Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Gabi, o fi ceva viral? Cum se simte acum?
Si Adelina a avut ochii rosii sambata dupa ce vineri ne-a intrat praf si-n urechi venind de la gradi.
Flavia, mi-l si imaginez pe Bogdi la karate, cred ca-i mortal.
Edit: Am uitat sa va multumesc pentru aprecieri.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
A ajuns la 39.5 temperatura. La Nurofen nu i-a cedat, dimpotriva, i-a crescut. I-am dat si Panadol so Novovalmin. Sper sa-i scada.
A si adormit saracuta in sufragerie , nu m-a lasat sa o mut in patul ei.
maria_rubi spune:
Offf Gabi...o noapte usoara sa aveti! Pupam pe Ioana sa se faca bine repede!
Mama Marei si a Dorei
alinamoro spune:
Gabi, o mai doare asa tare burtica? Sa nu fie apendicita (asta mi-a venit acum in gand)...fii cu ochii pe ea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina, m-am gandit si eu la apendicita...dar acum ca ai zis m-am pus sa caut pe net. Si nu cred ca mai dorm la noapte. Intru in pancica pentru ca nu stiu la cine sa merg, daca intradevar e apendicita. la palpare nu o doare burtica, doar cand se ridica de pe spate.
Are si simptome de raceala/viroza:dureri oculare,dureri de cap nas infundat dimineata.Desi din ce am citit astea pot si simptome de toxinfectie alimentara.
monica70 spune:
GABI tin pumnii sa nu fie apendicita .Din ce ai enumerat pare ceva viral dar seamana si cu simptomele apendicitei .I-a scazut febra? A mai durut-o burta? Doarme acum? Poate mai bine mergi cu ea la urgenta,macar sa fi cat de cat linistita la noapte.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
gabitzica spune:
S-a trezit la ora 2 sa bea apa.i-am dat si nurofen ca era calduta. La 6 s-a trezit ca vrea kk.(a fost apos). La 7 avea 39.1 temperatura si a zis ca o doare capul in zona cefei, asa ca i-am dat novocalmin. A scapat putin pe chilotei si am vazut ca e verzui si cu mucus. Acum doarme. Cand se trezeste o sa mergem la dr. Inca nu stiu la care...
alinamoro spune:
Gabi, mergeti la un pediatru, nici nu stiu la care...la cabinetele private doar dupa masa au program.
O fi ceva enterocolita infectioasa...
monica70 spune:
Buna dimineata,dau io cafeaua azi.
GABI te asteptam cu vesti bune despre Ioana.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Gabi, ar fi bine sa-i faci un examen de scaun, coprocultura.