Strumfi si prichindei iul-aug 2011(33)
Raspunsuri - Pagina 13
roxybarbu spune:
Salut toate burticile 
Savvy din pacate asta este sisitemul sanitar din Romania, asa este pe peste tot nu numai in Bucuresti 
Pufi , ce bine te-ai mentiunut in timpul sarcinii
foarte bine arati . Aaaaaa si patutul este super imi place ca este mare, de unde l-ai cumparat?
lissa_ana daca bebelusa mea o sa fie la fel de energica si dupa nastere eu am cam inbulinato
, eu nu stiu sincer cand doarme .....dimineata cand ma trezesc eu face si ea prezenta asa cam 10- min de miscare , dupa ce ajung la servici si ma asez la calculator hop si ea cu ceva pumni ,dupa care cam din ora in ora face 10 min de aerobic , noaptea daca ma trezesc eu de 3 ori se trezeste si ea tot de 3 ori, acum nu ma deranjeaza chiar ma bucur dar nu stiu daca dupa ce nasc o sa ii pot face fata ![]()
Alinuff esti o frumoasa si tu, dar cred ca vrei sa ne dai jos de pe primele locuri
ne cam batem in burtici ![]()
Babylicios am vazut ca m-ai felicitat pentru cele "aproape 5 luni implinite " dar am intrat in 26 sapt. si dupa carti la sfarsitul saptamanii 27 intri in 7 luni deci am cam trecut de 5 luni
. FELICITARI PENTRU FETITA !!!! Usor, usor va fi egalitate 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
esti o draguta roxi , as putea spune lejer acelasi lucru si despre tine
, eu ma simt ca o elefantica in unele zile
. Despre patut am scris cred in acelasi timp cu tine si apare pe pagina cealalta
.
viitoare mami de bebe strumf nazdravan 
25+ Doamne ai grija de noi 
alinafilip spune:
Buna dimineata si de la noi.
Tocmai ne-am intors si noi de la eco si totul este FOARTE BINE.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tot fetita a ramas (Maria), grasuna si toate cele. A masurat-o din cap pana in picoare inclusiv intestine, rinichi,...tot ce s-a putut. Este mai mare cu o saptamana.![]()
Ne bucuram foarte tare si bucuria vrem s-o impartasim si cu voi toate.
Va 

21+
roxybarbu spune:
FELICITARI Alina, ne bucuram pentru tine 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
avem o odisee de fetite grasune
, FELICITARI v-am zis ca strumful meu e mai "siluetist", avea la 23 s si 6 z 660 grame
si nici o zi mai mult sau mai putin
.
Vroiam sa va intreb daca luati vitamine prenatale, eu am luat decat o luna la inceputul sarcinii (pentru ca mananc foarte bine si mult
), si de vreo 10 zile am inceput din nou si aseara eram in stare sa mananc si dulapul 

.........sigur de la ele altfel pofta mea de mancare a fost foarte constanta pe toata durata sarcinii.
Cele care luati elevit aveti extra pofta de mancare??
alinafilip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufi79 avem o odisee de fetite grasune , FELICITARI v-am zis ca strumful meu e mai "siluetist", avea la 23 s si 6 z 660 grame .Vroiam sa va intreb daca luati vitamine prenatale, eu am luat decat o luna la inceputul sarcinii (pentru ca mananc foarte bine si mult ![]() ![]() .........sigur de la ele altfel pofta mea de mancare a fost foarte constanta pe toata durata sarcinii.Cele care luati elevit aveti extra pofta de mancare?? viitoare mami de bebe strumf nazdravan ![]() 25+ Doamne ai grija de noi ![]() |
Pufi79, sa stii ca eu nu am luat nici un fel de vitamina pana acum si cred ca nici nu o sa iau, doar fier si atat.
Multumesc fetelor pentru urari

21+
pufi79 spune:
alina initial nici eu n-am vrut insa am avut ceva ameteli si o stare de moale si m-am gandit ca sigur e o carenta undeva, dr. meu stie ca iau vitamine de la inceputul sarcinii fara oprire
, dar nici eu nu sunt de acord cu administrarea lor decat daca analizele o cer....asa ca n-am putut sa-l intreb ca m-ar fi certat
.
o sa intru intr-o cura de spanac sa punem la loc fierul 
cereline spune:
Alina ne bucuram ca totul este bine cu strumfita
Pufi am vazut si eu patul este super fain,iar burtica o ai la fel ca mine micuta,kg nu se vad deloc in plus
24+
Maya-Maria
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth laura, unde anume in dreapta te doare? eu am durerea localizata in spate (la 2-3 cm de "margine" 20+ |
peste tot

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.