noi sa ne explice ce si cum, daca vor mai vrea
ooana, felicitari pentru apartament!
sa vedeti ce distractie a gasit www.youtube.com/watch?v=JQoqfrn6r-o" target="_blank">Isa in balcon
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alina2005 spune:
citat din mesajul lui rodyka sa vedeti ce distractie a gasit www.youtube.com/watch?v=JQoqfrn6r-o" target="_blank">Isa in balcon delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
E MORTALAAA!! Cum rade ea acolo si se distreaza! Un copil fericit, ce mai! Iar tu Rody, ai vocea mamei mele, m-am speriat cand te=am auzit la inceput, am crezut ca a venit mama acasa
crispro spune:
Ce se mai distreaza Isa! E o scumpa! ce fain rade!
azi am cautat niste acte, si dau de garantia patutului pe care il foloseste Vlad (nu e de lemn, ci gen tarc), si scrie sa nu mai folosim etajul intermediar cand copilul ajunge la 6.5 kile! helooooo, io unde am fost pana acum? si cica sa nu folosim alta saltea peste cea inclusa. Pai cea inclusa e de un deget grosime, i-am cumparat alta peste ea, de 10 cm grosime.. ioi. Cum se trezeste il mut jos. Bambo, vezi ca tu ai pat identic cu al meu!! unde doarme David?
Sa-l ajutam pe Alex
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui paula_m Bambi , ai fost totala cu visul ca esti dezbracata din casa... |
Dac-ai stii de cate ori visez chestia asta...de ani de zile...bine, cred ca are legatura cu faptul ca eu sunt extrem de pudica si in plus nemultumita de felul cum arat
Victo spune:
alina, la 1 an jumate un copil merge f bine in picioare, se poate da jos din pat singur, fara sa cada. deci vei putea sa o muti in pat de 1 persoana, cu laterala, sa nu cada cand doarme. din varii motive noi l-am mutat pe stefan la 2 ani si ceva din patut -si asta pt ca era cuminte si nu il escalada, nu sarea de acolo.
era f cuminte de mititel, de aia a aparut si Mihai :):)
n-a prea vrut tambricu meu sa manance legumele..noroc cu iaurtul salvator :)
i-oi da cereale diseara si gata. a mai mancat dim un borcanel de prune cu pere (sa aiba ce kk :):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)