Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 3
CarmenAlbu spune:
Buna dupa amiaza si de la noi
Larisa sa fii sanatoasa alaturi de familia ta minunata1
BTZ sa sufli spre el tare cand mai face asa si va respira singur, daca nu merge, il iei il pui cu burtica pe genunchiul tau cu capul in jos il freci pe spate cateva secunde (2-3), nu merge , atunci ii respiri tu in gurita si chemi salvarea. asta e metoda standard, de obicei merge cu suflatul si masajul la piept.
Mango cu cereale, cerealele pregaite cu apa, mango spuma, amestecat, un deliciu, copilul mananca dupa 5 ore urmatoarea masa!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maurice Am si eu o intrebare, discutati acum ceva timp despre scaune de masina, ooana supunea la vot: cu/fara isofix, rezultatul votului nu-l stiu, imi spuneti si mie? Am vazut cu unele dintre voi ati ales scaun de masina de la 0-4 ani, de ce alegeti de la 0 luni, daca delfinasul e deja mare? Multumesc pentru sfaturi, ca deobicei ! Mami de Sara Maria 04.08.2010 |
eu inca astept sa voteze lumea
da nu-i bai ca la ardeleni, rabdarea e in cartea tehnica de functionare a individului
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Ce faina e Raisa! Super dulce cum rade, din toata inima!
Am facut si eu un pic de papa, cartofi natur cu pastrav la gratar, si un pahar de Cola dupa..
Baby, ce figura esti! Inca nu stie Adriana daca e sau nu, dar zice ca se simte rau, nu stie daca asta e motivul (la ea poate fi si oboseala). Asteptam sa ne anunte cand stie!
Maurice, bine ai revenit! Multumim de sfatul cu cartile! si pupam Sara scumpa! Vrem pozici noi cand ai timp!
Michelle, Saddie, pup si pe voi!
Nu imi ajunge timpul!!! dar de voi nu ma las! Mai vreau sa vad pozele lui Michelle, ca toata lumea ii lauda blondina, si nu am apucat! Si pozele lui Bambo... of, sper sa am un pic de timp!!!
Curatenie inca nu am apucat, decat un aspirat. Imediat se trezeste copilul... Azi l-am adormit in pat langa mine, muuuuult mai usor asa!
Merg sa mai fac ceva...
Mycya, ce bine ca a fost sotul liber, v-ati mai relaxat!
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, deci prin Ana nu mai putem lua scaunul? M-am mai uitat si pe Amaxon si am vazut multe scaune. Majoritatea sunt Britax. Eventual putem comanda de acolo, daca ne hotaram. Eu inca nu am aflat daca masina are sau nu Isofix Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 8 |
ba da...numa sa vedem cum putem sa ii dam banii, ca eu pana acum ii faceam transfer bancar...acum ori ramburs daca se poate sau... paypal - aici nu ma stiu decat asa am niste info foarte vagi...dar aprofundez daca trebuie
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Haha, Oana, clar ies mai ieftin fara "darul de dupa ospat". Pe de o parte nu is nerabdatoare de mers la nunta, ca mai am de slabit, haine nu am, stres in plus daca sta sau nu copilul, etc. M-as bucura mult sa va vad pe voi! si pe pitici! (mai ales)
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
michelle tot ma tin sa-ti multumesc pt. articolul despre ct mananca bb-ii, m-a mai linistit un pic dar cand vad cum inchide gurita la tot, ma mai apuca pandaliile.
In alta ordine de idei ieri am fost la ziua unui baietel care implinise un an. Vreau sa va zic ca nu voi mai repeta prea curand experienta. Erau acolo cam 10-12 copii cu varste cuprinse intre 7 luni si 2 ani. Nu comentez de haosul care era ca vi-l puteti inchipui, unul trantea usi, unul plangea dupa mami, altul dadea cu jucariile de pamant, in fine balamuc. Asta e sunt copii. Ce m-a deranjat insa chiar destul de tare, de am zis ca alta data nu-mi mai trebuie a fost atitudinea unora dintre mame. Nu stiu daca am eu o problema si sunt exagerata sau ele erau cam cu lipsa de bun simt. Sa va povestesc: Gazda la care a fost petrecerea are un apartament marisor intr-o vila si cum stia ca o sa aiba multi pitici in casa a golit livingul de mobila sa fie numai covoare si parchet sa misune piticii dupa plac. Noi mamele ne-am descaltat frumos si ne-a dat papuci. Toate bune si frumoase numai ca mamicile de copii umblatori au uitat sa-i mai descalte si pe ei si uite asa calcau dragutii cu ghetutele direct de afara peste jucariile de mozolit ale astora mici. Cum bai frate sa nu te gandesti ca piciul tau poate a calcat intr-un kk de caine sau mai stiu eu ce si acum calca unde ling astia mici covorul!!!
Mie nu prea mi-a convenit chestia si Medeea era oricum cam agitata de la atata nebuneala asa ca am luat-o in brate si ne-am retras pe un fotoliu. Ei si vine alta mamica cu baietelul care invata sa mearga si asta mozolea de zor la o jucarica. Se opresc la noi eu zic ca vai ce baietel mare, etc, etc. Medeea, nah ca tot copilul se intindea dupa jucarica aluia din gura, si eu tot o tineam si-i ziceam ca nu-i frumos sa-i luam jucarica lui bb. Cand colo ii smulge ma-sa jucarica din gura la copil si asa curgand de bale i-o intinde Medeei si mai si zice: "Hai uite o vrei si tu?". Mai am crezut ca explodez in momentul ala. Nu stiu, repet poate sunt eu exagerata dar cum sa dai unui copil jucaria din gura altuia, mai ales ca nu il cunosti, atunci il vezi prima oara in viata ta.
In fine m-am descarcat si eu la voi si repet poate nu am interactionat eu destul cu pitici de varste mici dar mai ales faza cu umblatul cu pantofii de afara peste jucarii nu mi s-a parut ok.
maurice spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
eu inca astept sa voteze lumea da nu-i bai ca la ardeleni, rabdarea e in cartea tehnica de functionare a individului Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Pai asa e cu rabdarea, dar Matei cum sta in masina ?
crispro spune:
Oana, eu prin paypal fac lunar transfer, mi se pare super ok. Singurul dezavantaj e ca nu merge card Maestro. E usor de utilizat.
Saddie, eu nu is cu tinutul copiilor in puf excesiv, dar nici sa ii lasam sa bage orice in gura, ca se calesc... Chiar am avut un copilas mai mic cu 2 luni decat Vlad in vizita si a luat o jucarie de-a lui Vlad pe care a lins-o bine. Maica-sa chiar mi-a zis sa fiu atenta la jucaria aia, sa nu i-o mai dau lui Vlad, sa o spal inainte (oricum asa as fi facut, dar mi s-a parut foarte corect din partea ei sa spuna asta). Si eu zic ca daca mamicile si-au dat jos papucii de strada, la fel trebuia sa faca si copiii umblatori. ca pe aceeasi strada au venit...
Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Saddie din punctul meu de vedere nu esti deloc exagerata,cred ca eu m-as fi enervat si i-as fi zis frumos cucoanei sa nu mai faca asa ceva.Nu sunt eu exagerata cu curatenia,insa nu as face ce a facut mamica respectiva niciodata.Si la noi stau jucariile pe jos intinse insa avem grija ca pe covor sa punem o bucata de panza mare iar jucariile eu le pun saptamanal intr-o oala cu bicarbonat si le tin peste noapte
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Baby, ce figura esti! Inca nu stie Adriana daca e sau nu, dar zice ca se simte rau, nu stie daca asta e motivul (la ea poate fi si oboseala). Asteptam sa ne anunte cand stie! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
He he...asa parca am retinut si eu dar, am vazut ca se tot spune de bebe 2 si am crezut ca am sarit eu peste marele anunt...
Si eu tare imi doresc sa raman din nou insarcinata dar mai astept putin sa merg la un control sa vad ca este totul ok cu operatia si...la sfarsitul verii ....ii dam bataie...
Iar tu nu te mai stresa cu kg ca sincer arati foarte bine iar daca vrei sa mai dai niste kg...asa pentru tine...lasa ca va avea grija dragutul de Vlad ca maine poimaine il fugaresti prin casa de o sa ne spui ca ti-a schimbat cineva copilul... ca nu mai sta o clipa....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010