Strumfi si prichindei iul-aug 2011(33)
Raspunsuri - Pagina 12
omibaba spune:
Anaemi, o singura intrebare am: Nu se ung hainele de la ulei?
Mie de asta mi groaza la ulei. Parca la crema nu e chiar asa oricat de unsuroasa ar fi ea.
Nu stiu ce sa zic. Si pe mine ma bate gandul sa trec la ulei dar mi-e cumva sa nu-mi ung hainele.
Clar uleiul e mai sanatos si fara chimicale ca orice crema din comert.
22 + sex neidentificat
Babylicious spune:
Buna dimineata burtici!!!
Suntem bine sanatoase, suntem oficial fetite!!!!! asha ca daca nu ma modifica cineva pe prima pagina o fac eu cand revin!! are 544 g, zvapaiata si "frumusica" aici l-am citat pe Iosup
Suntem foarte fericiti, si am pus si poze pe picasa ![]()

23+ cu 
Bebelina
thaimeed spune:
Babylicious, felicitari!... Frumusica strumfita.... dupa poze as fi tentata sa spun ca seamana cu a mea
(23 de saptamani si 3 zile). Si ca sa-l citez pe Iosup.. frumusica si fara defecte de fabricatie 
O sa incerc sa pun si eu niste poze in contul comun!
Va pup si sa aveti o zi usoara!
Theo
23+ Maria Ruxandra
pufi79 spune:
neata fetelor,
ma bag si eu la cafeluta nu de alta dar iar m-am trezit de la ora 3
, si n-am mai putut adormi la loc.
Am reusit de-am pus poze
, finally, desi am mai avut album dar l-am sters din greseala acum vreo luna.
Patutul l-am montat numai de proba, nu avem inca saltea si nici nu l-am pus in viitoarea camera a strumfului.
Ce sa zic, ne place tare ca e f robust si rezistent si ca are 140*70 deci va dormi destul de mult in el, mi-ar fi placut sa aiba sertar dar......... L-am luat si foarte ieftin asa per total suntem multumiti.
viitoare mami de bebe strumf nazdravan 
25+ Doamne ai grija de noi 
Arianna_M spune:
Ce fetita fumoasa Babylicous ...seamna cu mami ![]()
Pufi.....suuuper patutul , imi place si caruselul 
18 +
Arianna-Maria
pufi79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui thaimeed Babylicious, felicitari!... Frumusica strumfita.... dupa poze as fi tentata sa spun ca seamana cu a mea ![]() Theo 23+ Maria Ruxandra |
felicitari amandurora
, sau cum ar zice dr. meu " cu trasaturi armonioase" viitoare mami de bebe strumf nazdravan

thaimeed spune:
Pufi79, multumesc frumos! Foarte fain patutu' imi place tare mult.... si caruselul e foarte dragut.
Theo
23+
Maria Ruxandra
cereline spune:
Babylicious felicitari pentru strumfita
si rezultatele bune
Omibaba si eu folosesc ulei de masline si de migdale,masezi bine pana intra in piele ca sa nu ti patezi hainutele
24+
Maya-Maria
pufi79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui thaimeed Pufi79, multumesc frumos! Foarte fain patutu' imi place tare mult.... si caruselul e foarte dragut. ![]() Theo 23+ Maria Ruxandra |
cu patutu' a fost chiar o intamplare in sensul ca cineva l-a cumparat si tocmai a primit viza sa plece in canada si a vrut sa "scape" de el rapid asa ca a venit la fix......de-asta zic ca a fost ieftin, este de la firma Mamas& Papas si ne-a cerut numai 550 ron pe el, habar n-am cat e unul in magazin si nici unde se gaseste. Norocul nostru
, in alte conditii eu visam la unul alb si neaparat cu sertar dar pana una alta e important sa aiba unde dormi bebele conteaza mai putin culoarea si alte detalii.viitoare mami de bebe strumf nazdravan