Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata si de la noi,vin si eu la o cafea!

Felicitari DJ Laura!!!!

Pisuc felicirati pentru schimbarea AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mada la noi cand s-a nascut bb avea ochisorii mereu inchisi,se lipeau si era o secretie galbuie.
eu nu l-am dat decat cu ser fiziologic pe tampon steril, stergeam cat mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

mada la noi cand s-a nascut bb avea ochisorii mereu inchisi,se lipeau si era o secretie galbuie.
eu nu l-am dat decat cu ser fiziologic pe tampon steril, stergeam cat mai des.

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Exact asta fac si eu de 1 sapt si parca e ceva mai bine, dar dr mi-a zis sa merg la oftalmolog...nu sunt convisa ca vreau sa merg..sau ca e nevoie sa merg...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele asear am fost in Baumax, si am luat floricele pt gradina, super preturi..pt cine are gradina sau vrea sa puna in balcon, 6.12 Ron pe 10 panselute sau 15Ron 10 Muscate, micute ce-i drept dar cresc repede. Adtept sa iasa soarele si scot fata la soare in carucior iar eu ma apuc de gradinarit
Ce usor mi se pare cu un singur copil

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata fete !
Felicitari DJLAURA!!! Bine ai venit bebe de DJLAURA! Sa fii sanatos si cuminte!!!
Noi raportam o noapte linistita cu un trezit la 3.30 pt masa si schimbat scutec. Miriam este o scumpica de fetita care toata ziua cauta vorba atunci cand nu doarme, papa mult, asa ca mami nu mai trebuie sa-si mulga sanii. Eu am cumparat borcanase de la Avent, speciale pentru pastrat lapte, alimente. Am pana acuma pus un unul la congelator, ca in rest nu am avut surplus.
Nu prea am scris zilele astea ca am avut asa o stare de oboseala zilele astea, nu prea am dormit in timpul zilei, am avut si nopti mai nasoale si s-a acumulat si alaltaieri seara aproape ca am ramas fara lapte si fetita a tinut-o intr-un plans ca nu se satura. Asa ca ieri am dormit de fiecare data cand dormea Miriam, si a venit laptele rauri, rauri. Deci concluzie:Odihna pe primul loc daca vrei sa alaptezi, smotrul si gatitul altadata.
Pup fetele!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna fetele.

Aseara am postat si eu mesaj cu ce am facut la control, dar la cat eram de adormita nu am vazut ca s-a terminat capitolul.
Asa ca ma repet si aici.

Nu am nascut si se pare ca nici nu nasc, cel putin nu zilele astea.

Am ramas ca mai vb cu dr mea la tel sambata
sa ii spun cum ma simt si daca e ceva poate ma cheama sambata.
Colul meu e scurt, moale, deschis, dar bubu sta cuminte.
La monitorizare a iesit f bine.
Contractii nu prea mai sunt.
Deci, in principiu sunt ok.
Oricum maine intru in 38s si nu mai este prematura, deci
pot naste oricand incepand de maine

FELICITARI ANAMIRA, SCRISH SI DJLAURA

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 36+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 20 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

noi suntem la fel
2 in 1
parca doar cu o slaba durere ca de ciclu
si atat
offfffffffff
pana acu ma stresam ca am colul scurtat si acu bebelina nu mai vrea sa iasa
ahahahahah

antguess poate nastem impreuna pana la urma ca tot avem acelasi dpn

FELICITARI DJLAURAAAAAAAAAAAA
SA VA REFACETI REPEDE
BINE AI VENIT PE LUME BEBE
SA ITI BUCURI FAMILIA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

madutza_bra de la inceput i se lipea un ochi. Avea asa niste urdori , nu le-am bagat in seama ca cica era normal, cu timpul s-au adunat f multi , am fost la oftalmolog si d-na dr a apasat usor la baza ochiului spre nas , eu sincer m-am speriat cand am vazut cum ies muci de acolo, ,ma gandeam cum au incaput atatia , mi-a dat ceva picaturi( nu mai stiu cum le spune) sa i le pun in ochi, sa-i fac masaj in zona vreo 5 zile , insa cum nu i-a trecut i-a desfundat canalele lacrimale. Cel mai bine e sa mergi la un oftalmolog sa vada dc nu-i trece cu ser fiziologic, si sa-ti recomande tratament

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 38+
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

am gasit niste dvd-uri interesante despre alaptare si ingrijire bebelului, pt cine este interesant las link-ul aici, dar stergeti voi pauzele,

http://www. ingrijireacopilului.ro/magazin.html

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 37+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 10 zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetelor si de la noi.

Djlaura, felicitari mami! Recuperare usoara, si bebe sanatos si mancacios! Sa fiti sanatoase si fericite. Si cand mai poti intra pe net, te asteptam cu vesti!

Antguess, ma bucur ca esti acasa, mai bine stai la tine acasa linistita, decat in spital

Si eu am dormit mai bine azi noapte, doar 2 treziri, iar bebe a devenit foarte finut in miscari, fata de cum era. Eu incerc sa nu devin iar paranoica. Banuiesc ca o mai fi crescut si poate nu se mai misca si el asa in libertate, nu? E o explicatie logica... zic eu ca sa nu ma apuce iar gandurile negre

in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput