Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Alynta, sa nu faca ceva la urechiusa de la mucii nesuflati. Trebuie sa-i pui ser sa se dizolve mucii si sa-i tragi cu aspiratorul. Legat de premergator, vroiam sa-ti zic ca eu stiu ca nu e indicat pentru coloana lor sa-i pui mai devreme de 8-9 luni.

Carmina, eu zic sa te mobilizezi si sa te lasi de fumat. E un obicei foarte periculos si scump. In plus de asta, la femei mai are un efect nasol. Face un ten groaznic. Cunosc femei fumatoare care la 40 de ani deja au o fata groaznica.

Sorilea, inteleg ce simti cu intorsul la servici. Dar daca oricum vei duce copilul, serviciul te va ajuta sa-ti treaca timpul mai repede.

Eu nu prea mai am timp de scris, caci Dominic e foarte solicitant si face intr-una prostioare. Mai citesc din urma si revin.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele
sper ca sunteti toate si toti sanatosi noi am revenit de la tara unde din cauza frigului nu am stat decat in casa si din a doua zi razvan a facut 39.4 temperatura uffff dar a cedat la panadol in rest i-au placut cateii la nebunie dar si gaina pe care o imita tare haios de vorbit tot nu prea ....

irina felicitari pentru vorbareata si va doresc sanatate

la multi ani ertina si din partea mea sa ti se indeplineasca dorintele

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ba da ii trag mucii cu batista bebelusului, ii pun picaturi nazale. Am inceput aerosolii la baieti. La Is bate vantul.
Clody multa sanatate!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Salutare dragele mele.
Suntem pe aici, nu ne dati disparuti.
MULTU de sustinere tuturor si fiecareia !E un sentiment placut cand va va citesc incurajarile.
Nu am facut inca RMN, tot caut varianta cea mai avantajoasa, cu decont de la casa de asigurari nu am gasit inca si intreg pretul e maricel. Am fost la ORL si a ne-a propus sa mergem dupa rmn sa scoatem polipii care nu sunt mari, dar care par a fi sursa racelilor si infectiilor. Ma mai gandesc...nu sunt convinsa.
Didi, acelasi siropel si noua, l-am luat dar am uitat sa i-l dau...
Cel mai nelinistita sunt din cauza dosarului pentru prelungirea CIC, nu asa de simplu cum credeam, multa alergatura...
Cautam si oferte de vancanta sa profitam de early booking, si deja parca s-au stans prea multe pentru mine, uneori simt ca cedez.
Va pupik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ana, esti mortala cu nurofenul pe paine Ai mei au acceptat amandoi fara probleme nurofenul, are gust bun.

Luckyblue, si Dominic numara acum vreo 3 luni pana la 10, fara cifra 7 (era dupa 6 si cred ca ii suna la fel). Ei, dupa asta nu a mai numarat deloc o vreme si acum numara asa 'unu, sapte, opt' Acum are o fixatie cu cifra 7 si o tot spune.

Despre noi: Dominic are 11,200 kile, cam 89-90 cm si 17 dinti. Acum cred ca iese al doilea molar ca nu pot sa fac nimic de el. Toata ziua e marait si striga dupa mine si e nervos. Noaptea are sesiuni de plans intre 11 si 1. De rtezit se trezeste de minim 3-4 ori pe noapte. Face o gramada de traznai, ar trebui sa le notez. Pe cat de cuminte a fost Sergiu (exagerat de cuminte as spune), pe atat e Dominic de 'harnic'
Intr-o zi a stropit cu peria de wc prin casa, a intins iaurtul lui Sergiu pe un fotoliu si apoi a mazgalit cu un marker verde pereti, usi, haine si ce a mai prins prin casa. Ieri a luat o crema de a mea si si-a intins-o pe fata si cap. Azi a prins alta crema si iar s-a dat pe fata, pe maini si pe laptop, birou.. o intindea tacticos. Toate astea se intampla in 2-3 min de neatentie ale mele, si e foarte liniste atunci In timp ce eu curatam laptopul s-a dus si a scos [unga cu detergent si incerca sa o verse in sertarul masinii de spalat(noroc ca nu reusea si m-a chemat pe mine)
Ii place mult muzica, danseaza foarte frumos (inca nu am reusit sa descarc filmul pe flickr) si asculta tot felul, de la cutiuta muzicala pana la Bon Jovi. Cu jucariile nu e prieten, face puzzle-uri de 6 piese, din alea pt bebei, 'citeste' carti si in rest 'lucreaza' cu norma intreaga prin casa.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Coraly, Dominic al tau seamana perfect cu Alexandra mea, atata munceste, o secunda de te intorci a facut prostia,mi-a mazgalit mobila cu creionul, mi-a crapat usa de la masina de spalat ca a trantit-o invers cat a putut de tare...si multe, 3 prostii pe minut ... Andreea a fost tare cuminte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetele la al doilea bb...stiti vorba aia "capra sare masa - iada sare casa"...cfred ca e foarte adevarata!!

Si soata imi spunea de pe cand Theodor nici nu mergea bine, cum ca Matei joaca la pitici pe langa Theodor..iar Matei nu prea a fost cuminte..Doamne si nu poti sa-i spui "nu" la ceva, ca te stie tot blocul ca il jupoi de viu, are un urlet groaznic.

Cand ma vede la calculator, ma ia de mana, ma scoate din camera, ma duce in sufragerie si ma pune pe canapea sa ma uit la tv si apoi fuge repede in camera, inchide usa repede si se urca pe scaun la calculator, unde bineinteles ca butoneaza de zor...ar umbla peste tot daca nu esti atent. Sper sa se mai potoleasca cu timpul, de asta si cred ca nu vrea sa vorbeasca, nu ca nu ar sti sau ca nu ar putea,

Alynta...multa sananate. La noi vad ca a functionat cat de cat tratamentul la salina. Matei nu mai are nimik, in schimb lui Theodor nu i-a trecut, e si mucios si tuseste.
Inseamna ca de luna viitoare o sa fac schmib de copii

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pup si eu fetele dragi, buna dimineata!

Astazi mergem sa-i luam lui bebe o proba de sange pt T4. Si apoi acasa, cred.

Am citit ieri in fuga, insa nu ma tin minte mare lucru.
Doar ca am admirat pozele ANDREEI. Foarte frumos, foarte frumos

ANA, ai fost tare cu nurofenul dat pe paine. Noi n0avem probleme de-astea, din fericire.

ALYNTA, sper sa puteti scapa de muci, ca sa nu faceti otita. Baga-i batista bebelusului in nas, cu sau fara voia lui.

LUCKY, m a bucur sa te citesc, pupam fetita dragalasa.

NARCISA, bafta cu depunerea dosarului. Nu mi-ai spus ce probleme crede medicul ca sunt. Si de ce trebuie sa prelungesti concediul?

CLODY, sanatate lui Razvan!

Gata, tipa, trebuie sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!!

tare dor mi-a fost de voi, sper ca voi reusi sa recuperez tot din urma...
pot spune ca suntem pe drumul cel bun (sa dea domnul sa fie bine), copiii si-au revenit dupa viroza asta urata (sper ca la amiaza sa va povestesc prin tot ce am trecut ), ieri am iesit un pic cu matei afara, dupa vreo 2 saptamani de stat in casa. nu a fost mult, vreo 15 - 20 minute, ca batea vantul fff tare si nu se prea putea tine pe picioare... astazi e super, soare mult, nu bate vantul... sper sa putem sta mai mult la joaca.

va las cu toata dragostea o cafeluta fantastic de bunaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Va pup ,fete dragi!
Si eu din joi in Paste pe aici!Am reusit sa ajung la zi cu cititul ,sunt la munca acum ,am ora libera si am intrat rapid sa va salut.
Am admirat pozele Andreei,am vazut-o pe dulceata de Cezara cum papa ou,pe Maya cu codite si geaca de piele.
Imi pare rau ca sunt copii bolnaviori,le trimitem multe imbratisari calde.Si Antonia a avut rosu in gat ,acum e pe trecute .Ii aparuse o eruptie pe corp ,dr a zis ca-i clar alergie dar la ce nu am depistat inca,dar i-am dat antialergic si in 2 zile au trecut.In schimb,de la antialergic avea o nervozitate de m-a speriat.Urla efectiv si tremura de nervi...
Cand va citesc legat de reintoarcerea la serviciu imi amintesc ce agonie era in sufletul meu in septembrie ...un lucru bun totusi la noi cu serbarea celui de-al doilea anisor ...desi cade luni 13 iunie,este zi lbera prin lege,e a doua zi de Rusalii.
Eu imi storc creierii sa ii ocup timpul Antoniei cu ceva care sa ii placa si sa fie educativ.Pana acum nu a parut interesata ,din tot ce i-am prezentat eu decat de pictura si ,de ieri,de un joculet cu "pionieze" de plastic imense (daca gasesc pe net va pun poza ).
Aaaaaa...OANA....este extraordinar Eduard.L-am vazut cu sotul si ma tot intreba cati ani are...cand i-am spus ca-i de-o varsta cu fiica-sa nu credea.
Va pup !

Mergi la inceput