Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am fost cu Ioana la dr. de familie si a zis ca are enterocolita. A palpat-o si nu e apendicita. I-a dat Ercefuril, Nexium si Hidrasec. Nu prea mananca. I-am facut orez, nu vrea! I-am facut compot de mere, nu vrea nici din ala! Doar banane mananca. S-a uitat dr. la ea in urechi si a zis ca are dopuri. I-a facut spalaturi si au iesit. M-am speriat cand am vazut ce mare a fost ce din urechea stanga.
Am intrebat-o daca trebuie sa ii fac niste analize acum si a zis ca nu e cazul, ca sigur nu e apendicita. Dupa ce ii trece enterocolita sa ii fac coproparazitologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ma bucur ca nu-i nimic grav. Lasa daca nu mananca, nici nu o forta acum, daca bea lichide ii ok.
Burtica nu o mai doare?

Edit: Io-s la lucru...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, nu o mai doare burtica asa tare, dar o mai doare inca. Nu am reusit sa o culc de amiaza, nu vrea sa doarma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Alina, nu o mai doare burtica asa tare, dar o mai doare inca. Nu am reusit sa o culc de amiaza, nu vrea sa doarma.

Of, saracuta!
Mai poti sa-i dai ceai de menta cu musetel, are si gust bun.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI ma bucur mult ca e doar o enterocolita,sper sa ii treaca cat mai repede si durerea de burtica

Am facut si eu in sfarsit RMN cerebral,tipa de-acolo a zis ca e ok.Asa si scrie "aspect IRM in limite normale".Da' tot am pe-acolo si ceva "leziune milimetrica demielinizanta cu caracter nespecific" ,despre care am citit ca poate avea multe cauze,dar daca n-ai simptome cel mai probabil e ok.Poate bag o vizita si la vreun neurolog ca si-asa n-am fost niciodata.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Acum avem alta problema. Ioana e plina de blande rosii. A inceput pe barba, iar acum are peste tot. Sunt ca niste muscaturi de tantari, mai mici sau mai mari. are una pe picior cu diametru de 5 cm. Am citi prospectul Ercefurylului si am vazut ca poate da urticarie... Reactiile alergice la medicamente in cat timp apar. Ca ei a inceput sa ii apara dupa 4 ore si inca erupe...

Mergi la inceput

Moni ma bucur ca e ok RMN-ul cerebral. A reusit dr. sa iti faca actele pentru pet-ct?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI sper ca da, dar comisia se itruneste doar in data de 19 ,parca asa zicea,asa ca mai dureaza.
Legat de bubite,or fi reactie la medicamentul ala.N-ai telefonul medicului sa il suni sa vezi ce zice? Ar trebui oprit medicamentul si sa ia ceva antialergic.Sau sa nu fie cumva vreo boala a copilariei,seamana bubele alea cu ceva de gen?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Gabi, poate sa apara dupa cateva minute de la administrarea medicamentului, la injectabil apare mai repede reactia alergica. Trebuie sa intrerupi Ercefuryl-ul daca de la el e alergia, eventual o suni pe dr.-ita sa il inlocuiasca cu altceva...si ar trebui ceva antialergic (claritine, aerius...)

Moni, ma bucur ca e ok RMN-ul. Poti face o vizita si la neurolog pentru linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetelor, n-am vreme nici sa mor, dar mai sa nasc.

Ce ziceti maine seara de o intalnire rapida?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput