Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Fetelor, n-am vreme nici sa mor, dar mai sa nasc.

Ce ziceti maine seara de o intalnire rapida?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Daca veniti la Grand Center sunt si eu in zona,ca de la 19,30 are Diana o onomastica la un coleg de la gradi.Probabil ajungem un pic mai tarziu ca are si cursul de inot chiar inainte,maine incepe iar - cel putin asa sper.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Io ma inscriu la intalnire pe maine seara, dar asa dupa ora 20.
Unde si la ce ora? Haideti cu propuneri, pentru mine e ok unde ziceti voi.
Ar fi fain sa ne intalnim cat mai multe, nu ne-am vazut demult in formatie mai mare.
Deciiiii, sunteti asteptate dragi aradence!

Niko, La multi ani lui Cipri! Multa sanatate si sa fiti fericiti!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cipri
Niko, sa-ti traiasca sotiorul.

Io vreau la intalnire, dar pot doar daca il ia Sorin pe Bogdi. Deci eu sunt cu sanse de 50%/50%.

Alina, ai zis de Cali ca a lecat de acolo, da unde lucra amu, ca am uitat sa-l intreb azi, a trecut doar sa ma salutre ca era in zona si am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Vin si eu!
Unde ramane si la ce ora?

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Si io si io ,numai sa ziceti unde si ora.

La multi ani Cipri

Niko sa-ti traiasca barbatul o suta de ani si tu pe langa el .

Fug sa bag niste pizza la cuptor ca flamanzii mei de-abia astepta ,is rupti de foame saracii ,mai ales Ivett la ea se si vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cu parere de rau eu nu am cu cine lasa copilul, deci nici de data asta nu ajung . Of si asa de tare mi-as fi dorit sa vin .

Mergi la inceput

Flavia, nu poti sa-l lasi la mama ta?
Chiar, unde ne intalnim?

Eu sunt la lucru, singura cuc, d-na dr. a plecat ca-i bolnava (racita) si eu m-am inchis aici ca cine stie ce psihopat intra pe-aici. Asa ca discut la geam cu pacientii care vin, programati oricum nu mai avem...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Fetelor, am vorbit acum cu Miha, am hotarat sa ne intalnim la Pergola (unde a fost Posta mare) la ora 20,30.
Daca aveti alte propuneri putem schimba, nu-i nicio problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Vin si eu la intalnire.
Ildy, daca mergi cu masina ma iei si pe mine?
Flavia, nu poti sa il lasi pe Bogdi la sora-ta? Sau la matusa-ta? Hai ca esti fata descurcareata, gasesti tu o solutie.
Doamne in ce tara traimToate posturile de televiziune au jurnalisti in fata casei lui Columbeanu de 2 ore. iar asta nu se supune executarii silite, sa se termine circul odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Si io cred ca vin!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput