Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)
Raspunsuri - Pagina 5
LauraOana spune:
buna dimineata fetele!!!
este asa de frumos afara! soare si cald eu sunt astazi la munca..
miruta ma bucur sa te citesc..eu cu lucruri educative nu m-am "complicat" inca
oanasi pe mine ma dat gata eduard..nici sotul meu nu ma crede ca sebastian si eduard sunt de aceeasi virsta
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
alynta27 spune:
Salutare!
Folosim des batista bebelusului. David a facut otita.
O zi buna!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea ....Doamne si nu poti sa-i spui "nu" la ceva, ca te stie tot blocul ca il jupoi de viu, are un urlet groaznic..... |
stim cum este.....acum ne luptam cu mofturi la adormire seara......si tipaaaaa, ca vrea jos in living, apoi sus si tot asa, a zis de 50 de ori "gios" (jos) ca o banda stricata ca eu o tineam in brate dar in camera....
si nu numai ca urla la negatia din partea mea de a face ceva, dar isi provoaca si voma... uof
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
buna fetele!
alynta, of doamne, otita asta....sanatate multa si poate scapati doar cu niste picaturi fara antibiotic; cei de la Sf Maria imediat dau otita, te sfatui sa mergi si la recuperare cu el la un control ca fac fff amanuntit cu aparatura faina si rabdare
narcisica, de ce trebuie sa prelungesti?
miruta,
oana, scrie te rog poezia cu piticul ca eu nu stiu decat catelus si Maya recita pana la faza cu oul si un pic pisicuta pis pis pis; asta poate ii place mai mult
otilia, ma bucur ca acum sunteti ok
didi, aici cartea cu plastilina si dai click pe imagine si se deschid doua pagini cum e si in interior http://www.cartiabc.ro/-Animale-domestice-Ma-joc-cu-plastilina-p-19320-c-0-p.html
beca, cum mai stam cu colicii?
revenim
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
LauraOana spune:
alynta otitele asta sa speram ca scapati cit mai repede!
Sebastian
Bebe Beca spune:
Ne-am intors si noi acasa. A plans bietul bebelus o multime, cred ca a durat 10-15 minute sa-i poata prinde o vena
OTILIA, ma bucur ca sunteti mai bine. Ne poti povesti ce vi s-a intamplat, ca ultima oara ne-ai speriat tare.
ALYNTA, sanatate flacaului, sa scapati cat mai repede de otita si de durere.
LAURA, ce ai rezolvat cu amanarea concediului pana in toamna?
LAURAA, stam bine, mai apar colicile astea nesimtite, in mod special dimineata si peste zi. Dam inainte cu tratamentul...
CORALY, BETTY, cred ca pe moment nu vi se par amuzante prostioarele. Doar peste un timp le veti gasi hazul... Eu sunt disperata sa nu-mi voplseasca pereti, mobila, etc
Am pus un salau la cuptor, sper sa fie gata pana la ora de masa a fetelor.
Va pup!
strunfita spune:
Alynta, sanatate multa!
Laurra, asa stiu eu:
Un pitic atat de mic
Facea baie-ntr-un ibric
Ibricul s-a rasturnat
Si piticul s-a-necat
Vai, vai, ce pacat
Ca piticul s-a-necat!
Andreea doar mimeaza e tare, tare departe de Eduard
Pup fetele, astept week-end-ul, mai un pic si plec acasa!
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alynta27 spune:
Multumesc fetelor! Ia dat antibiotic. E palid, se vede ca nu-i bine.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
SoriLea spune:
Salutare dragelor
Am fost ieri si am facut primul vaccin vai cat a mai urlat. Pana acum el nu mi-a plans la nici unul, dar cred ca era prea mic si nu constientiza, acum e vai si amar de noi
alynta imi pare rau ca ati ajuns iar la otita si tratamente. sa treaca rpd.
ioana dc vrei sa-i faci analize stejarelului? (asa devreme ma refer)
andreea ti-am admirat pozele, tare frumoase
narcisica cum mai e Mihnea?
lauraa avem si noi crize din astea , din pacate cam multe.
Oana si eu cu sotul am vizionat filmuletul cu Eduard si la fel spunea si sotul meu, ca e mai mare ca ff prea bn pt nici 2 ani piticului vorbaret.
Ana ai fost super tare cu inventia ta, cred ca ai stat mult si te-ai gandit cum sa faci sa-l accepte Noi nu facem prea multe figuri si daca face gasesc metoda de rez chiar si imobilizat
Otilia te asteptam cu desfasuratorul peripetiilor , ma bucur ca sunteti bn acum
pt fiecare
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca LAURA, ce ai rezolvat cu amanarea concediului pana in toamna? |
deocamdata nimic..abia acum 3 zile am avut timp sa merg la posta sa le trimit scrisoarea firma la care vin eu din cind in cind sa lucru nu e aceeasi firma cu cea la care sunt in CIC si oricum nu vreau sa ma mai intorc acolo..sau facut multe schimbari si stiu sigur ca nu miar da job-ul pe care l-am avut inainte..asa ca oricum le zic pa si pusi in austria sunt job-uri peste tot..trebe doar sa vrei sa lucri
Sebastian