Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
LA MULTI ANI DRAGOS!
GABI si io m-am distrat copios ,pacat ca nu i-ai inregistrat
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
X-ray spune:
salutare dragele mele!
am citit doar ultimele pagini si nu pot sa scriu decat ca ma bucur de cristina ca e totul bine si am incredere in Dumnezeu ca ne va da vesti bune si de la moni.moni sunt cu pumnii stransi!
diana_r ce vesti bune.de fff multe ori ma gandesc la voi si mai bleastam putin sistemult asta sanitar de kko si faptul ca-ti vine sa te duci unde vezi cu ochii.
miha o ultima suta de metri cat mai usoara!
si nu in ultimul rand un la multi ani tuturor sarbatoritilor ultimei luni!
noi suntem bine pe ansamblu...din martie eu sunt pe drumuri fac cursul de eco de la timisoara si fac naveta pana la sfarsitul lui mai.mi-am mai lasat acum 2 zile pe arad pentru ca sunt varza,mai am putin si clachez.eli din aprilie a inceput gradi.toata luna martie mi-a fost bolnava de ma terminat,acum a incheiat apoteotic cu o tura de diaree cu tot tacamul mucus sange dar nimic la analize concret...in fine eli cu al ei suspans...
am un program beton dimineata du ccopila la gradi apoi fugi la timisoara ia copila de la gradi apoi englea o data pe saptamana si balet de doua ori...na ma plang si io ce sa zica miha..
si cam atat,nimic nou sub soare ma enervez ca nu-mi pica niste bani din cer sa-mi iau un ecograf ca altfel am facut cursul degeaba.s-a stricat cel de la spital de juma de an si nu am unde sa fac practica...
cu drag pe toate
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
maria_rubi spune:
La multi ani, Dragos!
Moni, te pup si iti tin pumnii! Fii optimista, moralul ajuta foarte mult! Te asteptam cu vesti bune.
X-ray, ce sa zic...din pacate cand ne dai vesti bune despre Eli e asa o sarbatoare!!! Multa sanatate puiului mic!
Miha, cand ma intalnesc cu tine sa te mai vad o data graviduta? Te sun maine, poate te prind intr-o pauza.
Gabi, mortali baietii cu lectia despre sex. Ioana cat o fi inteles de acolo, si mai ales ce? Poate vin si va spioneaza...
Va pup,noapte buna tuturor!
Mama Marei si a Dorei
gabitzica spune:
Moni eu eram la volan nu puteam sa-i inregistrez. I-am zis lCipri, dar a ratat momentul.
X-ray, voi ati schimbat orele de balet de nu mai intalnim?
alinamoro spune:
X-ray, am vazut poze cu Eli pe FB, ce mare e! Si ce fain curte aveti!
Nu te-ai gandit sa lucrezi in strainatate?
CristinaR, ce mai faci? Cum merg asigurarile?
Ildi, Flavia, asa telegrafic?
Multumim inca o data tuturor pentru urari!
Am uitat sa va zic ca Dragos a primit o bicicleta de la copiii invitati la ziua lui.
Acum incarc cateva poze, nu-s multe ca fotograful (Calin) a cam chiulit. Nici macar o poza de familie n-am facut.
Miha, i-a placut la Alex la cursa de biciclete?
Cand a sunat la noi io n-am stiut exact unde sunt, am crezut ca-s la Beni in Aradul Nou.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Poze - aniversare Dragos 9 ani.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
La multi ani, Dragos! Alina, sa va traiasca...
Moni, multa sanatate...
Gabi, chiar trebuiau inregistrati...
Diana, ma bucur ca sunteti bine...
Alina.a te-am vazut ieri cand plecai de acasa...
Cristina si gemenele
flavia ramona spune:
DianaR, ma bucur ca va adaptati bine, va fi tot mai bine is convinsa.
Alina, foarte faina bicicleta si pozele. Telegrafica is ca nu prea am ce zice nou, suntem ok, eu cu munca, Bogdi cu gradi si karatele de 3 ori pe saptamana si in rest mai furam cate o iesire la aer daca e vreme buna.
Aaaa, mint, am ce zice, sambata trecuta am fost pe strand la casuta si am luat in picioare pentru prima data rolele si exact la final am tras o cazatura in fund de am simtit durerea in toata coloana. Ma doare si acum si iau antiinflamatoare si ma duc sa-mi fac programare pentru fizioterapie ca nu is ok. Role mi-au trebuit . Acum am zis ca luam bicicleta ca e mai sigura ... cred .
Ildy, David e foarte concentrat la karate, e mai interesat ca Bogdi. Copilul asta al meu atata se fataie, pfuuu, da si ma distreaza cand il vad. Sper ca la anul sa fie mai bine, cata vreme ii place il duc. Primeste si pedepse, genuflexiuni, dar tot nu se agita. Mai ridica vocea antrenorul la el, dar nici asta nu il sperie .
X-ray, imi pare rau ca tot vesti de-astea auzim de la tine. Eu sper sa se termine odata.
monica70 spune:
Hello si de la mine.
ALINA super pozele, copiii frumosi cu totii! Ai baiat maare Si bicicleta e beton.A Dianei e cam mica,trebuie sa vad daca o mai poate calari,nici n-am apucat inca sa o invat sa mearga pe doua roti.
GABI se vede si in poze ce bine facuta e Ioana Tudor e cel in verde,nu? L-ai tuns in ultimul hal pe preferatul meu Mie imi plac baietii mai pletosi
DIANA,CRISTINA ma bucur de vestile bune si ca mai apucati sa dati raportul ca e cam pauza pe-aici.
X-RAY of ca de la tine numai vesti din astea Lasa ca o sa creasca printesa mare si mai scapa ea de belele.
CRISTINACSA iar scurta rau Sper sa apucam sa ne vedem in curand,cand mai mergem prin Gradiste.Vreau musai sa vada si Tudor cainele ala fain si jucaus al vostru - ca deocamdata a atzatat restul cainilor din cartier tot zbierand pe la garduri "HAMA! HAMA!".
ILDI mai baga un roman ceva sa am ce citi
FLAVIA si io aveam in plan sa ma urc odata si odata pe role,dar mai bine imi protejez
Altceva ce sa zic,is ba cu actele ba calare pe telefoane cu diverse programari sau chestii de rezolvat.Am sunat si la gen. 6 cica sa o inscriu pe Diana pe 2012 si mi-a trantit-o aia ca sa vin din toamna - deci aici nici urma de liste cu un an doi inainte
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
gabitzica spune:
Moni, saptamana trecuta l-am tuns pe Tudor ca era prea pletos si transpira.
Azi la pranz m-a sunat asistenta de la gradi sa merg dupa Ioana ca are febra. Avea 38.5 si nu prea a mancat. De ieri acuza durezi abdominale( in zona stomacului zice ca o doare, aseara mi-a aratat ca in zona buricului). Dimineata cand s-a trezit a avut un ochi mai rosu si putin inflamata pleoapa si a fost infundata la nas. A avut si un scaun mai moale inaite sa plece la gradi. Acolo nu a facut deloc, desi a mancat cereale cu lapte la micul dejun. A mai facut o data acasa, dar a fost normal, nu moale. Asa ca nu stiu ca sa cred ca are...Febra i-a urcat acum dupamasa la 38.9. Zice ca o doare si capul.
Si ma tot bate la cap sa o duc la spital acum...