Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!
Raspunsuri - Pagina 6
SSABrya spune:
aaaaaa
sa va mai intreb ceva
daca aveti nevoie si inca nu v-ati cumparat am de vanzare
o cutie de garmastan si o pereche de aparatori de silicon pt mameloane
de la Avent. Garmastanul este 19 lei si protectoarele 20 lei.
Sunt noi. Eu mi le-am cumparat pt mine, dar ieri am primit
un pachet de la fina din America si mi-a trimis si ea
crema pt sani, apartori, mai multe chestii de la Medela.
Asa ca nu am ce sa fac cu astea.
Daca vreti vreuna spuneti-mi

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
37+ , adica Ayanna Stefania
AMR max 10 zile
am produse la Bazar
ioanna16 spune:
neata fetelor,
am intrat sa va salut printre oale si cratiti, am citit ce ati mai vb intre timp si sa vedem si ce am retinut
ally bafta la dr, sa iasa bine analiza
lalely - ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti si tu un pic mai bine
ina - Alex este absolut superb; sa va traiasca si sa va umple sufletele de bucurie
madutza -
; nu esti singura cu treziri asa dese de pipi; eu putine nopti am in care sunt mai rare; in plus ma arde si stomacul ingrozitor...
sorinam - multumim de cafea
pisuc - felicitari pentru amr
dj laura - felicitari! refacere usoara si un bebe sanatos, mancacios si necolicos; am vazut mesajul lui yasmi, insa nu si mesajul de la dj laura; oi fi eu mai adormita
felicitas - ma bucur pentru noaptea linistita pe care ati avut-o tu si Miriam si pentru ca ai laptic mai mult
SSABrya - ma bucur ca totul este ok; nu mai ai mult si te intalnesti si tu cu bebe 
va pup pe toate, fara exceptii! o zi superba si plina de soare va doresc!
34 +
AMR MAXIM 28 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
medeea76nou spune:
Neata, fetele! Va pupam in formula completa, de acasa.
Totul e mult mai usor decat la primele nasteri, obisnuinta isi spune cuvantul. Asa ca ma bucur din plin de venirea lui bebe, am niste sentimente foarte frumoase. Dupa primele nasteri eram tot intr-o depresie, nu alaptam asa cum mi-as fi dorit, acum sunt mult mai relaxata, bebe ia mai putinel in greutate, din cauza icterului, insa a crescut 4 cm in 12 zile... Iar eu traiesc din plin bucuria de a fi mama din nou. Doctorul ne-a dat liber la baietel peste trei luni!
Pupam si noi piticii mici nascuti in ultimele zile!
SSABrya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui medeea76nou Neata, fetele! Va pupam in formula completa, de acasa. Totul e mult mai usor decat la primele nasteri, obisnuinta isi spune cuvantul. Asa ca ma bucur din plin de venirea lui bebe, am niste sentimente foarte frumoase. Dupa primele nasteri eram tot intr-o depresie, nu alaptam asa cum mi-as fi dorit, acum sunt mult mai relaxata, bebe ia mai putinel in greutate, din cauza icterului, insa a crescut 4 cm in 12 zile... Iar eu traiesc din plin bucuria de a fi mama din nou. Doctorul ne-a dat liber la baietel peste trei luni! Pupam si noi piticii mici nascuti in ultimele zile! Mamica de Tea (2006), Ana (2008) si Maria (2011). |
ma bucur tare mult pt tine ca esti bine si fericita, dar deja va ganditi si la baietel?????
super tare
noi mai asteptam vreo 3 ani
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
37+ , adica Ayanna StefaniaAMR max 10 zile
am produse la Bazar
irinuca05 spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra irinuca, te asteptam cu vesti bune de la eco Daca ar fi sa congelezi laptele pt plecari in excursii ar tb sa umplii congelatorul de sticlute...a mea mananca aprox de 6-7 ori pe zi, iar pt o plecare de 3 zile ar tb sa am 21 de biberoane, si apoi ce fac cu ele?... |
Oau! Atat de mult laptic? Vorbeam cu sotul meu sa plecam numai noi 2 in septembrie in vacanta in Turcia (cand bebelina ar avea 5 luni). Si ii spuneam ca daca voi mai alapta pana atunci, voi strange din timp laptic la congelator. Dar nu m-am gandit ca inseamna o cantitate atat de mare
Eiii...planuri de viitori parinti tineri si prostuti... eu nici nu am nascut, dar deja ma gandeam la vacanta. Vorbeam si noi aiurea, ca sigur nu as putea sa o las acasa
37+
AMR 3 saptamani
ioanna16 spune:
medeea, ma bucur ca sunteti bine cu totii si ca nu iti este foarte greu cu cea mica;
atat de repede va ganditi la urmatorul? vei fi o mama eroina, nu ca nu ai fi deja! 
antguess - cum iti mai e mami? vreo modificare ceva? vine bebe?
34 +
AMR MAXIM 28 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
irinuca05 spune:
Sa felicit si eu proaspetele mamici:
Felicitari Anamira!
Felicitari Scrish!
Felicitari DjLaura!
Bebeii vostri sa va aduca numai bucurii!

Nu am avut niciodata emotii ca astazi cand trebuia sa merg la eco
. Astazi nu stiu ce am. Si am uitat tot ce voiam sa o intreb pe dr. Trebuie sa imi notez pe masura ce imi aduc aminte. Pana la 5 cred ca ma urc pe pereti. Trebuie sa-mi gasesc o preocupare prin casa, sa nu ma mai gandesc
Ultima data cand m-am intors de la control, am avut niste contractii groaznice. Daca mi se intampla la fel si in seara asta? Oare sa imi fac bagajul? 
37+
AMR 3 saptamani
ioanna16 spune:
Nu am avut niciodata emotii ca astazi cand trebuia sa merg la eco . Astazi nu stiu ce am. Si am uitat tot ce voiam sa o intreb pe dr. Trebuie sa imi notez pe masura ce imi aduc aminte. Pana la 5 cred ca ma urc pe pereti. Trebuie sa-mi gasesc o preocupare prin casa, sa nu ma mai gandesc Ultima data cand m-am intors de la control, am avut niste contractii groaznice. Daca mi se intampla la fel si in seara asta? Oare sa imi fac bagajul? ![]() 37+ AMR 3 saptamani |
irinuca, stai mami linistita; si eu am avut emotii de fiecare data cand am mers la dr, cand ajungeam acolo mereu aveam tensiune mare, desi acasa nu am mai mult de 10-11.
banuiesc ca nasti natural, asa ca nu ti-ar strica sa pregatesti si bagajul, mai ales ca ai deja 37 sapt, deci bebe poate veni oricand si nu mai este considerat nici prematur.
te imbratisez si iti tin pumnii!asteptam vesti bune.

34 +AMR MAXIM 28 ZILE !!!
felicitas spune:
Irinuca asa zici acuma ,ca faci aia si aia si aialalta. Da o sa vezi te schimbi dupa ce vine bebe. Aseara a venit sorela la mine sa vada pe Miriam. Si i-am zis daca nu o ia o noapte la sus la a mei, daca li tot asa de draga, a stat un pic s-a gandit s-apoi am ras, i-am zis ca am glumit. Nu as da-o asa micuta, cand stiu ca are nevoie de mine, ma urmareste cu privirea prichindica si cand ma duc la baie. Nu o sa ai stare fara ea in concediu, eventual o luati cu voi.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
ama22 spune:
Irinuca asa eram si eu :) ziua de control era zi de stat in varful patului si smiorcait. Si mereu aveam programare seara, sa am toata ziua la dispozitie sa ma vait :)) si apoi totul decurgea bine :)
Mie una ultimele eco & ascultari mi s-au parut cele mai relaxate, mai ales ca in afara de grame nu se schimba mare lucru si nici nu se mai vede mutritza frumos in 4D ca de obicei e deja prea inghesuit bebe. Eu aseara de exemplu am vazut-o doar in 2D si chiar si asa numai coastele si putzulica i le-am vazut clar ;))
38+
Natalia
AMR 2 saptamani :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/