Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!
Raspunsuri - Pagina 7
giuliaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Cat despre ser fiziologic asa vroiam sa iau si eu ser perfuzabil dar dr a zis sa luam fiole, pt ca din punga aia mare daca tot tragi cu seringa nu mai este steril. Eu am luat din farmacie o cutie cu 25 ron si am folosit cam jumatate pana acum. giuliaa, apropos de ochisori, si fetitei mele ii curge ochiul si dr cand a vazut-o mi-a dat timitere la oftalmologie sa vada daca nu cumva are glandele lacrimare infundate. Oare sa fie asa si sa se vada abia acum la mai mult de luna de la nastere ?!? ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Madutza si eu prefer dozetele de ser fiziologic tot din acelasi considerent. Oricum, un pont: mergi la Carrefour ca acolo au cutii cu 30 dozete si costa doar 11-12 Ron. Cel putin la Cluj eu asa gasesc, dar nu cred ca e diferenta de la un Carrefour la altul.
Cu ochisorii nu stiu daca is infundate canalele, ca mie mi-a zis dr doar sa curat ca le curg ochisorii din cauza bacteriilor, de aia am zis ca e buna solutia antibacteriana. Si la Giulia f fain i s-au curatat dupa doar 2-3 zile de pus solutia aceea in ochisori. Sunt tot asa niste dozete mici cu solutie antibacteriana. Si trebuie puse picaturi in ambii cohisori, chiar daca numai unul curge

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
35s+ cu
Nicoletta
roxy_s spune:
neata burticute si mamicute
bravo dj laura. bine ai venit bebelina dulce. refacere usoara mami si mult laptic la puiuta
ama nu-ti fa probleme cu circulara, poti naste linistita natural si asa. mai ai putin

felicitas ai mare dreptate cu somnul si lapticul. dupa ce dorm ma trezesc cu niste sani plini
deci odihna chiar este pe primul plan.

ina ce puiut scump ai
este asa dulce.

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
felicitas spune:
Mami Medeea voi chiar sunteti hotarati! Nu va lasati pana nu se vede putulica de baietel.Eu fetita mi-am dorit intotdeauna, de acuma nu imi mai pasa cati baieti voi avea. Da na tre sa fac si hatarul sotului, eu stiu ca el de fapt in adancul sufletului isi doreste un baietel.
Ioana, Alina, Madutza, SSABRYA
!
Abia astept sa vina vara sa ma duc cu Miriam la casa de la tara a lor mei! Sa ma infing cu degetele in straturi si sa tai trandafirii, ca m-am saturat de stat in casa, iar la domnisoara Miriam tre sa-i gasesc ceva sistem in care sa o tin la aer afara in siguranta.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
antguess spune:
hello fetele
am dormit ca nebuna....de ieri de cand am venit de la spital..la 12, pana seara la 8...si dupa aia o alta runda de la 11 noaptea pana la 10:30 dimineata cand m-am trezit ca imi exploda vezica...alfel as mai fi dormit
dupa ce m-am dus la baie, m-am dus sa0mi fac cafeluta si cand m-am asezat pe canapea..m-am trezit f uda pe chilot....o secretie f apoasa....care a trecut de chilot dar nu suficient sa imi curga pe picioare...ma gandesc ca mi s-or fi fisurat membranele...dar nu conteaza..eu tot cuminte acasa stau pana la noi semne
contractiile sunt f rare..si slabe...asa ca ....
irinuca- eu sunt la dr dumitrascu mihai
bagajul e simplu...camasi de noapte, chiloti, sosete, halat, tampoane...servetele intime...o sa iti trebuiasca daca te cauta din ora in ora pe masa....sa te cureti...hartie igienica....sutiene de alaptat......iar pt bebe am luat hainute, crema de fundulet, pampers, caciulita.....si costumul de iesit din spital....
oricum cat stai acolo la nasteri bebe e infasurat ca omida..nu stiu daca dupa aia cand te muta la lahuze iti permit sa imbraci bebe..tot ce stiu e ca stai cu el in camera..deci probabil ca poti sa-l imbraci....
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
pisucmic spune:
Ama - care putzulica??? ![]()
![]()
![]()
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s38 cu un
dragalas
AMR 2 saptamani!!!
roxy_s spune:
medeea esti o mamica tare curajoasa ca descurci de minune cu 3 puiuti. mai vrei si un mic barbatel?
te admir pentru asta.

fetelor, bebeii vostri mai horcaie cateodata? eu am observat de curand ca bebelina mai are mucisori si ma enerveaza ca nu prea reusesc sa-i scot, cateodata horcaie putin dar fara sa se vada mucisori. de la ce oare?
am folosit si pompita aia putin , cu succes, nu-mi imaginam ca o sa scot vreun mucisor.![]()
![]()
si de cateva zile, de cand i-au aparut colicii atata se freaca pe fatuca, se zgarie ca s-a iritat....are asa niste pete mici rosii cu bubite albe in mijloc, dar mici de tot. ii apar, ii trec, tot asa. nu le are mereu.
ce stiti de astea?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
pisucmic spune:
Giuliaa draga, unde in Carrefour gasesti ser fiziologic, la ce raion? Eu n-am vazut dar nici nu m-am uitat tintit... 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s38 cu un
dragalas
AMR 2 saptamani!!!
irinuca05 spune:
fetelor!
Ioanna nu stiu cum nasc. Eu, teoretic, as incerca natural, desi daca stau sa ma gandesc prea mult mi se face o frica... Dar voi merge pe mana dr. Daca spune cezariana, cezariana sa fie. De asta am atatea emotii, ca sper ca astazi ce alegere va face pt mine.
Felicitas
ce frumos povestesti tu acolo! Abia astept si eu sa vad niste ochi mici care ma urmaresc non-stop! Sora ta ar fi vrut sa stea o noapte cu Miriam, nu?
Ama, cum e cu asteptarea pt nastere naturala?! Mie de asta mi-ar fi frica: sa nu ma apuce pe nepregatite. Prietenii imi spun "control freak". Trebuie sa am totul planificat dinainte...
Aaa... si off-topic: mi-a iesit ieri o mazare cu pui dupa reteta ta... mmmm yummmy
Si imi place casuta ta pt gaini. Foarte draguta
37+
AMR 3 saptamani
antguess spune:
cami- chiar ca nastem in acelas timp ca vad ca fi-mea e incapatanata rau si NU VREA SA IASA ..BERBECUT...DEH...CAPOASA
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a

Cristian Andrei - 29.12.2008 si