Strumfi si prichindei iul-aug 2011(33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Pufi eu am luat Elevit doar in trimestrul 1 de sarcina si nu mi-au dat pofta de mancare, acum de 3 zile mi-a prescris calciu + vit. D si fier timp de 30 zile cate una pe zi

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuff
am inteles ca nu mai e voie cu avionul..stie cineva ceva de genu...nu e destul de riscant atat de mult drum pentru bebe..ar trebui sa plec oare mai repede
25+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

din cate stiu din luna a 7-a nu mai ai voie sa faci zboruri peste ocean. dar la zboruri mai scurte trebuie sa dai cu subsemnatul ca esti de acord cu riscurile ce pot sa apara ... dar nu stiu care-s alea.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Hop si eu
Felicitari fetelor pentru rezultatele excelente de la eco
Eu am o stare f f f proasta si pesimista azi ( problemele de zi cu zi ) si am sa stau mai in umbra sa nu cumva sa va molipsesc
Eu iau magneb6 si am o pofta de mancare ..mama mama , dar le-am redus de la 3 la 2/zi ca nu ma mai opream din mancat
Pufi , Miki, am vazut pozicile forte frumuoase , iar patutul este deosebit , in genul asta o sa luam si noi numai ca are un sertar jos iar o laterala este plina
Va pup si va urmaresc din umbra

18+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline
.... burtica o ai la fel ca mine micuta, kg nu se vad deloc in plus /red]

24+ Maya-Maria

poate nu se vad dar ele suuuuuunt acolo , de la plus 6 kg am renuntat sa ma mai cantaresc , imi dau seama dupa haine cam cum stau, acum estimez eu un plus de vreo 7 kg , si abia de acum incepem sa dospim.

[red]roxi pe mine ma enerveaza dr. meu ca prescrie doar elevit de la inceput pana la sfarsit, cred ca la urmatorul control ii spun.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
25+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Pufy eu iau elevit din trim I de sarcina si nu imi da pofta de mancare ..mananc normal chiar si mai putin ca inainte...totusi am pus 7 kg

22+

Mergi la inceput

alexia multi multi , nu comentez pentru ca si eu am avut acum ceva vreme o astfel de stare, vreau doar sa-ti spun ca suntem aici cand vei simti tu ca vrei sa vorbesti .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79
Cele care luati elevit aveti extra pofta de mancare??

eu nu.

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

am ajuns din nou pe antibiotic, nu am inca pneumonie, m-am oprit la traheo-bronsita si nu mai stiu cum. dn pacate ma doare ffff rau cand tusesc in spate, ma doare si burta, mi se mai intareste ... in plus am senzatia ca iese bb printre picioare ...
pe 2 aprilie am eco, abia astept sa ajung la doctor, ma cam sperie toate aceste simptome, sper sa fie de la tuse si sa treaca odata cu ea.
gasca, ma intorc la munca

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

of laura , imi pare rau si-ti doresc multa multa sanatate, ai incercat cu ceva naturiste pe langa pastile? gen miere cu lamaie sau sirop de brad.

Sa te faci bine repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Multumesc fetelor pt felicitari!
pufi, am vazut si eu patutul, este foarte frumos, mi se pare deosebit! sa il folositi sanatosi si lu bebe sa ii foloseasca cativa ani buni! Si tu arati super!!!
Roxy, scuze de greseala Deci felicitari pentru cele aproape 26 de saptamani! si inca 14 la fel de superbe!
Alina, felicitari pentru eco!!! Sa dea Dumnezeu sa fie numai vesti bune la noi in odisee!!
Vitamine eu iau un complex natural de vitamine de la nutrilite, pentru ca nu am cum fizic sa mananc tot ce are bebelina nevoie! Plus ca fiind naturale, nu afecteaza pofta de mancare, iar ce e in plus nu se depune ci se elimina. nu mai zic ca eu inca am dimineti cu greturi, deci va dati seama... toata lumea se mira cand le zic cate sapt am...
Doamne, Laura imi pare rau ca treci prin asta! Sanatate multa!!
Alexia, pup sa treaca starea!

23+ cu

Bebelina

Mergi la inceput